tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Royal Phuket Yacht Club Hotel

23/3 Vises Road, Naiharn, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ranta The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ranta The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Sisäänkäynti The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ravintola The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ravintola The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä
The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kuntosali The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas
Alue: Naiharn Huoneiden lukumäärä: 110

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä 837 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (837)
Järjestä:
Raimo M. Pariskunta Finland, 30. tammikuuta 2012
Erinomainen sijainti ,asiakasta arvostava ,ystävä

ainoa hotelii tällä rannalla, iso terassi ja huikaseva näköala merelle,talo rakennettu rinteeseen j,hotelli sopeutui hyvin luontoon puita ja kasvillisuutta jotka helpottivat ja kevensivät rinneratkaisua
9,3
Odotukset hotellista toteutuivat täysin.Hotellin mehiläiskennomainen rinneratkaisu antoi tilaa ja yksityisyyttä olemiseen .Asiakasta arvostava yksilöllinen ja huomaavainen palvelu .Ranta siisti ja hyvä pohjainen, myös snorklauspuitteet olivat riittävät.Asiakkan erityistarpeet huomioitiin ,huoneen sijainnissa että vuoteen pehmeydessä. Ranta täyttyi lähialueiden asiakkaista mutta hotellin oma rajattu alue mahdollisti viihtyisyyden.
Tomi S. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2011
Rauhallisella paikalla rinteessä - hyvät näköalat

Sopii niille, jotka eivät viihdy "turistitysissä", mutta ei liian hiljaisissakaan paikoissa. Lähellä isoja keskuksia, mutta omassa rauhassa.
7,7
Vanhahko hotelli, isot huoneet ja terassiparvekkeet. Aamiaisella saimme nauttia hienoista näköaloista ja hyvästä palvelusta, vohvelit sun muut tuotiin pöytään ja valmistettiin pyynnöstä. Ei meteliä, lapsiperheitä vähän, johtunee pienestä uima-altaasta ja sijainnista rinteessä (paljon portaita). Suoraan hotellin edessä ranta jossa hotellilla oma alue. Rannalla hyvä hierontapaikka ja muutenkin mukava, pitkähkö ranta, jossa muutamia rantatuoleja. Iltaisin käytiin syömässä hotellin lähellä rantaravintoloissa, joiden ulkonäkö ensin hiukan arvelutti, mutta ruoka oli tosi hyvää ja halpaa.
Riitta S. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Rauhallinen, arvokas hotelli

Erittäin ystävällinen ja vieraat huomioiva palvelu, aikuiselle, joka haluaa rauhaa
9,3
hotelliin saapuminen jo kertoi palvelun ystävällisyydestä. huone oli siisti ja merinäköala erinomainen, kuten kaikissa huoneissa. ravintolassa ystävällinen palvelu jatkui. huoneessa toimimaton pöytälamppu korjattiin muutamassa minuutissa. erinomainen valinta meille, aikuiselle pariskunnalle.
Simon S. Ryhmät New Zealand, 13. toukokuuta 2014
Excellent

Beach food staff
8,7
Excellent
Paul J. Pariskunta Australia, 13. toukokuuta 2014
Fantastic, friendly, beautiful beach.

Location, views ans staff
9,7
We have stayed at this hotel before, it is wonderful, location right at the beach,it is looking a bit tired and we understand it will be closed at the end of this month for a full refurbishment. We love this place, the people who work there are most polite even if their language skills are not the best. Breakfast is sumptuous, beautiful surroundings. Special mention to the young man who cleaned our room, spotless every time, the breakfast room attendants most attentive, and yes, Thailand is the land of smiles. We hope to return to this marvellous hotel once it is reopen again.
Sarah M. Pariskunta China, 8. toukokuuta 2014
Good hotel

Good view, near beach, large terrace
7,3
Relaxing and comfortable
Dietrich H. Pariskunta Germany, 23. huhtikuuta 2014
relaxing

upgrade to higher standard
7,3
The lift only operates up to the 6th floor so a senior to reach the 8th & 9th floor is a bit of a task .
Chik M. Pariskunta Singapore, 17. huhtikuuta 2014
Great!

Clean, fast check-in and near beach
6,3
Great!
Karey J. Yksin matkustava United States of America, 17. huhtikuuta 2014
Great beach side hotel, the staff was not helpful!

The Spa, the beach access and the room with its own balcony with view of Ocean!!
7,7
We wanted beach access and the balcony was a added bonus, but we were highly disappointed with the helpfulness of the staff. Simple questions and requests took hours to answer and staff didn't want to help book a trip which included hotel transport as they didn't want to make the hotel taxi driver mad; so we had to walk five blocks to be picked up outside the hotel. Every other hotel we stayed at had free wifi in the rooms, here we had to pay if we wanted it in the room, however, you could access it in the lobby. For the price great beach access, but not great customer service experience or full amenities for the price. We also learned the hotel was closing in 6 months to be under construction for 2 years with new management.
Ma L. Ryhmät Philippines, 14. huhtikuuta 2014
superb and all in resort

pleasant and big rooms, nice view of the ocean,friendly staff, affordable rates for a 5 star hotel
9,3
Our stay in the hotel is really great because the room that we got which has a nice view of the ocean is really worth the money we paid for. And on top of that, service rendered by the staff is superb. Due to our flight, we came in really early in the morning even if check in time is after lunch and they gave us a temporary room because the room assigned to us is not yet available. Also, after checking out, they even gave us a room we can use for shower before going to the airport.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel PhuketThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RantaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RantaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SisäänkäyntiThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RavintolaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RavintolaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KuntosaliThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Hotellin sisätilatThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SisäänkäyntiThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C06