Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Royal Phuket Yacht Club Hotel

23/3 Vises Road, Naiharn, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ranta The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ranta The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Näkymä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Sisäänkäynti The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ravintola The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Aula The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Ravintola The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä
The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kuntosali The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kylpylä The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Kokoushuone The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas The Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allas
Sijainti: Naiharn Huoneiden lukumäärä: 110

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä 822 arviota

Rahanarvoinen
8,5
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/Taso
8,8
Ruoka/Syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (822)
Raimo M. Pariskunta Finland, 30. tammikuuta 2012
Erinomainen sijainti ,asiakasta arvostava ,ystävä

ainoa hotelii tällä rannalla, iso terassi ja huikaseva näköala merelle,talo rakennettu rinteeseen j,hotelli sopeutui hyvin luontoon puita ja kasvillisuutta jotka helpottivat ja kevensivät rinneratkaisua
9,3
Odotukset hotellista toteutuivat täysin.Hotellin mehiläiskennomainen rinneratkaisu antoi tilaa ja yksityisyyttä olemiseen .Asiakasta arvostava yksilöllinen ja huomaavainen palvelu .Ranta siisti ja hyvä pohjainen, myös snorklauspuitteet olivat riittävät.Asiakkan erityistarpeet huomioitiin ,huoneen sijainnissa että vuoteen pehmeydessä. Ranta täyttyi lähialueiden asiakkaista mutta hotellin oma rajattu alue mahdollisti viihtyisyyden.
Tomi S. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2011
Rauhallisella paikalla rinteessä - hyvät näköalat

Sopii niille, jotka eivät viihdy "turistitysissä", mutta ei liian hiljaisissakaan paikoissa. Lähellä isoja keskuksia, mutta omassa rauhassa.
7,7
Vanhahko hotelli, isot huoneet ja terassiparvekkeet. Aamiaisella saimme nauttia hienoista näköaloista ja hyvästä palvelusta, vohvelit sun muut tuotiin pöytään ja valmistettiin pyynnöstä. Ei meteliä, lapsiperheitä vähän, johtunee pienestä uima-altaasta ja sijainnista rinteessä (paljon portaita). Suoraan hotellin edessä ranta jossa hotellilla oma alue. Rannalla hyvä hierontapaikka ja muutenkin mukava, pitkähkö ranta, jossa muutamia rantatuoleja. Iltaisin käytiin syömässä hotellin lähellä rantaravintoloissa, joiden ulkonäkö ensin hiukan arvelutti, mutta ruoka oli tosi hyvää ja halpaa.
Riitta S. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Rauhallinen, arvokas hotelli

Erittäin ystävällinen ja vieraat huomioiva palvelu, aikuiselle, joka haluaa rauhaa
9,3
hotelliin saapuminen jo kertoi palvelun ystävällisyydestä. huone oli siisti ja merinäköala erinomainen, kuten kaikissa huoneissa. ravintolassa ystävällinen palvelu jatkui. huoneessa toimimaton pöytälamppu korjattiin muutamassa minuutissa. erinomainen valinta meille, aikuiselle pariskunnalle.
Ma L. Ryhmät Philippines, 14. huhtikuuta 2014
superb and all in resort

pleasant and big rooms, nice view of the ocean,friendly staff, affordable rates for a 5 star hotel
9,3
Our stay in the hotel is really great because the room that we got which has a nice view of the ocean is really worth the money we paid for. And on top of that, service rendered by the staff is superb. Due to our flight, we came in really early in the morning even if check in time is after lunch and they gave us a temporary room because the room assigned to us is not yet available. Also, after checking out, they even gave us a room we can use for shower before going to the airport.
Meryl S. Yksin matkustava United States of America, 13. maaliskuuta 2014
Exceeded my expectations, Loved it!

Proximity to a beautiful beach, no need to go anywhere else, rooms were beautiful
9
I really LOVED my stay here and would highly recommend it. Although it may be a bit dated, it is kept perfectly clean with the best bedding and linens, my room was gorgeous with an equally gorgeous beach view and enormous balcony with 2 chaise lounges, all amenities were high end, food was very good, service was fabulous, and the beach - which is the main reason I came here - could not be better! Gorgeous sand, beautiful clear water, and a perfect way to relax!
Eddie T. Pariskunta Australia, 10. maaliskuuta 2014
THIS HOTEL AT NAI HARN IS AWESOME

the rooms, the view, its beachfront position
10
fantastic, treated like a king, everyone so friendly, hotels beachfront position is superb, views from each room is to die for...... awesome !!
Laurent S. Pariskunta France, 4. maaliskuuta 2014
Poor hygien

Nice view
3,3
The management didn't care changing room once hotel was full and they didn't even have basic commercial gesture for such issue which is unacceptable for an hotel pretending belonging to 5 star Luxury class!!!
Catherine C. Pariskunta Australia, 16. tammikuuta 2014
Comfortable , peaceful , and very relaxing

Location, unique,view
9,3
Very happy, relaxing,peaceful with a great view from every room
Scott K. Pariskunta United States of America, 2. tammikuuta 2014
Pretty good hardware but mediocre software

Surprisingly nice beach by the hotel, good breakfast, and nice balcony with ocean view.
7,3
I must say I had such high expectations of this hotel that the overall experience was disappointing. First of all, when we checked in the afternoon and went out to the beach, it was nearly impossible for me to get a couple of sun beds with a parasol with the staff giving me excuses. I had to get UPSET and WORK at it for them to do their job and kept giving me ridiculous excuses so the first day was a complete disaster. On the second day, my gf was stung with jellyfish and the manager of the beach staff was helpful with his own homemade remedy and hotel staff also tried to help with a bottle of vinegar and gave us directions to the nearest pharmacy b/c their clinic was closed. Breakfast was pretty good in terms of variety and quality of food but the staff were lazy and wasn't attentive and we had to ask for everything. All in all, it was a pretty decent hotel with some history but the staff were not upto its standard and it is not worth the money since it's on the rather expensive side.
Nicole F. Yksin matkustava Australia, 29. joulukuuta 2013
Amazing View

VIEW, BED and the breakfast
8,7
relaxing, comfortable, great food and amazing view. Staff were friendly. My only issue was no WiFi/Room internet.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

The Royal Phuket Yacht Club Hotel PhuketThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RantaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RantaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - NäkymäThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SisäänkäyntiThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RavintolaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - AulaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - RavintolaThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KuntosaliThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KylpyläThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - KokoushuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Uima-allasThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Hotellin sisätilatThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - SisäänkäyntiThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - HotellihuoneThe Royal Phuket Yacht Club Hotel Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B05