Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Salisbury – YMCA of Hong Kong

41 Salisbury Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Aula The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allas The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allas The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Ravintola The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Juhlasali The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 363
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 3195 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
9,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (3195)
Järjestä:
Juha T. Yksin matkustava Finland, 26. kesäkuuta 2014
Sadekuurot rajoittivat liikkumista, taksit edullis

sijainti, huone, ravintolat
8,3
Mira A. Pariskunta Finland, 6. syyskuuta 2013
Hyvä hinta-laatu suhde, hyvä sijainti.

Sijainti, hinta, huoneen koko.
7,7
Katriina K. Liikematkailija Finland, 18. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti ja palvelut

Loisto sijainti
9
helposti saavutettava limousinella kentältä. Voucher kannattaa olla printattuna, oli vaikeusia kirjautua sisään. Upgrading sviittiin oli mukavaa, siisti ja erinomainen näköala. Hyvä sänky ja mukava olohuone vaikkei ehtinyt siitä juuri nauttimaan. Runsas ja hyvä aamiainen, hedelmiä, munia, pekonia, kiinalaista, leipää ja ihan vaikka mitä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Kannattaa sijaintinsa vuoksi ehdottomasti valita jos aikoo ostoksille -ja ravintolat yms ovat myös lähellä. Pääsee myös nopeasti H0onk Kong islandille Star Ferryllä. Suosittelen!
Malgorzata K. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2010
globtroter

Hotel znajduje sie w doskonalym punkcie, w STS, tuz przy promenadzie i Cultural Center. Jest usytuowany bardzo blisko metra, wkolo jest masa knajpek , sklepow. Mieszkalam w suite (50 m kwadratowych!) z wielkim oknem wychodzacym na Victoria Harbour- piekny widok, rano budzily mnie milo promienie slonca. wyposazenie pokoju na +,pokoj czysty, lozko wygodnne, obsluga hotelu mila, pomocna. Czyli jak najlepsze wrazenie. Cena, biorac pod uwage usytuowanie i standart tez odpowiednia. Jesli ponownie przyjade do HK ( byl to moj drugi pobyt w tym miescie) to na pewno wybiore ten sam hotel.
9,3
W trakcie mojego pobytu byl przeprowadzany remont lobby, czyli po jego zakonczeniu, pierwszy kontakt z hotelem bedzie jeszcze sympatyczniejszy.
Vinkki: Jesli tylko mozesz, to koniecznie zamow suite z widokiem na Harbour. Taki pokoj trzeba zamowic odpowiednio wczesniej przed podroza.
Tim W. Pariskunta United States of America, 20. toukokuuta 2015
Very pleasant stay!

I liked the Location, Friendly Helpful Staff. and Price
8,7
I booked a room with full harbor view for three nights. Upon arrival I was upgraded to a suite with full harbor view! It was lovely and the views fantastic! The price was more than I had ever paid for a hotel room, however for Hong Kong I feel that it was a good value! The staff was very friendly and very helpful. They never said "no" to any request that I had. I found that the restaurant prices were very high, so never did eat there!
Cheryl P. Pariskunta Australia, 19. toukokuuta 2015
Great Location

Location, View, Value for money
10
We enjoyed our stay as it was central to all transport.
Matthew C. Liikematkailija Singapore, 15. toukokuuta 2015
Good location

Location, convenience and comfortable
8
Nice cosy hotel. Value for money. Will stay there again.
Maarten K. Liikematkailija Netherlands, 14. toukokuuta 2015
Nothing special

Non
5,7
Matthew C. Liikematkailija Singapore, 13. toukokuuta 2015
Value for money

Good value, convenient location, comfortable stay
8
Hotel located near the shopping area. Convenient and accessible to amenities. Value for money.
Ahra G. Perhe pienten lasten kanssa South Korea, 13. toukokuuta 2015
Great hotel!

Clean, best location, comfortable
9,3
Really good! My family were really enjoy!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong KongThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - VastaanottoThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - AulaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allasThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allasThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - RavintolaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - The Salisbury – YMCA of Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03