tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Salisbury – YMCA of Hong Kong

41 Salisbury Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Ympäristö The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Aula The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allas The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allas The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Ravintola The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Juhlasali The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Sviitti The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 363
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 2828 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
9,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (2828)
Järjestä:
Juha T. Yksin matkustava Finland, 26. kesäkuuta 2014
Sadekuurot rajoittivat liikkumista, taksit edullis

sijainti, huone, ravintolat
8,3
Mira A. Pariskunta Finland, 6. syyskuuta 2013
Hyvä hinta-laatu suhde, hyvä sijainti.

Sijainti, hinta, huoneen koko.
7,7
Katriina K. Liikematkailija Finland, 18. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti ja palvelut

Loisto sijainti
9
helposti saavutettava limousinella kentältä. Voucher kannattaa olla printattuna, oli vaikeusia kirjautua sisään. Upgrading sviittiin oli mukavaa, siisti ja erinomainen näköala. Hyvä sänky ja mukava olohuone vaikkei ehtinyt siitä juuri nauttimaan. Runsas ja hyvä aamiainen, hedelmiä, munia, pekonia, kiinalaista, leipää ja ihan vaikka mitä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Kannattaa sijaintinsa vuoksi ehdottomasti valita jos aikoo ostoksille -ja ravintolat yms ovat myös lähellä. Pääsee myös nopeasti H0onk Kong islandille Star Ferryllä. Suosittelen!
Malgorzata K. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2010
globtroter

Hotel znajduje sie w doskonalym punkcie, w STS, tuz przy promenadzie i Cultural Center. Jest usytuowany bardzo blisko metra, wkolo jest masa knajpek , sklepow. Mieszkalam w suite (50 m kwadratowych!) z wielkim oknem wychodzacym na Victoria Harbour- piekny widok, rano budzily mnie milo promienie slonca. wyposazenie pokoju na +,pokoj czysty, lozko wygodnne, obsluga hotelu mila, pomocna. Czyli jak najlepsze wrazenie. Cena, biorac pod uwage usytuowanie i standart tez odpowiednia. Jesli ponownie przyjade do HK ( byl to moj drugi pobyt w tym miescie) to na pewno wybiore ten sam hotel.
9,3
W trakcie mojego pobytu byl przeprowadzany remont lobby, czyli po jego zakonczeniu, pierwszy kontakt z hotelem bedzie jeszcze sympatyczniejszy.
Vinkki: Jesli tylko mozesz, to koniecznie zamow suite z widokiem na Harbour. Taki pokoj trzeba zamowic odpowiednio wczesniej przed podroza.
Jin Q. Yksin matkustava China, 21. marraskuuta 2014
nice place

location service cleaning
9
good very comfortable
Lioncio L. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 19. marraskuuta 2014
very satisfactory

cleanliness, courteousness, service oriented staff
9,7
Our stay in YMCA is indeed very comfortable. The Hotel Staff is very courteous , friendly and the location of the hotel is not only very strategic and it is also very clean. if i have the chance to visit Hongkong again I will still choose YMCA as my hotel of choice.
Natasha W. Liikematkailija Australia, 18. marraskuuta 2014
Thank you for the upgrade

location, room size, cleanliness
8,3
After a 8 hour delay out of Singapore I arrived at the hotel much later than originally anticipated. Thankfully the staff at the hotel checked me in quickly and efficiently, even upgrading me to a corner suite when no standard rooms were available. Thank you YMCA.
Jasmin D. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 17. marraskuuta 2014
A great fantastic and relaxing stay at YMCA Salisb

LOcation, cleanliness, good staff
9,3
comfortable and relaxing....
Anthea H. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 16. marraskuuta 2014
Awesome stay at YMCA Salisbury!

Service, cleanliness and the harbour view!
9,3
It was my first time staying at YMCA Salisbury and I was very impressed. The service was impeccable, even better than five star hotels. The hotel staff were friendly and attentive. The suite was great! It was clean, comfortable and spacious and the partial harbour view was good enough for us for the price we paid. My only gripe is that we had to walk quite a distance from Tsim Sha Tsui MTR to the hotel (Exit L6). Other than that, it was perfect! We enjoyed our stay very much.
Pramod V. Liikematkailija India, 15. marraskuuta 2014
value for money

It's a very good hotel - international size of the rooms
9,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong KongThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - YmpäristöThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - VastaanottoThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - AulaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allasThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Uima-allasThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - RavintolaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - SviittiThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - The Salisbury – YMCA of Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05