Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Piha The Square Surabaya - Kuntosali The Square Surabaya - Kahvila/Kahvila The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Kuntosali The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Kokoushuone
The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli The Square Surabaya - Palvelut The Square Surabaya - Pubi/Aula The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Hotellin sisätilat The Square Surabaya - Kokoushuone The Square Surabaya - Kokoushuone The Square Surabaya - Kokoushuone The Square Surabaya - Kokoushuone The Square Surabaya - Kokoushuone The Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli
Alue: Rungkut Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä
1534 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (1534)
Järjestä:
Mikko M. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2013
Siistit ja tilavat huoneet. 17 kerroksesta komeet

Suht lähellä lentokenttää ja isoa ostoskeskusta Citoa.
6,7
Sisäänkirjautuessa pientä ymmärtämisen vaikeutta, koska respan likan kanssa oli pientä kommunikointi ongelmaa. Ruokapaikko löytyi samasta rakennuksesta useita. N. 15 min matkan päässä taksilla oli City of tomorrow nimimen muutama kerroksinen kauppakeskus rättikaupppineen ja ravintoloineen. Hotelli järjesti seuraavalle aamulle kyydityksen lentoasemalle, toki korvausta vastaan. Sujuvaa ja kuitenki sopuhintaista palvelua kokonaisuudessaan.
Vinkki: Hyvä paikka viettää yksi yö vaikka odottaen seuraavan päivän lentoa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Edgina L. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 1. syyskuuta 2015
good

comfort, cozy, secure
7,7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Alexander C. Yksin matkustava Indonesia, 16. elokuuta 2015
good and comfortable

swimming pool, gym, bedroom
7,7
it was pleasant and enjoyable.would recommend to my friends
Ilmoita tästä arvioinnista
Gerrit A. Liikematkailija Netherlands, 28. heinäkuuta 2015
the hotel is a student hotel

its clean, friendly staff, cheap food nearby
6
I didn't like my stay very much. The airco was noisy, there was no chair in my room, no bed light and the key to be used for the elevator didn't work. The positive things were that the room was clean, the room service and breakfast were good. Many students everywhere, in elevator, in lounge. It was like I am stayed at a university campus. I call this hotel therefore a student hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Novy W. Liikematkailija Indonesia, 25. heinäkuuta 2015
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Ilmoita tästä arvioinnista
James A. Yksin matkustava United Kingdom, 13. heinäkuuta 2015
Useful for an overnight stop

Great room, breakfast, location to airport
8
I stayed one night as it was a good location between Purabaya bus station and the airport. The room was excellent but the wifi very poor, it was slow (expected) but also dropped out every 10 minutes and you have to reconnect. My key card to operate the lift/elevator and select my floor didn't work - twice I couldn't select my floor before the lift was requested from elsewhere I'd be taken on a trip to random floors before returning to the front desk. Ok for an overnight stay but nothing more than that.
Ilmoita tästä arvioinnista
Devina A. Liikematkailija Indonesia, 8. heinäkuuta 2015
So worth it

good location, near mall, good room
7
very comfortable
Ilmoita tästä arvioinnista
Raymon C. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 23. kesäkuuta 2015
Clean

Clean
6
Nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Surungan R. Pariskunta Indonesia, 14. kesäkuuta 2015
Below par

None
6
So so
Ilmoita tästä arvioinnista
Siti H. Yksin matkustava Singapore, 12. kesäkuuta 2015
Good customer service

customer service , room cleanliness and food
8,7
I enjoy during the stay....feel like home.. will come back again in future
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - PihaThe Square Surabaya - KuntosaliThe Square Surabaya - Kahvila/KahvilaThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - KuntosaliThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoliThe Square Surabaya - PalvelutThe Square Surabaya - Pubi/AulaThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - Hotellin sisätilatThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - KokoushuoneThe Square Surabaya - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06