tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut-saari, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kylpylä The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Ympäristö The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kylpylä The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Ympäristö The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allas The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntosali The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Ympäristö The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kylpylä The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Vastaanotto The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Sisäänkäynti The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allas The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Ravintola
Alue: Coconut-saari Huoneiden lukumäärä: 236
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 439 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (439)
Järjestä:
Marlene M. Pariskunta Finland, 22. joulukuuta 2013
Rauhaa ja rentoa olemista

Loistava palvelu,siistit huoneet ja ihana aamiainen
10
Täällä kohdellaan asiakkaita kuin kuninkaallisi.Palvelu aivan mahtavaa.Huoneet puhtaat ja aamiainen todellla hyvä.Spa alue kaunis,rentouttava ja hoidot tosi hyviä.Kuntosali oikein kiva ,mutta pieni.Huoneen poreallas ulkona oli kyllä kiva,mutta en tiedä koska vesi siihen oli viimeksi vaihdettu.Mieheni sain ihoon pieniä näppylöitä ja allergisen reaktion vietettyään aikaa tässä altaassa.
Minna R. Pariskunta Finland, 12. tammikuuta 2012
Kiva hotelli rauhallisessa saaressa

Ystävällinen henkilökunta, poreallas pihalla, siisti alue, loistava aamupala
8,3
Hotellialue oli siisti, saareen meno ja poistuminen toimi jouheasti pikkuveneellä ja tuktukilla, henkilökunta oli ystävällistä. Rannan vesi oli likaista, ei uimakelpoista. Ensimmäisessä sviitissä oli kamala haju, kerrottuamme siitä respassa, saimme uuden sviitin, jossa hajua ei ollut. Saaren 2 ravintolaa oli kalliita, mutta ruoka oli hyvää. Nettiyhteys oli tosi hidas. Loistava paikka rentoutumiselle. Ei kylläkään viiden tähden tasoa, ennemminkin neljän tähden.
Ravintolavinkki: Veneen lähtöpaikalla mantereella on edullinen ja hyvä ravintola, jonka ulkonäkö näyttää aika kauhealta sekä pikkukauppa, jossa edullisia juomia.
Sauli L. Pariskunta Finland, 28. maaliskuuta 2011
Ripaus luksusta

Hotellialue on upean näköinen ja harkiten tehty. Kaikki on uutta ja rakennustyötkin olivat vielä osittain kesken käyntimme aikana. Tämä ei onniksi häirinnyt vierailuamme. Aktiviteettaja on asiakkalle tarjolla yllin kyllin. Mielestäni hotellis sopii parhaiten pariskunnille romanttista kuhertelua ajatellen tai siiten ihan perheille aktiivilomana. Valinnanvaraa kun tekemiselle tai tekemättömyydelle riittää!
9
Kauniilla paikalla sijaitseva hotelli ilmoittaa olevansa luksushotelli. Ripaus luksusta onkin tarjolla, mutta ei kuitenkaan ylisanoin. Sviitit olivat todella hyvän kokoiset ja erikoisesti suunnitellut ja todella kauniit. Oma poreallas takapihalla oli todella mukava yllätys. Hotellialue on siisti ja siitä ollaan tekemässä kaunista. Rakennustyöt ovat osittain vielä kesken, joten tekemistä toki vielä riittää. Hotellin kaksi ravintolaa tarjoavat hieman normaalia kalliimpaa ruokaa, mutta hyvää sellaista. Hotellilla on tarjolla useita eri aktiviteetteja matkailijoille. Aika ei kyllä käy pitkäksi täällä ollessa. Vesisateellakin voi vaikka käydä lainaamassa respasta dvd-videoita katsottavaksi.
Rebecca C. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 14. syyskuuta 2014
Lovely

Spa, Scenery, Peasceful
7,3
Getting the boat to and from is tedious but was a fun change. Plan your outings well and check the tide times. The Agoda hotel info and the resort's website both said 24 hour room service, but room service was only 6pm to 10pm. This was a real let down as we specifically wanted to treat our daughter to the 24hour room service experience. The food was quite varied, and though we are not fussy eaters, we struggled choosing our food each night. We though the lunch menus were better than the dinner menus. The Thai choices should have been better. Knowing a steak cooked here may not be what we would cook at home, we gave it a try. My husband ordered the most expensive aged steak, it came out as 2 thin pieces of pan fried greasy meat. $50 AUD. Not grilled, not thick, and not cooked medium. The lamb steak I ordered turned out to be 2 lamb cutlets! It was boiled or steamed rather than grilled as the menu described. Another day I tried the cheapest beef tenderloin steak and it was lovely. My husband resorted to eating chicken burgers for every meal for a couple of days, so we considered going to a different resort on Phuket, however we stayed and did enjoy ourselves. The 2 bedroom private pool villa (81) we stayed in was really nice. We really were happy and comfortable there. I'm glad I specified that we wanted a private pool 'where so nobody could see us', as many of the private pool villas have patchy hedge fencing so people walking passed have a clear view of you and your pool. Overall, we found the staff very friendly and helpful, the atmosphere was chilled and great for relaxing. We would especially like to thank Julia at reception for going above and beyond and also to Mae in the Spa who my husband and I had a lovely time chatting and laughing with while having manicure/pedicures. Oh, and the hotel provided drivers at the Marina are quite expensive compared to the local taxi's also available at the Marina. Great place! But definitely NOT 5 star.
Kau K. Pariskunta Hong Kong, 28. elokuuta 2014
nice hotel

nice hotel
6
nice hotel
Pui S. Pariskunta United Kingdom, 30. heinäkuuta 2014
Peaceful and good for family with young children

There priovd yummy breadfest and dinner .The resort arrange good entertainment and delicious BBQ for one or twice per week.We were happy to stay there again .
8,3
Very relaxing and a big different btw city .
Matt P. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 25. heinäkuuta 2014
Chilled family break

Food, staff, pools...
9,3
Wonderful. 3 happy children....!
Janet Y. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 19. heinäkuuta 2014
My kids love this hotel but the speed boat!!

Villa
6,3
This is good hotel with my family, the villa is good, my kids love the private pool alot!the view is aslo good, but the bathtub can't use the water was too slow and they can't help to fix, and for the speedboat from the pier to go out, they look very old always overloaded, there's one hour a boat, and many people wait at the pier, and the staff still asked us to sit inside athought the boat were very full, very dangerous! and It took half hour to Central Festival Walk by Taxi, speeboat around 10mins, but wait for long time!
Priscilla Y. Ryhmät Singapore, 18. heinäkuuta 2014
Great room ambience and environment

Clean rooms, quiet environment, nice staff
8
Great stay with good service
Priti G. Ryhmät United Kingdom, 13. heinäkuuta 2014
Great experience

Friendly staff Amazing view Relaxing place
8,7
My stay was amazing . Very comfortable and amazing stay. Prefect for quite n relax time.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KuntosaliThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - VastaanottoThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SisäänkäyntiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RavintolaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Lasten klubiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SisäänkäyntiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Pubi/AulaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - RavintolaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A06