Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Village Coconut Island Beach Resort

51/7 Moo 6. T Kohkaew A.Muang, Coconut-saari, Phuket, Thaimaa 83200 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Parveke/Terassi The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone
The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Ympäristö The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellin sisätilat The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellihuone The Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Vastaanotto
Alue: Coconut-saari Huoneiden lukumäärä: 236
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 478 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (478)
Järjestä:
Marlene M. Pariskunta Finland, 22. joulukuuta 2013
Rauhaa ja rentoa olemista

Loistava palvelu,siistit huoneet ja ihana aamiainen
10
Täällä kohdellaan asiakkaita kuin kuninkaallisi.Palvelu aivan mahtavaa.Huoneet puhtaat ja aamiainen todellla hyvä.Spa alue kaunis,rentouttava ja hoidot tosi hyviä.Kuntosali oikein kiva ,mutta pieni.Huoneen poreallas ulkona oli kyllä kiva,mutta en tiedä koska vesi siihen oli viimeksi vaihdettu.Mieheni sain ihoon pieniä näppylöitä ja allergisen reaktion vietettyään aikaa tässä altaassa.
Minna R. Pariskunta Finland, 12. tammikuuta 2012
Kiva hotelli rauhallisessa saaressa

Ystävällinen henkilökunta, poreallas pihalla, siisti alue, loistava aamupala
8,3
Hotellialue oli siisti, saareen meno ja poistuminen toimi jouheasti pikkuveneellä ja tuktukilla, henkilökunta oli ystävällistä. Rannan vesi oli likaista, ei uimakelpoista. Ensimmäisessä sviitissä oli kamala haju, kerrottuamme siitä respassa, saimme uuden sviitin, jossa hajua ei ollut. Saaren 2 ravintolaa oli kalliita, mutta ruoka oli hyvää. Nettiyhteys oli tosi hidas. Loistava paikka rentoutumiselle. Ei kylläkään viiden tähden tasoa, ennemminkin neljän tähden.
Ravintolavinkki: Veneen lähtöpaikalla mantereella on edullinen ja hyvä ravintola, jonka ulkonäkö näyttää aika kauhealta sekä pikkukauppa, jossa edullisia juomia.
Sauli L. Pariskunta Finland, 28. maaliskuuta 2011
Ripaus luksusta

Hotellialue on upean näköinen ja harkiten tehty. Kaikki on uutta ja rakennustyötkin olivat vielä osittain kesken käyntimme aikana. Tämä ei onniksi häirinnyt vierailuamme. Aktiviteettaja on asiakkalle tarjolla yllin kyllin. Mielestäni hotellis sopii parhaiten pariskunnille romanttista kuhertelua ajatellen tai siiten ihan perheille aktiivilomana. Valinnanvaraa kun tekemiselle tai tekemättömyydelle riittää!
9
Kauniilla paikalla sijaitseva hotelli ilmoittaa olevansa luksushotelli. Ripaus luksusta onkin tarjolla, mutta ei kuitenkaan ylisanoin. Sviitit olivat todella hyvän kokoiset ja erikoisesti suunnitellut ja todella kauniit. Oma poreallas takapihalla oli todella mukava yllätys. Hotellialue on siisti ja siitä ollaan tekemässä kaunista. Rakennustyöt ovat osittain vielä kesken, joten tekemistä toki vielä riittää. Hotellin kaksi ravintolaa tarjoavat hieman normaalia kalliimpaa ruokaa, mutta hyvää sellaista. Hotellilla on tarjolla useita eri aktiviteetteja matkailijoille. Aika ei kyllä käy pitkäksi täällä ollessa. Vesisateellakin voi vaikka käydä lainaamassa respasta dvd-videoita katsottavaksi.
Ling D. Yksin matkustava China, 5. huhtikuuta 2015
lindee

swimming pool ,bathtub,kitchen
8,7
Aitor A. Pariskunta Spain, 30. maaliskuuta 2015
Best hotel. Don't listen to the bad reviews.

Swiming pool, swiming pool in the room, food & staff.
10
Staff is very helpful. Restaurant is very nice. I would recomend villa with swiming pool & sea view.I have booked with garden view but they upgraded me to sea view for free when I arrived to the hotel. Swiming pool in the room is worthy. The only problem that you can have is that you don't want leave the hotel to see other places of Phuket. The taxi hotel is a bit expensive. I didn't book any. I would go back to this place again.
Buddika B. Pariskunta Australia, 27. maaliskuuta 2015
couples

location,staff,cleanliness'
8,7
Reasonably good
Ali T. Pariskunta Canada, 23. maaliskuuta 2015
Our second Anniversary

A good place to relax, a friendly and family place, a nice location.
7,7
We enjoyed very much our two days stay. It is a very good place to retreat. The staff was very friendly. The design of the whole hotel is very beautiful. My wife and I decided to come back for our next anniversary.
Michael C. Pariskunta United Kingdom, 17. maaliskuuta 2015
A charming Island away from it all

The closeness to Phuket, The comfortable room and the italian restaurant
7,7
Comfortable but the wifi was poor, the water pump broke down the first night and flooded the bath room and left us without water. Otherwise a very enjoyable stay, first class breakfast I will go back to stay again we enjoyed riding the bike but unfortunately the chain broke on one of them, These things happen so mo hard feelings. Thank you for a plesant stay.
Bertha S. Perhe isojen lasten kanssa Mexico, 5. tammikuuta 2015
It was an adventure

Nice Island
6,3
What we loved about this hotel was to rent a bicycle and exlore the island, it was ver nice to see the villagers and experience the change in tides. Nice staff, good food, loved the live music at night, good breakfast. A very nice experience.
Abhijeet L. Pariskunta India, 3. tammikuuta 2015
Nice hotel, but can definitely improve

Beach, location and KoKo restaurant
5
We did enjoy our stay, but we were also disappointed with the service. Firstly, we had to wait an hour for our luggage to arrive to our villa once we arrived. Our villa was nice with beautiful view but had a terrible smell in the bathroom that was never resolved throughout the entire stay. The staff was friendly but not very helpful. They couldn't even answer simple questions and didn't provide very much help. On top of that many barely understood basic English. The Village has the potential to be a great resort. Once they work through their problems and fix the bugs it will be a wonderful place to stay. Unfortunately, we do not see ourselves going back again.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Village Coconut Island Beach Resort PhuketThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Parveke/TerassiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - HotellihuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - VastaanottoThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - AulaThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KylpyläThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KuntosaliThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Uima-allasThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SisäänkäyntiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - SisäänkäyntiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - YmpäristöThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Lasten klubiThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - KokoushuoneThe Village Coconut Island Beach Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit

Asiakasarvioita - The Village Coconut Island Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A05