tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Traders Hotel by Shangri-la

508 Queen's Road West, Western District, Läntinen Hong Kongin saari, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Sviitti Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kylpyhuone Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kuntosali Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allas Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Ravintola Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Aula Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Aula Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Aula Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allas Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kokoushuone Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Ravintola Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kahvila/Kahvila Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kahvila/Kahvila Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allas Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allas Traders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kuntosali
Alue: Läntinen Hong Kongin saari Huoneiden lukumäärä: 283
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 1170 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,2
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1170)
Järjestä:
Arja S. Pariskunta Finland, 2. toukokuuta 2014
Moni-ilmeinen kaupunkikohde

Ystävällinen henkilökunta, mielenkiintoinen ympäristö, lähellä runsaasti ravintoloita.
8,3
Ensimmäiset yöt olimme21. kerroksessa ja saimme merinäköalan, toisen jakson aikana olimme 14.kerroksessa eikkä merinäkynyt. Henkilökunta oli todellaystävällistä ja lentokenttäkuljetus edullinen. Kaupunginosa oli mielenkiintoinen: kävelimme paljon ja lähellä oli paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä. lyhyellä vierailullamme emme oppineet käyttämään paikallisbusseja, mutta raitiovaunut olivat mukavia ja taksit halpoja. Olimme todella tyytyväisiä kaupunginosaan: Kowaloon puolella on selkeästi rajumpi turistimeininki ja minut yritettiin jopa ryöstää.
Carl-Eirik N. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2010
loistopaikka edulliseen hintaan

Kaikissa suhteissa olemme positiivisesti yllattyneet. Hinta/laatu todellakin kohdallaan.
10
Saavutettavuus erittain helppo. Ja liikkuminen hotellista saarella ja Kowlooniin yksinkertaista raitiovaunua kayttaen. Huone satamanakymalla hinnan vaartti. Lisabonus aamiainen 28.kerroksessa jossa peni elegantti ravintola. Samassa paikassa free drinks happy hour aikaan. Huone japanilaisen tyylinen, supersiisti ja erittain toimiva. Jenin ruokasali ja bufetti illallinen halpa ja hyva. Paluumatkalla Suomeen yovymme taas Jenissa!
Hotelliin liittyvä vinkki: Voit paikan paalla up greidata harbour sight huoneeseen jolloin muitakin etuisuuksia tulee sen mukana!
Emilia P. Pariskunta Finland, 15. maaliskuuta 2010
Laadukas hotelli

hyväkuntoiset huoneet
7,3
Hotelli on sijainniltaan vähän sivussa, mutta ratikkapysäkki on ihan lähellä. Huoneet ovat siistejä, pelkistetysti sisustettuja, mutta mukavia.
Antti S. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2010
Neljä päivää Hong Kongissa

moderni, nuorekas, viihtyisä. Ei kuitenkaan rauhaton tai meluisa. Upeat näköalat harbour view huoneista. Hotel Jenissä viihtyy parhaiten 20-40 vuotiaat urbaanit ja suurkaupungin sykkeestä pitävät ihmiset. Jos matkustan uudelleen Hong Kongiin Hotel Jen saattaa olla jälleen valintani majoituspaikaksi. Tuli haikea mieli pois lähtiessä.
8,3
Hotelli Jen on nuorekas ja moderni. Harbour view huone oli viihtyisä, valoisa ja erittäin funktionaalinen. Ikkunasta aukesi upea näkymä satamaan ja Kowlooniin. Hotelli vastasi täysin odotuksiani. Olin etsinyt hotellia jo aiemmin syksyllä etukäteen Hong Kongin saarelta, jolloin huomasin Hotelli Jenin. Hyvät arvostelut ja kuvat puhuivat puolestaan. Viihdyimme vaimoni kanssa.
Nähtävyysvinkki: Kävelemällä metrolle näkee monenlaisia pieniä myymälöitä ja aitoa Hong Kongilaisen arkea. Jätä taksi tilaamatta ja kävele.
Cyril B. Liikematkailija Switzerland, 18. heinäkuuta 2014
clean, good condition, swimming pool

swimming pool on the roof, the executive floor with free food and drinks, shuttle to central
6,7
swimming pool on the roof, the executive floor with free food and drinks, shuttle to central
Boon W. Ryhmät Malaysia, 28. kesäkuuta 2014
Great

Service Good nearby restaurants
7,7
Good , quiet and clean. Should have in house local hongkong cuisines
Chris R. Pariskunta Australia, 22. kesäkuuta 2014
good value for money

Staff, room comfort, free shuttle
8
Friendly staff comfortable room and the free shuttle service - every hour from Hong Kong station so dont get a cab
Hemant N. Ryhmät India, 22. kesäkuuta 2014
Neat tidy hotel

Pricing Location
8,3
We had a good stay at the traders , smallish rooms but comfortable and excellent value for money
Pei J. Pariskunta China, 21. kesäkuuta 2014
The Worst Experience Ever
3
Traders Hong Kong is not good in any aspect . We arrived the hotel at 1:30 am and were sent to a smelly room with a shabby bathroom. We booked the room half a month ago and made full payment then. We specifically requested non-smoking room and told the hotel we were about to arrive at midnight. People at the front desk didn't say a word before we got into the elevator and found out by ourselves that our room is on a smoking floor. We returned to the front desk and requested to be changed to another room. The manager, without even checking the booking system, told us this is the last room available. Wendy then very "nicely" sent a cleaning lady with an air fresher spray to the room. We tried to understand, ok, the hotel was not obliged to meet our requests. BUT, we got angry when we got into the room and saw the bathroom. I would like to share some pictures with you if I can. That is not a bathroom of a four star hotel. Imagine a sink and a toilet seat of a public toilet of an old building. That's what we have there. We returned to the front desk again. Ms Wendy Leung, again, told us there was nothing they can do. That was the one last room. She also emphasized that the room was indeed what we booked. It must be some information on Agoda's which misled us. We had no idea if she herself even believed what she said, but we found her not making any sense at all. It is NOT a guest room of a four star hotel and we are NOT fools. We don’t care whether it is the last room or not. All we want is a room that meets four star hotel room standard and fair services of a Shangri-La managed hotel. It is the hotel's responsibility to manage its bookings. Why its guests should bear with the consequences of their mismanagement. We would like to write to and call the general manager of the hotel and find out whether the room we stayed is a real guest room or just a employee rest room that Traders sells to its guests sometimes when they run out of rooms.
Adil C. Ryhmät Canada, 14. kesäkuuta 2014
Very satisfactory

Fast check,in Location Price & value
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Traders Hotel by Shangri-la Hong KongTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - SviittiTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - KylpyhuoneTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - KuntosaliTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allasTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - RavintolaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoliTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - AulaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - AulaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - AulaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allasTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - KokoushuoneTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoliTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Hotellin ulkopuoliTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - RavintolaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kahvila/KahvilaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kahvila/KahvilaTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allasTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Uima-allasTraders Hotel by Shangri-la Hong Kong - Kuntosali


AS-AGWEB-3C02