Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Traders Hotel by Shangri-La

Kuala Lumpur City Centre, KLCC, Kuala Lumpur, Malesia 50088 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Sviitti Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Sviitti Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Aula Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Uima-allas Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kylpylä Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kuntosali Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kuntosali Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pubi/Aula Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pubi/Aula Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Ravintola
Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Business Center Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kokoushuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Näkymä Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Ympäristö Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Business Center Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Ravintola Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellihuone Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kylpyhuone
Alue: KLCC Huoneiden lukumäärä: 571
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,9

yhteensä
7627 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
9,4
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (7627)
Järjestä:
Sini P. Pariskunta Finland, 8. maaliskuuta 2014
nopea kaupunkivisiitti hyvässä hotellissa

palvelu, sijainti, lähellä ostoksia
9,7
Äärimmäisen asiantunteva ja luotettava henkilökunta, laaja buffetaamiainen, hinta-laatusuhde kohdillaan
Sanni S. Yksin matkustava Finland, 7. huhtikuuta 2013
Hotelli oli hyvällä paikalla mutta pettymys

Loistava aamiaisbuffet, hyvä sijainti ja hieno kuntosali
7,3
Aamiaisbuffet oli loistava
Maarit H. Pariskunta Finland, 16. maaliskuuta 2013
Hyvä hotelli lähellä ostoskeskusta

Siisti huone, KLCC ostoskeskus lähellä, ystävällinen palvelu
7,7
Jan H. Pariskunta Finland, 29. tammikuuta 2012
Erinomainen hotelli hyvällä paikalla

Ystävällinen palvelu, siisti ja toimiva hotelli
9,3
tässä hotellissa yhdistyy kaikki hyvän hotellin ominaisuudet. hyvä ja asiallinen palvelu, siistit ja hyvin hoidetut huoneet, rauhallinen ilmapiiri. hyvät kulkuyhteydet, keskeinen sijainti ja kauniit maisemat. hotellin henkilökunnalle tuntuu asiakkaan viihtyminen olevan etusijalla. jokainen asia hoidetaan asiallisesti ja heti viipyilemättä. huoneet siivotaan jopa kolme kertaa päivässä jos niin haluat. hotellin tarjoama ruoka on uskomattoman hyvää, aamupalasta alkaen sushia ja muita herkkuja tarjolla jos vaan olet traders klubi tasoisessa huoneessa.
Nähtävyysvinkki: Kaksois tornit näkyvät suoraan ikkunasta.
Meri H. Pariskunta Finland, 20. helmikuuta 2010
I highly recommend!

The hotel is modern and very clean with spacious, cozy and bright rooms. It´s worth to pay a little extra for the park view room, cause from those you have magnificent view to Petronas Towers! A large Suria KLCC shopping mall is located just on the opposite side of the park, underneath Petronas Towers and 5-10 minutes walk to the nearest metrostations (either KLCC or Raja Chulan).
9,3
Meri H. Pariskunta Finland, 10. helmikuuta 2010
Suosittelen!

Hotelli on erittäin siisti ja moderni, huoneet viihtyisät ja avarat. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Kannattaa ehdottomasti ottaa "park view" -huone, niistä aivan mahtavat näkymät Petronas Towerseille! Puiston toisella puolella Petronas Towersien juurella suuri ostoskeskus Suria KLCC, jossa paljon myymälöitä ja ravintoloita. Hyvät kulkuyhteydet, KLCC:n ja Raja Chulan metroasemat n. 5-10min kävelymatkan päässä.
9,3
Yao L. Liikematkailija China, 28. kesäkuuta 2015
disappointing first image

none except for location
5,7
nothing impressive
Maya S. Pariskunta Malaysia, 28. kesäkuuta 2015
What fluffy sheets and pillows

location, service, food
8
My husband and I stayed here as a weekend gettaway and while we opt for quieter areas, we chose one smack in the city so we could be resident tourists. Service was goods and the staff were friendly. In all, it was a pleasant stay but since we are paying five star rates, I was slightly disappointed that not all the toiletries were available when we got to our room - only noticed when I was showering and there wasn't any shampoo - but when I called them up, they were quick to deliver. Also, the lighting system for the rooms were weird. I'd end up turning off the lights for the bathroom when all I wanted to do was turn the room lights off and the room we were in could've used an upgrade as I've noticed hotels nowadays have a USB plug for our phones... As the review title states though, I had really good sleep all thanks to the spacious bed and fluffy sheets and pillows :)
Xiao L. Pariskunta China, 25. kesäkuuta 2015
Great location

Location, personal service, great value
10
Awesome hotel!
Andrew E. Pariskunta United Kingdom, 23. kesäkuuta 2015
Unbelievable view of twin towers from room

Location
9,7
Great stay, only very trivial comments which should not detract from the quality of the hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala LumpurTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SviittiTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SviittiTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - AulaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Uima-allasTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KylpyläTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KuntosaliTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KuntosaliTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pubi/AulaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pubi/AulaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RavintolaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Business CenterTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KokoushuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - NäkymäTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - YmpäristöTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Business CenterTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RavintolaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - HotellihuoneTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoliTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05