tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Tropical Bali Hotel

street padang galak penyu dewata3/2 padang galak, Sanur, Bali, Indonesia 80114 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Uima-allas Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi Tropical Bali Hotel Bali - Hotellihuone Tropical Bali Hotel Bali - Kylpyhuone Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi
Tropical Bali Hotel Bali - Parveke/Terassi Tropical Bali Hotel Bali - Hotellihuone Tropical Bali Hotel Bali - Kylpyhuone Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Vastaanotto Tropical Bali Hotel Bali - Vastaanotto Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Piha Tropical Bali Hotel Bali - Sisäänkäynti Tropical Bali Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Tropical Bali Hotel Bali - Piha
Alue: Sanur Huoneiden lukumäärä: 10

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 289 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
6,4
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (289)
Järjestä:
Tuulia S. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 12. tammikuuta 2014
Rentouttava perheloma aktiviteeteilla

rauhallisuus, mahtava henkilökunta, siisteys
8,3
Rentouttava, superystävällisiltä hotellin pitäjiltä sai todella hyviä vinkkejä, mitä Balilla kannattaa tehdä. Hotellin kautta saadut päiväretket olivat halpoja.
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 16. toukokuuta 2012
Pala taivasta

Uima-allas, rauhallisuus, tyontekijat ja omistajat, siisteys
9,3
Rauhallinen ja hiljainen pieni hotelli hiukan syrjassa. Hinta-laatu suhde oli tassa hotelissa kohdallaan. hyva allas ja siistit huoneet. Aamupala keskitason ylapuolella. Tykattiin kovasti olla taalla. Omistajat oli iloisia ja auttavia.
Vinkki: Hotellissa ei ravintolaa. Ruokaa voi tilata hotelliin useista ravintoloista. Omistajat hoitaa sen puolestasi.
Krista K. Pariskunta Estonia, 8. maaliskuuta 2012
Hotelli hyvällä paikalla

Siisti ja rahan arvoinen hotelli
8,7
Hyvät yhteydet joka puolelle, MRT lähellä noin 5 min. kävelymatka, siisti huone ja hyvät palvelut.
Laura V. Pariskunta Finland, 6. tammikuuta 2012
Suloiset huoneet, mutta huono sijainti

Intiimi
5,3
hotelli oli tiiviin pieni, mutta toimiva. deluxe-huone oli selkeästi parempi kuin normaali huone ilman ilmastointia. hintaeroon nähden huoneiden tasoero on valtava. aamupala oli tarjolla kolmella eri vaihtoehdolla ja se tarjoiltiin omalle parvekkeelle tilausten mukaisesti. mikään huoneista ei ole suoraan aamuaurinkoon päin, mitä voi pitää pienenä miinuksena, vaikkakin sivuseikka. sijainti on pari kilometriä sivussa muun muassa ravintoloista. keksusta ei ole kävelymatkan päässä eikä pimeällä voi rantareittiä käyttää valojen puuttuessa.
Barbara W. Pariskunta Germany, 7. elokuuta 2014
Wonderful

Staff, room,
10
Very nice and clean rooms, helpful and friendly owners and staff, situated next to the City but calm, in one word: one of the best accomodations we had in Bali.
Alison A. Yksin matkustava Australia, 12. maaliskuuta 2014
Caretakers went out of their way for me

Friendly couple whom went out of their way for me in every way possible, extending thiis beyond my departure to ensure my ferry booked through them was smooth after I rearranged return times
9,3
Beautiful, just what I needed after knocking off a long stint of night shifts on the mines. Friendly couple whom made me feel very welcome and offered lots of advice and information on my ongoing trip to lombongan island. After booking my ferry through tropical bali hotel they contacted me at my next hotel to advise of a change of departure time, and ensured I received money back from a misunderstanding with the ferry agent in lombongan after pAying "extra to change departure time". Beautiful gardens, beautiful room, quiet location, great service, perfect.
Leanne L. Pariskunta Canada, 23. tammikuuta 2014
beautiful garden rooms

garden, pool, owners
8,3
Great value for your money. The garden is lovely and the pool clean. We had a very enjoyable stay here. The owners were very hospitable and friendly. Location is a bit far from the beach but a cab is cheap.
Ami R. Pariskunta United Kingdom, 27. marraskuuta 2013
Welcoming, fantastic, friendly

Owners, breakfast and service
9
Very relaxing, owners are extremely helpful and run the hotel well. All staff are friendly. Room was cleaned to high standard every day. Pool area very nice and chilled. No restaurant but option to order food in is excellent idea and useful. Highly recommended. Would definitely return.
Eunjung S. Pariskunta South Korea, 14. marraskuuta 2013
Very nice.

Lovely pool, garden and large clean rooms with wonderful large windows.
9,3
In continuing French hands, the hotel is a quiet, green oasis in an otherwise local area. Lovely pool, gazebo and surrounding gardens, attentive staff, wonderful breakfast and meals served on quality dinner ware to your balcony. Large, comfortable rooms with huge windows and run with decent, attentive, thoughtful and facilitative staff.
Ruijia D. Yksin matkustava China, 5. lokakuuta 2013
large and comfortable but bad location

large, clean, I like the big windows very much
8,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Tropical Bali Hotel BaliTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - Uima-allasTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - HotellihuoneTropical Bali Hotel Bali - KylpyhuoneTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - Parveke/TerassiTropical Bali Hotel Bali - HotellihuoneTropical Bali Hotel Bali - KylpyhuoneTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - VastaanottoTropical Bali Hotel Bali - VastaanottoTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - SisäänkäyntiTropical Bali Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - PihaTropical Bali Hotel Bali - NäkymäTropical Bali Hotel Bali - Ranta


AS-AGWEB-3C03