Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Tuana YK Patong Resort Hotel

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thaimaa 83150

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 250 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,3
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
5,8
Kaikki arvostelut (250)
Järjestä:
Pekka K. Yksin matkustava Finland, 16. helmikuuta 2016
Arvostelu

Siisteys,sijainti,uimaallas
5,7
Henkilökunta ei osaa edes sanoa huomenta saatikka hymyillä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joonas A. Pariskunta Finland, 4. kesäkuuta 2013
Hieman syrjäinen, halpa normaalitasoinen hotelli

huoneen koko, rauhallisuus, siisteys
6,7
Jossain vähän matkan päässä tehtiin remonttia tai jotain joten 9 aikaan aamulla alettiin paukuttamaan iskuporakoneella ja kuului erittäin selvästi huoneeseen. muuten aika rauhallinen paikka ja ystävällinen joskin huonosti englantia osaava henkilökunta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marko S. Pariskunta Finland, 10. helmikuuta 2011
lähellä kaikkea mutta kumminkin rauhallinen

huoneet tilavat
6
hotelli lähellä kaikkea muttei ihan säpinässä eli ei musat kuulu sisään.siistit ja tilavat huoneet,parveke suht pieni mutta riittävä.hotellin henkilökunta kyl oli aika haluttomia palvelemaan tai ees myymään mitään,istuskeli vaa ja ihmetteli mut ihan ok kummiski.aamupala aika vaatimaton mutta kyllä sillä päivän alotti,ei sitävarten kummiskaan kannata kelloa herättää laittaa:)
Ilmoita tästä arvioinnista
Luis G. Yksin matkustava Spain, 20. toukokuuta 2016
Fits the purpose for what I paid
4,7
I got a very good deal. I have stay previously at this hotel and I was not happy, this time for what I paid , I had a good stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Shabeer T. Yksin matkustava India, 12. toukokuuta 2016
Recommend
6,3
2 nights extended to 5 nights. The hotel is neat and clean. Provides all facilities mentioned. (Lift available, refrigerator, good AC, daily cleaning and towels provided, (shampoo, Shower cap and soap). Swimming pool on the roof top. Supermarket and food court within 100 meters. Rent a bike is Availble near to hotel.( small bikes @ 180 and bigger one 250 baht per day) 20 min waking to patong beach, junceleon mall and bangla street which are the major spots in Patong. Bus service to Phuket town (30 baht) is also Available at a walking distance only. Overall great hotel would recommend this hotel and come back for stay again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Raghunath I. Yksin matkustava Malaysia, 9. toukokuuta 2016
Worse hotel experience
4,7
Tried to check in only to be confronted by an extremely rude receptionist using profanities and vulgarities. He told me off to come back at 2 pm for check when i asked to leave my luggage at the reception instead of carrying it around while waiting for reception. Then when check in time came he demanded for a 2000baht deposit which was neither in the hotel policy nor in Agoda's hotel information and policy. When asked to see the manager, he basically refused and wouldn't assist anymore. Felt very unwelcomed and uncomfortable as i was embarassed in front of other guests.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilya K. Pariskunta Russia, 8. toukokuuta 2016
Good place for stay.
5,7
Good place for stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wikanda P. Liikematkailija Thailand, 6. toukokuuta 2016
Ok
4
Not bad for 1night
Ilmoita tästä arvioinnista
Francis J. Yksin matkustava Philippines, 1. toukokuuta 2016
Average
4,3
Annoying staff. Faulty AC. Very slow WiFi connection.
Ilmoita tästä arvioinnista
Olav H. Yksin matkustava Norway, 20. huhtikuuta 2016
ok pool on the roof....
5,7
good near food market...
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Tuana YK Patong Resort Hotel PhuketTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Uima-allasTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - KuntosaliTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - KuntosaliTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Uima-allasTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Uima-allasTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Uima-allasTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Pubi/AulaTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Uima-allasTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - SisäänkäyntiTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Executive LoungeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - AulaTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - AulaTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - PalvelutTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - PalvelutTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - AulaTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - VastaanottoTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Executive LoungeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Executive LoungeTuana YK Patong Resort Hotel Phuket - Palvelut


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02