Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Aula Tune Hotel - Cebu Cebu - Aula Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone Tune Hotel - Cebu Cebu - Hotellihuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 150
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 4427 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
5,4
Kaikki arvostelut (4427)
Järjestä:
Jenni K. Yksin matkustava Finland, 10. tammikuuta 2014
loistava sijainti, hyvä palvelu, mukavat huoneet

sijainti, nettiyhteys huoneessa, mukava henkilökunta
8,7
viivyin yhden yön ennenkuin lähdin saarille seikkailemaan, siihen tarkotukseen erinomainen. loistava sijainti, puhdasta ja uutta. nopea nettiyhteys huoneessa.
Reetta S. Pariskunta Finland, 2. kesäkuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti mukavalla alueella lähellä ostoskeskusta, siistit huoneet, nopea palvelu.
6,3
Ville H. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2013
todella siisti hotelli hyvalla paikalla

huone on siisti ja kaikki tarvittava loytyy
8,3
Tune hotel on loistava hotelli muutaman yon vierailuun. Todella siistit huoneet ja mukava palvelu. Huoneet ovat hieman pienia. Hotelli sijaitsee aivan Ayala centerin vieressa, josta loytyy kaikki tarvittava, kauppoja,ravintoloita, kahviloita jne. Hotellin lahella on myos jeepney terminaali, joten liikkuminen Cebu cityssa kay helposti. Olimme nyt jo toistamiseen tassa hotellissa, koska hotelli on hyva tukikohta Cebu cityn tutkimiseen.
Ville H. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2013
loistava palvelu

hyvalla paikalla
8,3
kaikki sujui loistavasti, sijainti ja palvelu hyvia. Hintakin kohdillaan. Aivan ostoskeskuksen vieressa
Jari R. Yksin matkustava Finland, 20. joulukuuta 2012
siisti hotelli

hyvä sijainti
7
lähellä Ayala ostoskeskusta ja 7/11 vieressä..suht koht hyvä netti mutta pienet huoneet
Kari K. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 22. toukokuuta 2015
smelly room in good location

good location
5
Our room smells like a wet dog.
Jeffrey J. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 21. toukokuuta 2015
Great Location

Location Value Location
9,3
Excellent
Richard S. Pariskunta United States of America, 20. toukokuuta 2015
Cebu trip great

Location, Cleanliness, valve for the money, friendly staff
9,3
Great location for seeing the attraction in Cebu. Mall walking distant from hotel. Friendly and very helpful staff.
Alegria S. Liikematkailija Philippines, 20. toukokuuta 2015
keep it up

clean, economical, accesible
8,3
I always feel comfortable and relax while staying in tune hotel. Thats why i always look for tune hotel in every city that i visit.
Phillip J. Pariskunta United States of America, 19. toukokuuta 2015
We left after a price rise

People are nice, it is very clean, and everything is bright.
8
It was nice a 1100 pesos. We left when the price increased to 1800 pesos. It was a nice stay, but not 1800 pesos nice.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!


AS-AGWEB-3B05