tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Tune Hotel - Ermita, Manila

1740 A. Mabini Street, Malate, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Sisäänkäynti Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Vastaanotto Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Vastaanotto Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Aula Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone
Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Kylpyhuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Kylpyhuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Pubi/Aula Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Ravintola Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Ravintola Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Ravintola Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Ympäristö Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellihuone Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli Tune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli
Alue: Malate Huoneiden lukumäärä: 167
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 4093 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
5,9
Kaikki arvostelut (4093)
Järjestä:
Miia K. Ryhmät Finland, 23. kesäkuuta 2013
Mukava perushotelli

hinta,sijainti
7,3
Tune Hotel Ermita oli varsin kelpo perushotelli, joka on hyvä sellaisille ihmisille jotka eivät vietä koko lomaansa hotellihuoneessa. Huone oli pieni, mutta toimiva. Sänky mukava ja suihkusta tuli vettä hyvällä paineella. Sijainti oli hyvä ja lähistöllä oli paljon ostospaikkoja, ravintoloita, baareja ja klubeja. Aamupala ei kuulu hotellin hintaan, mutta aamupalaa tarjoili alakerran irkkupubi ja se oli ihan ok. Toki lähistöltä löytyy persoonallisempiakin aamupalapaikkoja. Vieressä on myös dayspa, jota voin suositella rankan shoppailupäivän päätteeksi. Ja kävelymatkan päässä Szetchuan House niminen kiinalainen, joka oli yksi reissun parhaista ruokapaikoista!
Ilpo L. Pariskunta Finland, 21. helmikuuta 2013
hyvä sijainti

Lyhyet yöpymiset
7,3
Hotelli uusi, siustit huoneet jotka kylläkin erittäin pienet. Soveltuu lyhyeen oleiluun. Ravintola molly malones ihan vieressä, hotellilta sai 20% alennuskupongin/per päivä.
Mestipen C. Yksin matkustava Philippines, 18. joulukuuta 2014
I'm Sold!

Location, Cleanliness, Staff
9
I stayed at the Hotel more than 3 separate times in 2 months. Need I say more?
David C. Liikematkailija Australia, 15. joulukuuta 2014
basic.but well.presented

clean. good staff. comfortable
10
Alex S. Pariskunta Philippines, 15. joulukuuta 2014
value for money

walking distance to Robinson's mall
6,7
good. Need to change the TOWELS, old & dirty aleady
Alberto P. Pariskunta Philippines, 15. joulukuuta 2014
this hotel cannot arrange early check in in time
2,7
Fine. But they charge me for leaving my luggage even if I do the early check out. This is not acceptable.
Godfry M. Yksin matkustava United States of America, 15. joulukuuta 2014
Location

Location, price and Staff
7,7
My stay was great as always
Gem S. Ryhmät Philippines, 14. joulukuuta 2014
Value for Money

Staff and Cleanliness
7,7
Good value for money. Friendly staff.Given the chance will definitely stay there again
Ephpraim L. Ryhmät Malaysia, 14. joulukuuta 2014
value for money

location location location
8
GREAT. value for money
Florian S. Pariskunta Germany, 12. joulukuuta 2014
tune hotel as expected however I wish they'd be a

location, standard tune hotel, clean
6,7
We arrived from an red eye from Singapore and booked the hotel as a place to rest. We were hotel at 7am and we're hoping they could check us in a little earlier (wasn't aware of the 2pm check-in time). A guy at the resorption was checking out as we arrived. However they were persisant about the 2pm checkin time even as we explained our situation situation. We had to check out at 5 to head to the bus so we had the room for a whooping 3hrs. Did they do anything wrong? No! Could they have tried? Yes that is my only complaint otherwise it was a good tune hotel. I don't recommend it if you just passing through and try to get a short rest there

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Tune Hotel - Ermita, Manila ManilaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - SisäänkäyntiTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoliTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoliTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoliTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoliTune Hotel - Ermita, Manila Manila - VastaanottoTune Hotel - Ermita, Manila Manila - VastaanottoTune Hotel - Ermita, Manila Manila - AulaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - KylpyhuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - KylpyhuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Pubi/AulaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - RavintolaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - RavintolaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - RavintolaTune Hotel - Ermita, Manila Manila - YmpäristöTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - HotellihuoneTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoliTune Hotel - Ermita, Manila Manila - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Tune Hotel - Ermita, Manila, Manila

AS-AGWEB-3C04