tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Urbana Langsuan Bangkok

55 Langsuan Road, Lumpini, Pathumwan, Chidlom, Bangkok, Thaimaa 10330 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Näkymä Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Palvelut Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Aula Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin ulkopuoli Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin ulkopuoli Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kokoushuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Ravintola
Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kuntosali Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Näkymä Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Virkistysmahdollisuudet Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Ravintola Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin sisätilat
Alue: Chidlom Huoneiden lukumäärä: 70

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 1649 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1649)
Järjestä:
Sanna L. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 7. heinäkuuta 2013
Shoppailuun sopiva

Sijainti, huoneiston koko ja hyvä aamupala
8,7
Hotelli oli meille juuri sopiva; sijainti oli erinomainen (sky train suht lähellä) ja huoneisto 2 makuuhuoneella oli riittävän tilava.
Rami K. Ryhmät Finland, 28. maaliskuuta 2013
Loistava ja upea hotelli hyvällä sijainnilla.

Sijainti, huone ja kattouima-allas
8,3
Marja T. Ryhmät Finland, 6. helmikuuta 2013
Hyvä sijainti skytrainin läheisyydessä, edullinen

Kauppakeskukset lähellä, skytrainilla liikkuminen vaivatonta
7,3
Hotellihuoneen 27.kerroksesta upeat näköalat. Studiohuone tilava ja muuten siisti, mutta ensimmäisenä iltana kylpyhuoneesta löytyi yksi torakka! Huoneeseen tehtiin heti jonkinlainen myrkytys ja seuraavana aamuna "syväpuhdistus". Ongelmaa ei enää sen jälkeen esiintynyt. Aamupala ja asiakaspalvelu erinomainen.
Martti P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 30. lokakuuta 2012
Ihan OK hotelli

Sijainti meidän tarkoitukseen sopiva, lähellä Amarin Plazaa
8
Yhden yön nukkumiseen erinomainen hotelli. Erittäin tilava ja kaikki tarpeellinen, lisäksi erillinen makuuhuone mitä ei monessa hotellissa ole.
Hotelliin liittyvä vinkki: Sopii erinomaisesti esim. 3 henkilön majoitukseen missä pariskunta ja "kolmas pyörä" mukana.
Ellis F. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 21. huhtikuuta 2015
Great value for family vacation

1) near chilom bts 2) clean n spacious room 3) staff friendliness
9,3
Enjoyed thoroughly, great for family vacation. Sufficient n comfortable space. Staff is efficient.
Dezhang L. Ryhmät Singapore, 16. huhtikuuta 2015
SK2015

along a nice artsy street, very near everything in town, huge room (suite)
7,3
Bob A. Ryhmät Singapore, 13. huhtikuuta 2015
Security Breached

Location
5,7
I was issued the keys to a occupied room when I check in. There were valuables lying around the room and the occupants are not in the room. This poised a serious security breach to the safety and security of the hotel guests. I hope the management is able to pick this up and see that this sort of breaches do not happen again at the front desk. This is the first time I encountered such an incident and it's already one time too many.
Siu C. Pariskunta Hong Kong, 10. huhtikuuta 2015
living in a cockroaches jungle
4
Me and my wife were stayed for three night. When we got the room (which we needed to wait until 14:15pm to got it) The first thing we notice were cockroaches everywhere, on the floor, in the bathroom, inside the closest, on the bed, even inside the microwave. The next day morning we went down to the reception to file a complaint. The only thing that the staff did was said sorry and ask the room service to handle it (no room change). Of course the next two night when we came back to our hotel room. Me and my wife needed to transform ourselves to cockroach terminator not even mention that room service will not change your towels unless you request it.
Anthony T. Yksin matkustava United Kingdom, 9. huhtikuuta 2015
Trip to Oman

Pool, restaurant, staff
8
Good
Brian S. Pariskunta United States of America, 7. huhtikuuta 2015
Bad experience

bed, room, clean
5,7
Bad experience due to rude guests on our floor repeatedly slamming doors and arguing in the hallways after 10pm at night and again in the morning. We called the front desk and no actions were taken to correct the situation. Also the hotel charges 354 baht per day for Internet and does not provide coffee or tea, a rip off at this price!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!


AS-AGWEB-3B01