Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Urbana Langsuan Bangkok

55 Langsuan Road, Lumpini, Pathumwan, Chidlom, Bangkok, Thaimaa 10330 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Uima-allas Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Näkymä Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Palvelut Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Aula Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin ulkopuoli Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin ulkopuoli Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kokoushuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kylpyhuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Ravintola
Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Kuntosali Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Näkymä Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Virkistysmahdollisuudet Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Ravintola Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellihuone Urbana Langsuan Bangkok Bangkok - Hotellin sisätilat
Alue: Chidlom Huoneiden lukumäärä: 70

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 1689 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1689)
Järjestä:
Sanna L. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 7. heinäkuuta 2013
Shoppailuun sopiva

Sijainti, huoneiston koko ja hyvä aamupala
8,7
Hotelli oli meille juuri sopiva; sijainti oli erinomainen (sky train suht lähellä) ja huoneisto 2 makuuhuoneella oli riittävän tilava.
Rami K. Ryhmät Finland, 28. maaliskuuta 2013
Loistava ja upea hotelli hyvällä sijainnilla.

Sijainti, huone ja kattouima-allas
8,3
Marja T. Ryhmät Finland, 6. helmikuuta 2013
Hyvä sijainti skytrainin läheisyydessä, edullinen

Kauppakeskukset lähellä, skytrainilla liikkuminen vaivatonta
7,3
Hotellihuoneen 27.kerroksesta upeat näköalat. Studiohuone tilava ja muuten siisti, mutta ensimmäisenä iltana kylpyhuoneesta löytyi yksi torakka! Huoneeseen tehtiin heti jonkinlainen myrkytys ja seuraavana aamuna "syväpuhdistus". Ongelmaa ei enää sen jälkeen esiintynyt. Aamupala ja asiakaspalvelu erinomainen.
Martti P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 30. lokakuuta 2012
Ihan OK hotelli

Sijainti meidän tarkoitukseen sopiva, lähellä Amarin Plazaa
8
Yhden yön nukkumiseen erinomainen hotelli. Erittäin tilava ja kaikki tarpeellinen, lisäksi erillinen makuuhuone mitä ei monessa hotellissa ole.
Hotelliin liittyvä vinkki: Sopii erinomaisesti esim. 3 henkilön majoitukseen missä pariskunta ja "kolmas pyörä" mukana.
Qiuyan H. Ryhmät Singapore, 13. toukokuuta 2015
urbana langsuan review

e magnetic card that i have to re encode 3 times in my 4 days stay, staff that does not listen to my answer carefully and told me that i wasn't listening to her. lastly, the door system is so stupid.
5,7
i could only say that the service is really slow. they have tonnes of paper work. for 2 rooms i need to fill in 2 forms, and e staff told me that i could use e same person details again (can't she attach everything together after e form i filled up?) e jet hydro massage is out of order when i was there, and duno for how long. i'll feed back if it's still not working in next few months i guess.. the pictures of e infinity pool mislead me to think it e pool is jus at e side. but e truth is that it's in e middle. nasty suprises, that's all. think i will try others nxt time
Choon S. Ryhmät Singapore, 11. toukokuuta 2015
good for a big group

spacious room
5,3
stay was ok but the water heater in the room is faulty
Yau M. Yksin matkustava China, 10. toukokuuta 2015
frontdesk staff unhelpful

location the best just next bts 7 mins; swimming pool at 33/f is wonderful
6,7
Room condition ok, but frontdesk staff not friendly and helpful.
Kok S. Yksin matkustava Singapore, 9. toukokuuta 2015
Clean room but switches n aircon duct needs rework

Clean, spacious, quiet
8
I think the switches needs some rework. One switch controls all the lights in the inner part of the room so i cant leave 1 light on Same as aircon. Only the outer part of the room has aircon duct and the room can get abit warm at certain areas of the room
Chawakiat S. Pariskunta Thailand, 7. toukokuuta 2015
prefect

Location,Value,good view
5,7
Valaiporn V. Yksin matkustava Thailand, 7. toukokuuta 2015
nice clean affordable good location

clean, comfy, location
8
from the hotel entrance, it gives the feeling of resort instead of hotel. big room, clean and quite. service is good (it seems like some if them are trainee, so still not professional but acceptable). location is good, walking distance to BTS (sky train). flexi - able to ask for late check out and room upgrade (depends on the period). room rate is affordable and worth it!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!


AS-AGWEB-3C08