Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

USA Hostel Hong Kong - Sisäänkäynti USA Hostel Hong Kong - Sisäänkäynti USA Hostel Hong Kong - Sisäänkäynti USA Hostel Hong Kong - Näkymä USA Hostel Hong Kong - Aula USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilat USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilat USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone
USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone USA Hostel Hong Kong - Kylpyhuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone USA Hostel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 140
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä
4519 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
5,8
Hotellin kunto/siisteys
5,9
Huonemukavuus/taso
6,1
Ruoka/syöminen
5,1
Kaikki arvostelut (4519)
Järjestä:
Jarunee T. Pariskunta Thailand, 10. elokuuta 2015
dirty bad services
2,7
Room dirty/ bad services/ suck staff
Ilmoita tästä arvioinnista
Pei P. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 27. heinäkuuta 2015
Value money guest house

Good location,room very clean, staff very nice
9,3
This is 2nd time stay here~staff very nice!
Ilmoita tästä arvioinnista
Manish J. Liikematkailija India, 27. kesäkuuta 2015
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Ilmoita tästä arvioinnista
Wee H. Ryhmät Malaysia, 26. kesäkuuta 2015
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Ilmoita tästä arvioinnista
Anne P. Ryhmät Malaysia, 20. kesäkuuta 2015
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Emil N. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 19. kesäkuuta 2015
not good
2,3
there are hidden charges, the so called "upgrade" ... the room on the website is not the same room they'll give you when you arrive at the hotel. not good. I won't recommend this to my friends.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cecil B. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 12. kesäkuuta 2015
not recommended for travellers with children

Value for money
5
not convenient the hall was very dirty
Ilmoita tästä arvioinnista
Sied I. Liikematkailija Singapore, 10. kesäkuuta 2015
Decent Cheap stay

Cheap convenient decent
6,3
Satisfied stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Sri R. Liikematkailija Indonesia, 10. kesäkuuta 2015
good location,good price and easy to find

good price,good location and good service
6
this hotel is easy to find, just out from Tsim Tsa Tsui MTR then building just few walks from MTR station,surrounding the hotel have lots of shop but hard to find food because around there only have Mc donald
Ilmoita tästä arvioinnista
Sia S. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 8. kesäkuuta 2015
Family trip

Near to MTR, easy access to food stalls, near bus stop
3,3
Terrible. I lost my powerbank on the second day of stay. The room does not have 3-pin plug socket so need to charge phones or powerbank outside the room which is not secure at all. On the 5th day we were asked to move to another room because the hotel wanted to do renovation. The room they gave was worse with aircon not working. Then the sink in the toilet dropped. It was not repaired till we checked out on the 9th day. I won't be coming back to this hostel anymore and definitely I would not recommend this hostel to my friends.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - NäkymäUSA Hostel Hong Kong - AulaUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01