Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä 4635 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
5,8
Hotellin kunto/siisteys
5,9
Huonemukavuus/taso
6,1
Ruoka/syöminen
5,1
Kaikki arvostelut (4635)
Järjestä:
Jarmo T. Yksin matkustava Finland, 15. lokakuuta 2015
Suosittelen

Edullisuus, sijainti, palvelu
8
Liian lyhytaikainen
Ilmoita tästä arvioinnista
Chow K. Yksin matkustava Malaysia, 6. toukokuuta 2016
Bed is small
3
Bath room and bed room is small , lighting is dark room is using yellow light .
Ilmoita tästä arvioinnista
Abigail M. Pariskunta Philippines, 3. toukokuuta 2016
Satisfied
5,3
Very strategic and convenient..
Ilmoita tästä arvioinnista
Masakatsu M. Liikematkailija Japan, 30. huhtikuuta 2016
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Ilmoita tästä arvioinnista
Debbie A. Ryhmät Philippines, 24. huhtikuuta 2016
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Ilmoita tästä arvioinnista
Masakatsu M. Liikematkailija Japan, 23. huhtikuuta 2016
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Ilmoita tästä arvioinnista
Danica C. Ryhmät Philippines, 16. huhtikuuta 2016
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mickail J. Pariskunta Philippines, 16. huhtikuuta 2016
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Regienald E. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 15. huhtikuuta 2016
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Avelino J. Pariskunta Philippines, 15. huhtikuuta 2016
very good location
5
Prepare cash for key deposit
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - NäkymäUSA Hostel Hong Kong - AulaUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - KylpyhuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - HotellihuoneUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - AulaUSA Hostel Hong Kong - VastaanottoUSA Hostel Hong Kong - VastaanottoUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - Hotellin sisätilatUSA Hostel Hong Kong - SisäänkäyntiUSA Hostel Hong Kong - Sisäänkäynti


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01