Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Villa Baan Phu Prana

124/40 Srisoonthorn (Rd 4025) Surin Hill, Surin, Phuket, Thaimaa 83110 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Uima-allas Villa Baan Phu Prana Phuket - Uima-allas Villa Baan Phu Prana Phuket - Uima-allas Villa Baan Phu Prana Phuket - Sisäänkäynti Villa Baan Phu Prana Phuket - Uima-allas Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpylä Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpylä Villa Baan Phu Prana Phuket - Sisäänkäynti Villa Baan Phu Prana Phuket - Vastaanotto Villa Baan Phu Prana Phuket - Executive Lounge Villa Baan Phu Prana Phuket - Executive Lounge Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellihuone
Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellihuone Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellihuone Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpyhuone Villa Baan Phu Prana Phuket - Sisäänkäynti Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpyhuone Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpyhuone Villa Baan Phu Prana Phuket - Sisäänkäynti Villa Baan Phu Prana Phuket - Sisäänkäynti Villa Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli Villa Baan Phu Prana Phuket - Kylpylä
Alue: Surin Huoneiden lukumäärä: 8

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

9,0

yhteensä 116 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,9
Sijainti
8,4
Henkilökunta
9,4
Hotellin kunto/siisteys
9,7
Huonemukavuus/taso
9,3
Ruoka/syöminen
8,5
Kaikki arvostelut (116)
Järjestä:
Taru S. Pariskunta Finland, 11. marraskuuta 2012
Kuin olisi ollut yötä tuttujensa luona. Rento, yks

Hyvä valinta kun kaipaat yksityistä rauhaa kumppanisi kanssa ja astetta hienomman huoneen.
8,3
Vietimme täällä kaksi yötä ja pitempäänkin olisimme viihtyneet. Koska asikaspaikkojen määrä on hyvin pieni, palvelu tuntuu todella henkilökohtaiselta ja välillä meillä olikin tunne kuin olisimme vierailleet joidenkin tuttujen villalla. Henkilökuntaa on omistajapariskunnan lisäksi ainakin yksi siivooja ja jonkinlainen vastaava työntekijä. Kyseinen vastaava työntekijä oli ehkä hiukan turhan koppava siivojalle meidän nähdemme ja aiheutti epämiellyttävän tilanteen mutta muuten palvelu oli tasokasta. Parhaana paikasta jäi mieleen varmastikin ihastuttava huone, päättymätön uima-allas, herkullinen aamiainen, raukea tunnelma ja ihanat auringonlaskuhetket rakkaan kanssa viiniä nautiskellen.
Vinkki: Paikan emäntä antoi meille myös kanta-asiakaskorttinsa lainaan jota käytimme Surinin Catch Beach Clubilla buffetillallisen hinnan puolittamiseksi. Buffet illallinen oli yksi parhaita kokemistani, joten jos teille tarjotaan samaa mahdollisuutta, suosittelen kokeilemaan! Hotellille/villalle vievän tien varresta löytyy myös viinikauppoja joista suosittelen käydä yhden pullon hakemassa auringonlaskua varten. Hotellin aamupala on suhteellisen arvokas mutta hintansa väärti, suosittelen!
Ilmoita tästä arvioinnista
Collin D. Pariskunta Thailand, 26. tammikuuta 2016
Pearl of a Hotel

Location Staff Roons
10
Wonderful, wished to have stayed longer.
Ilmoita tästä arvioinnista
Erki J. Pariskunta Estonia, 17. joulukuuta 2015
AMAZING

staff, cleaness, view
9,7
This place is amazing, amazing views, unbelieavebly nice staff, good food, luxorious rooms and facility with all the things you need...defenetly worth to visit, some of the best hotels i have visited and i have visited A LOT. some cons: jacuzzy in the room balcony does not work and looks bit dirty, its on really steep hill but you can rent scooter from the house so this may help, upper deck room is right next to the pool lounge area so there were people chatting and having a drink until 12oclock in the night so not complete silence but thats human! overall some small unconviniences that you will not remember because this place is AMAZING will defenetly suggest it to a good friend
Ilmoita tästä arvioinnista
Heinz P. Pariskunta Thailand, 30. marraskuuta 2015
excellent villa on top of surin beach

the villa itself, the rooms and the service
10
i had an overall awesome experience in all areas; i will defenitely come back
Ilmoita tästä arvioinnista
Caroline L. Pariskunta France, 30. marraskuuta 2015
Hidden Paradise in Phuket !!

The view, the staff and the decoration !
10
We are sad to leave this beautiful spot ! Villa Baan Phu Prana is the best hotel we have visited on our trip in Thailand , and we will definitely come back! I hope soon .... Our room was beautiful, spacious with a beautiful view,terrace AND bath outside !! And Gosh,the view on the upper deck is MAGIC ! We stayed for breakfast,lunch and dinner and all was very good. Good wines also . Breakfast with lots of fruit, croissants, baguette, jams, honey if you ask, eggs... Yoghurt, tea coffee ! The staff was very kind and friendly. The lady of the house, the owner Catherine was very kind as well, and helped us on our way to find trips to do with a boat. We also had massage ,sauna, etc... We really recommend this hotel and we will come back very soon. Thank you Catherine and staff !! Caroline & Gregory
Ilmoita tästä arvioinnista
Darren C. Pariskunta Canada, 29. marraskuuta 2015
Fantastic place

View was great, food excellent, price was right
10
Excellent stay, great weather, excellent staff
Ilmoita tästä arvioinnista
Heinz P. Pariskunta Thailand, 29. marraskuuta 2015
Best stay ever

Top view, excellent villa, very friendly staff
10
We had a very nice stay. We will definitely come back, what a nice villa, top clean, top food, very nice rooms, very friendly staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
James C. Pariskunta United Kingdom, 28. marraskuuta 2015
Stunning view, wonderful surroundings

Located close to one of the more exclusive beaches in Phuket, this boutique hotel offers a quiet retreat with amazing views, great food and friendly staff
10
My short stay at villa Baan Phu Prana was everything you imagine a trip to a tropical getaway should be: relaxing; stunning views across at least 3 beaches - thanks to its hillside location; tasty Thai food - thanks to it's resident chef; spacious rooms furnished with acknowledgement of the local style and, very important, attentive, polite, friendly staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Paul V. Pariskunta Belgium, 27. marraskuuta 2015
Fantastic romantic holiday

We were very surprised when we came at the swimming pool area and experied the amazing view!
9,7
Very friendly staff exspecially the villa manager Nadia. Nothing was to much, whatever we asked was done in a minimum of time. To short but definately we will come back!
Ilmoita tästä arvioinnista
Arne L. Yksin matkustava Thailand, 26. marraskuuta 2015
Best place ever for holiday !!

The amazing view , The quality of service , The food quality and nice staff
10
Fantastic ! Will go back for sure , I feel like home , the staff is amazing and very nice , the rooms are very luxurious and beautiful designed. I just love this place !
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Villa Baan Phu Prana PhuketVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Uima-allasVilla Baan Phu Prana Phuket - Uima-allasVilla Baan Phu Prana Phuket - Uima-allasVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - Uima-allasVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyläVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyläVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - VastaanottoVilla Baan Phu Prana Phuket - Executive LoungeVilla Baan Phu Prana Phuket - Executive LoungeVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - HotellihuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - HotellihuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - HotellihuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyläVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin sisätilatVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyläVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin sisätilatVilla Baan Phu Prana Phuket - Uima-allasVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin sisätilatVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin sisätilatVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin sisätilatVilla Baan Phu Prana Phuket - SisäänkäyntiVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - SviittiVilla Baan Phu Prana Phuket - KylpyhuoneVilla Baan Phu Prana Phuket - NäkymäVilla Baan Phu Prana Phuket - NäkymäVilla Baan Phu Prana Phuket - NäkymäVilla Baan Phu Prana Phuket - NäkymäVilla Baan Phu Prana Phuket - NäkymäVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoliVilla Baan Phu Prana Phuket - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C08