tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Uima-allas Villa Puri Royan Bali - Hotellin ulkopuoli Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Uima-allas Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone
Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 18

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 440 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (440)
Järjestä:
Raimo A. Pariskunta Finland, 26. elokuuta 2013
vanhojen reppureissaajien loma

ijainti, rauhallinen ympäristö, mukavuus
8,3
Mukava aloitus kolmenviikon Bali turneelle.Lentokentältä lyhyt matka, hyvä paikka aloittaa tutustuminen etelä Baliin . Hotellilta voi vuokrata skootterin jolla voi ajella tutustumaan eri rantoihin ja Uluwatun temppeliin suosittelemme!!
Liisa N. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2013
Lyhyt matka rannalle ja ostoskadulle.

Hyvä sijainti, hiljainen katu, internet käytettävissä.
6
Tommi R. Pariskunta Finland, 24. marraskuuta 2012
hyvä sijanti

edullinen vaihtoehto
5
asuimme bungalovissa viisi vuorokautta keittiö-olohuoneesta ei vastaavaa hyötyä: keittiö tilat niin vanhat ja kuluneet että emme käyttäneet kuin jääkaappia. samassa tilassa vain tuuletin, ilmastointi makuuhuoneessa. kylpyhuone tarpeettoman iso ja uima-allas aluetila pieni ja allas ei kovin siisti. henkilökunta iloista ja auttavaista ja ruokakin kohtuu hyvää. rannalle oli lyhyt matka ja se oli erittäin rauhallinen ja iltaisin erinomaiset kalaravintolat tarjosivat loistavaa ruokaa.
Merja L. Ryhmät Finland, 3. joulukuuta 2011
hyvä sijainti rannan ja lentokentän lähellä

rauhallisuutta hakeva lomailija, läpikulkumatkailija
8,3
perussiisti hotelli, hiukan kuluneisuutta huoneissa ja kylpyhuoneessa, piha ja uima-allas mukavia, rannan ja useiden rantaravintoloiden läheisyys loistavaa
Vinkki: rannalle kannattaa mennä hyvissä ajoin iltapäivällä seuraamaan kalastajien lähtöä merelle, mahdollisesti pääsee seuraamaan myös uhrimenoja, hotellissa ilmainen internet
Kengo N. Yksin matkustava Japan, 8. joulukuuta 2014
Low cost hotel.

low cost,location,friendly
6
Hyeweon K. Yksin matkustava South Korea, 19. marraskuuta 2014
Great location.. just 2mins to the.beach

location pool bigroom
7
Good. Food at restaurant also cheap and eatable. Pool is good. Just think it was worth just right the money. Not more than that.
Ants L. Pariskunta Estonia, 12. syyskuuta 2014
nice small resort

hotel room, swimming pool, food at restaurant
9,3
I enjoied my stay in Villa Puri Royan. Staff is friendly and helpful. Everything was okay.
Camille K. Pariskunta France, 3. syyskuuta 2014
Great rooms so close to the beach!

The hotel is literally 100m from the best spot on the beach
8,7
The room was big and clean, very luminous. The hotel is close to the restaurants on the beach and then you just go left or right to find a good spot for your towel to go swimming. Breakfast was a little thin but good. Wifi at the restaurant and reception. Nice pool with 6 longchairs around it. We didn't try the restaurant other than for breakfast but it looked good. The staff was nice and helpful. They made our room everyday (made the bed, toilet paper, new towels, etc) which is amazing for the price you pay! We highly recommend this hotel, you will not regret it!!
Loy Y. Pariskunta Singapore, 19. elokuuta 2014
hospitality that keeps bringing people back

hospitality, close to local life, value for money
8
my parents have stayed here for only one night and it was a late check-in, but the host were very hospitable and help arrange transport for them to their next location and were genuinely interested in making them happy. may I add that I previously referred my taiwanese friend to stay in this guesthouse as he landed in bali with no prior planning. it was the vast network from one hotel staff (an elderly man) that my friend got through 3 weeks of bali with the best local experiences in bali, even with little spoken english. he went out to sea with a local fisherman, shopped with locals in market and learnt to cook balinese meals...
Li L. Perhe pienten lasten kanssa China, 2. elokuuta 2014
very close to Jimbaran beach and the airport

location and price
7,7
Lovely place. Just walking distance from this hotel to the beach as well as the restaurant that you 'd like to have dinner under the moon, listening to the sound of wave. I just don't like the smell of the room, esp. the bathroom. I spent one night here and got "don't know what bite" on my back, itching for days.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Uima-allasVilla Puri Royan Bali - Hotellin ulkopuoliVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Uima-allasVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C06