Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Uima-allas Villa Puri Royan Bali - Hotellin ulkopuoli Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellin sisätilat Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone Villa Puri Royan Bali - Uima-allas Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone
Villa Puri Royan Bali - Kylpyhuone Villa Puri Royan Bali - Hotellihuone
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 18

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä
470 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
6,9
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (470)
Järjestä:
Raimo A. Pariskunta Finland, 26. elokuuta 2013
vanhojen reppureissaajien loma

ijainti, rauhallinen ympäristö, mukavuus
8,3
Mukava aloitus kolmenviikon Bali turneelle.Lentokentältä lyhyt matka, hyvä paikka aloittaa tutustuminen etelä Baliin . Hotellilta voi vuokrata skootterin jolla voi ajella tutustumaan eri rantoihin ja Uluwatun temppeliin suosittelemme!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Liisa N. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2013
Lyhyt matka rannalle ja ostoskadulle.

Hyvä sijainti, hiljainen katu, internet käytettävissä.
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Tommi R. Pariskunta Finland, 24. marraskuuta 2012
hyvä sijanti

edullinen vaihtoehto
5
asuimme bungalovissa viisi vuorokautta keittiö-olohuoneesta ei vastaavaa hyötyä: keittiö tilat niin vanhat ja kuluneet että emme käyttäneet kuin jääkaappia. samassa tilassa vain tuuletin, ilmastointi makuuhuoneessa. kylpyhuone tarpeettoman iso ja uima-allas aluetila pieni ja allas ei kovin siisti. henkilökunta iloista ja auttavaista ja ruokakin kohtuu hyvää. rannalle oli lyhyt matka ja se oli erittäin rauhallinen ja iltaisin erinomaiset kalaravintolat tarjosivat loistavaa ruokaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Merja L. Ryhmät Finland, 3. joulukuuta 2011
hyvä sijainti rannan ja lentokentän lähellä

rauhallisuutta hakeva lomailija, läpikulkumatkailija
8,3
perussiisti hotelli, hiukan kuluneisuutta huoneissa ja kylpyhuoneessa, piha ja uima-allas mukavia, rannan ja useiden rantaravintoloiden läheisyys loistavaa
Vinkki: rannalle kannattaa mennä hyvissä ajoin iltapäivällä seuraamaan kalastajien lähtöä merelle, mahdollisesti pääsee seuraamaan myös uhrimenoja, hotellissa ilmainen internet
Ilmoita tästä arvioinnista
Howard R. Pariskunta Australia, 25. elokuuta 2015
Disapointed

Pool ....Staff....Location
6
Toilet did not work properly Reported on Day One still a problem a week later !! Hotel Dogs barking during the night and fighting Breakfast very limited, I asked for a second coffee at breakfast Had to pay !! I requested a second egg for my Eggs & toast, Not allowed !! Only received 2 small bottle water on day one..The rules !! Requested clean bed sheets after 5 days..Was done..Free
Ilmoita tästä arvioinnista
Dario D. Pariskunta Italy, 15. elokuuta 2015
Ok

Courtesy, cleaning, big rooms
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Danielle B. Yksin matkustava Australia, 11. heinäkuuta 2015
Okay for what it is.

Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
5,7
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ashley T. Pariskunta Australia, 5. heinäkuuta 2015
Nice place to arrive after a long flight

Safe, clean, quiet
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Rachel E. Pariskunta Australia, 22. toukokuuta 2015
Great place to stay

Location, atmosphere, cleanliness
7,3
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mathieu F. Pariskunta Canada, 4. toukokuuta 2015
Cheap

Location price and good staff
5
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Uima-allasVilla Puri Royan Bali - Hotellin ulkopuoliVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - Hotellin sisätilatVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - Uima-allasVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - HotellihuoneVilla Puri Royan Bali - KylpyhuoneVilla Puri Royan Bali - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06