Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellin ulkopuoli Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Uima-allas Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Uima-allas Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Sisäänkäynti Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Aula Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kokoushuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Sviitti Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Sviitti Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Sviitti Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Kylpyhuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Sviitti Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellin ulkopuoli Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellihuone Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Aula
Alue: Mactan Island Huoneiden lukumäärä: 164
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
2627 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2627)
Järjestä:
Sari S. Yksin matkustava Finland, 30. joulukuuta 2013
Loistava Lentokenttähotelli

Iso ,rauhallinen,hyvä allas.
6,7
Loistava hotelli lennon odottamiseen.Lentokentältä pääsee katoksen alla hotelliin, parinsadan metrin matka rappusia. Eli 3 minuuttia kävellen! Todella ei kannata edes yöllä ottaa taksia. Tavallaan melkein samaa rakennusta. Uskomatonta on se,ettei minkäänlaista lentomelua kuulu huoneisiin,eikä muutenkaan. Ilmeisesti cebun kentältä lähtee sen verran pieniä koneita. Iso, joten omaa rauhaa ja nurkkaa lueskella löytyy. Uima-allas osasto oli oikein hieno allas-poikineen kaikkineen. Ja kauneushoitola-spakin löytyy. Edullinen illallis buffee, joka oli itseasiassa aika kattava. AlaCartesta sitten löyty hintavampaa. Ja ruoka/aamupala ym. kohtalaisen tyyristä jos vertaa Cebun normaalihintatasoon. Henkilökunta tietää mitä tekee,homma toimii. Mutta mihinkään ei hotellista sitten pääse kuin taksilla. Ympärillä ei ole oikein mitään.On paljonkin,mutta tarkoitan että supermarkettiinkin pitää ottaa taksi,ellei halua autojen seassa kadulla kävellä. Mutta siis jos pitää yksi yö nukkua/odottaa,niin aivan loistava!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Eili A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 7. huhtikuuta 2012
"Lentokenttähotelli sanan täydessä merkityksessä"

Koska hotelli sijaitsee toisella puolella tietä kuin Cebun lentokenttä, hotelli on ihanteellinen sellaisille, joilla on aikainen tai myöhäinen lento.
9,3
Erittäin siisti ja kunnollinen hotelli, jossa on hyvä ravintola. Lentokentän läheisyys ei häirinnyt, ei lentomelua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jennifer H. Pariskunta United States of America, 27. heinäkuuta 2015
A decent hotel, but needs a face lift

Location, location, location
7,3
The location of this hotel is wonderful, it is a 2 minute walk over to the airport. Since we had a 5am flight this was wonderful. The food was pretty good. The business center's computer was not updated, so I couldn't print my boarding pass. When I told the front desk they shrugged their shoulders as if that would help me. Besides that everything was ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dennis J. Pariskunta Philippines, 26. heinäkuuta 2015
A little disappointed

location
7
I had a bad experience this time which is not normal. We booked for an additional night and I didn't know what happened but our room was very delayed. They told us the room would be ready after lunch we called back around 2pm but still it wasn't ready. so we had to stay in my cousin's room until 4pm. We called again to ask if the room is ready and the person behind the phone had the audacity to tell us that it was ready hours ago... This made me really angry but I was too tired already and just proceeded to my room. Hopefully this will not happen again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Macon B. Pariskunta United States of America, 26. heinäkuuta 2015
Good value

Good value for a nice room.
10
Comfortable
Ilmoita tästä arvioinnista
Bernardina B. Ryhmät Philippines, 25. heinäkuuta 2015
It's a great place to start your Cebu trip.

I so love the food. The staff are very accomodating and friendly. I also love their pool area and gym.
10
I had an awesome stay. Perfection!
Ilmoita tästä arvioinnista
Dennis J. Pariskunta Philippines, 25. heinäkuuta 2015
:) :) :)

clean, I like the rooms and location
9
I was a little disappointed when the escalator from the basement going up to the lobby was turned off... We went to have fun by renting jetskis had some muscle pain and since I was driving my own car I had to park at the basement and it was a pain to go up and down from the escalation (again which was turned off)
Ilmoita tästä arvioinnista
Eulyn C. Liikematkailija Philippines, 24. heinäkuuta 2015
Nice hotel, good location

Cleanliness,location,comfortable stay
8
Location is just a few steps to mactan intl airport.. Very clean & comfy bed.
Ilmoita tästä arvioinnista
Clement T. Liikematkailija Malaysia, 22. heinäkuuta 2015
Should extend Gym / Pools operation time.

Gym/Pools, Foods and Room
8
Overall good experiences, except for getting taxi difficulty during certain timing.
Ilmoita tästä arvioinnista
Elenita S. Yksin matkustava United States of America, 22. heinäkuuta 2015
four star quality

Location, friendliness of staff, hotel condition
9,3
Very good.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan IslandWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellin ulkopuoliWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Uima-allasWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Uima-allasWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SisäänkäyntiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - AulaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - KylpyhuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Hotellin ulkopuoliWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Aula

Asiakasarvioita - Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan, Mactan Island

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05