Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan-saari, Mactan-saari, Filippiinit

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 2912 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2912)
Järjestä:
Sari S. Yksin matkustava Finland, 30. joulukuuta 2013
Loistava Lentokenttähotelli

Iso ,rauhallinen,hyvä allas.
6,7
Loistava hotelli lennon odottamiseen.Lentokentältä pääsee katoksen alla hotelliin, parinsadan metrin matka rappusia. Eli 3 minuuttia kävellen! Todella ei kannata edes yöllä ottaa taksia. Tavallaan melkein samaa rakennusta. Uskomatonta on se,ettei minkäänlaista lentomelua kuulu huoneisiin,eikä muutenkaan. Ilmeisesti cebun kentältä lähtee sen verran pieniä koneita. Iso, joten omaa rauhaa ja nurkkaa lueskella löytyy. Uima-allas osasto oli oikein hieno allas-poikineen kaikkineen. Ja kauneushoitola-spakin löytyy. Edullinen illallis buffee, joka oli itseasiassa aika kattava. AlaCartesta sitten löyty hintavampaa. Ja ruoka/aamupala ym. kohtalaisen tyyristä jos vertaa Cebun normaalihintatasoon. Henkilökunta tietää mitä tekee,homma toimii. Mutta mihinkään ei hotellista sitten pääse kuin taksilla. Ympärillä ei ole oikein mitään.On paljonkin,mutta tarkoitan että supermarkettiinkin pitää ottaa taksi,ellei halua autojen seassa kadulla kävellä. Mutta siis jos pitää yksi yö nukkua/odottaa,niin aivan loistava!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Eili A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 7. huhtikuuta 2012
"Lentokenttähotelli sanan täydessä merkityksessä"

Koska hotelli sijaitsee toisella puolella tietä kuin Cebun lentokenttä, hotelli on ihanteellinen sellaisille, joilla on aikainen tai myöhäinen lento.
9,3
Erittäin siisti ja kunnollinen hotelli, jossa on hyvä ravintola. Lentokentän läheisyys ei häirinnyt, ei lentomelua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Alberto M. Pariskunta Portugal, 28. tammikuuta 2016
The best option to stay near Cebu airport

Comfort, Location, Room
8
This hotel is the best option if you need to overnight in Cebu and have an early flight. The hotel is just in front of the airport terminal. It's a good hotel and we got a large and comfortable room. Everything was fine. We also got dinner there and the buffet had a very large food choice.
Ilmoita tästä arvioinnista
Matthew P. Yksin matkustava United Kingdom, 25. tammikuuta 2016
Expensive Hotel

Near the Airport
4,3
Very poor A/C in room, very expensive for Cebu should be 3 star
Ilmoita tästä arvioinnista
Vicente J. Liikematkailija Philippines, 25. tammikuuta 2016
Big rooms, the staff are accommodating

Clean rooms, big rooms and the staff are friendly and accommodating
9
I enjoyed staying in the hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony Y. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 19. tammikuuta 2016
My stay at the Waterfront Hotel

Location, cleanliness, and service.
8
Fantastic! Great people, great staff!
Ilmoita tästä arvioinnista
John M. Yksin matkustava United States of America, 19. tammikuuta 2016
Great hotel and location

Location, food, helpful staff
9,3
Comfortable stay at good price, first class facilities and services.
Ilmoita tästä arvioinnista
Malou K. Ryhmät United States of America, 17. tammikuuta 2016
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan 8.0+

Cleanliness of the room; friendliness and helpfulness of the staffs; proximity to the airport is a definite plus and excellent restaurant buffet.
10
We truly enjoyed our stay at the Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan. We were quite impressed with the cleanliness and how everyone was very helpful. We will definitely stay again at this hotel next time we visit Cebu. We're hoping that the hotel will provide a shuttle ride to Cebu City, at least at the Ayala Mall, like the other resorts in Mactan does. It would be even better if smoking is not allowed in the casino. Thank you for making our stay enjoyable and memorable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Malou K. Yksin matkustava United States of America, 13. tammikuuta 2016
I Rate Waterfront Airport Hotel & Casino An 8.0

Excellent buffet choices at the restaurant, very good and tasty as well. Its close proximity to the airport is a plus. All the staffs were very helpful and friendly.
10
Our stay at the Waterfront Airport Hotel and Casino was quite enjoyable. As I've mentioned, the buffet (breakfast, lunch, dinner) at the restaurant was excellent, plenty of food variety. We gambled at the Casino as well and we would just wish that there is no smoking allowed in the Casino. We hope that this hotel will have a shuttle to Cebu City, at least at the Ayala Mall, in the future. Thank you Waterfront Hotel and Casino for making our stay enjoyable and comfortable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Grant L. Pariskunta Australia, 11. tammikuuta 2016
Pleasant stay Disappointing Breakfast

Location, value for money and efficient staff
8,7
Relaxing
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saariWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Hotellin ulkopuoliWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Uima-allasWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Uima-allasWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - SisäänkäyntiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - AulaWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Business CenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KokoushuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - HotellihuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - KylpyhuoneWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - SviittiWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Hotellin ulkopuoliWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan-saari - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06