Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Cebu City, Cebu City, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

WellCome Hotel Cebu City - Sisäänkäynti WellCome Hotel Cebu City - Näkymä WellCome Hotel Cebu City - Näkymä WellCome Hotel Cebu City - Uima-allas WellCome Hotel Cebu City - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu City - Aula WellCome Hotel Cebu City - Ravintola WellCome Hotel Cebu City - Ympäristö WellCome Hotel Cebu City - Ympäristö WellCome Hotel Cebu City - Uima-allas WellCome Hotel Cebu City - Hotellin ulkopuoli
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 68
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
1072 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1072)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 2. tammikuuta 2014
kaupunkihotelli muutamaksi yöksi.

sijainti, henkilökunta, siisteys.
7
nettiyhteys ei toiminut huoneessa ollenkaan, ja uima-allasta tyhjennettiin samana päivänä kun saavuimme hotelliin. muuten siisti hotelli mukavalla henkilökunnalla varustettuna.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilpo L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2013
uusi hotelli

hinta-laatu suhde kohdalla
7,7
Uusi hotelli lähellä alaya ostoskeskusta. Hotellin ulkopuoli ei kovin vakuuttanut mutta voin suositella hotellia kaikille. Hotellilla pieni uima-allas kolmannessa kerroksessa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Raymond O. Pariskunta Australia, 3. elokuuta 2015
Wellcome Hotel Review

Location Service and Breakfast
9,3
Initially the room assigned was very poor quality but after complaining we were assigned an excellent room and enjoyed our rather lengthy stay would stay there again
Ilmoita tästä arvioinnista
Rachel R. Pariskunta Philippines, 2. elokuuta 2015
Comfortable Stay!

Good Location, Affordable Rates, Cleanliness
8
Aside from its good location, all staff were accommodating and courteous! Breakfast was ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jose R. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 1. elokuuta 2015
Excellent stay

Comfort, value, service
10
Excellent stay, rooms are very clean and comfortable. We stayed for 4 days and very convenient going around Cebu.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anantharajah D. Yksin matkustava Malaysia, 28. heinäkuuta 2015
Breakfast was not good at all

Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
8,3
Good except the breakfast was really bad....
Ilmoita tästä arvioinnista
Isah M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 20. heinäkuuta 2015
Great stay

Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
7,7
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Ilmoita tästä arvioinnista
Clifford A. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 19. heinäkuuta 2015
six day stay

the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
8,7
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ma L. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 14. heinäkuuta 2015
Location

Close to Ayala mall, Breakfast
8
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marvin W. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 13. heinäkuuta 2015
Pleasant stay

Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
9,3
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - SisäänkäyntiWellCome Hotel Cebu City - NäkymäWellCome Hotel Cebu City - NäkymäWellCome Hotel Cebu City - Uima-allasWellCome Hotel Cebu City - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu City - AulaWellCome Hotel Cebu City - RavintolaWellCome Hotel Cebu City - YmpäristöWellCome Hotel Cebu City - YmpäristöWellCome Hotel Cebu City - Uima-allasWellCome Hotel Cebu City - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02