tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

WellCome Hotel Cebu - Näkymä WellCome Hotel Cebu - Sisäänkäynti WellCome Hotel Cebu - Vastaanotto WellCome Hotel Cebu - Aula WellCome Hotel Cebu - Uima-allas WellCome Hotel Cebu - Näkymä WellCome Hotel Cebu - Näkymä WellCome Hotel Cebu - Uima-allas WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone WellCome Hotel Cebu - Hotellihuone
WellCome Hotel Cebu - Kylpyhuone WellCome Hotel Cebu - Aula WellCome Hotel Cebu - Ravintola WellCome Hotel Cebu - Vastaanotto WellCome Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli WellCome Hotel Cebu - Ruoka ja Juomat WellCome Hotel Cebu - Ruoka ja Juomat WellCome Hotel Cebu - Ruoka ja Juomat WellCome Hotel Cebu - Ruoka ja Juomat WellCome Hotel Cebu - Ravintola WellCome Hotel Cebu - Ravintola WellCome Hotel Cebu - Hotellin sisätilat
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 68
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 820 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (820)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 2. tammikuuta 2014
kaupunkihotelli muutamaksi yöksi.

sijainti, henkilökunta, siisteys.
7
nettiyhteys ei toiminut huoneessa ollenkaan, ja uima-allasta tyhjennettiin samana päivänä kun saavuimme hotelliin. muuten siisti hotelli mukavalla henkilökunnalla varustettuna.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2013
uusi hotelli

hinta-laatu suhde kohdalla
7,7
Uusi hotelli lähellä alaya ostoskeskusta. Hotellin ulkopuoli ei kovin vakuuttanut mutta voin suositella hotellia kaikille. Hotellilla pieni uima-allas kolmannessa kerroksessa.
Brian G. Yksin matkustava Australia, 19. syyskuuta 2014
My Stay

Accommodation food and sevice
8,3
The stay was great and enjoyed it
Theresa Y. Liikematkailija Philippines, 19. syyskuuta 2014
Value hotel

price,location,service
7
It is an ok experience for the price we pay.
Theresa Y. Liikematkailija Philippines, 19. syyskuuta 2014
Clean and Good location

price,location,service
7,3
Michael J. Yksin matkustava United States of America, 16. syyskuuta 2014
great pepole

the staff was great,,,, very clean,,,, and fun place to be
9,7
they were so great helping my wife now and me with are wedding they helped whatever we needed they went one step beyond great people my wife and me want to say thank you very much
William A. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 14. syyskuuta 2014
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Pariskunta United States of America, 13. syyskuuta 2014
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Pariskunta United States of America, 12. syyskuuta 2014
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping
Michael B. Pariskunta United States of America, 11. syyskuuta 2014
bad food

its okay
5,7
not that good because the first day we go to the restaurant the food is not that good..I thought its good but not...the breakfast also they have limited choices...

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - NäkymäWellCome Hotel Cebu - SisäänkäyntiWellCome Hotel Cebu - VastaanottoWellCome Hotel Cebu - AulaWellCome Hotel Cebu - Uima-allasWellCome Hotel Cebu - NäkymäWellCome Hotel Cebu - NäkymäWellCome Hotel Cebu - Uima-allasWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - HotellihuoneWellCome Hotel Cebu - KylpyhuoneWellCome Hotel Cebu - AulaWellCome Hotel Cebu - RavintolaWellCome Hotel Cebu - VastaanottoWellCome Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliWellCome Hotel Cebu - Ruoka ja JuomatWellCome Hotel Cebu - Ruoka ja JuomatWellCome Hotel Cebu - Ruoka ja JuomatWellCome Hotel Cebu - Ruoka ja JuomatWellCome Hotel Cebu - RavintolaWellCome Hotel Cebu - RavintolaWellCome Hotel Cebu - Hotellin sisätilatWellCome Hotel Cebu - Ruoka ja JuomatWellCome Hotel Cebu - YmpäristöWellCome Hotel Cebu - YmpäristöWellCome Hotel Cebu - Uima-allas


AS-AGWEB-3C06