tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Vastaanotto Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Vastaanotto Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Wanchai Huoneiden lukumäärä: 63
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 2053 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
5,8
Kaikki arvostelut (2053)
Järjestä:
Kirmo W. Yksin matkustava Finland, 29. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Vilkas yöelämä löytyy kävelymatkan päästä.
7,7
Ystävällinen henkilökunta. Kävelymatkan päässä vilkas yöelämä. Sujuvasti pikajunalla lentokentältä Hong Kong asemalle josta taksilla hotellille.
Sanna S. Ryhmät Finland, 15. maaliskuuta 2010
Wifi Hotel

Sijaitsee kivalla Wan Chain alueella.
8,7
Erittain siisti ja tilava huone Hong Kongin hotelliksi. Myohainen check-in aika haittasi hieman paivan ohjelmaa.
Mika P. Pariskunta Finland, 20. syyskuuta 2009
WiFi - hongkonginlainen perushotelli

2009 syyskuussa uuden oloinen ja erittain siisti. Tassa hotellissa maksat siita mita saat eli mm. isoa vastaanottoaluetta ei ole. Sijainti on hyva, kavelymatkan paassa on mm. Wanchain kuuluisat ravintolat.
8,3
Kohtuullisen hyvalla paikalla Wanchain alueella sijaitseva pikkuhotelli. Sijaintia liikenteellisesti hiljaisen Lockhard Roadin varrella, ja lahella tram-pysakkia ja metroa arvostaa liikkumisen kannalta. Luonnollisesti hotelli tarjoaa hintaan sisallytetyn WiFi-yhteyden. Lasiseinainen suihku ja vessa olivat mielestamme 'mielenkiintoisia' ja hauskoja yksityiskohtia. WiFi-hotellia on ilo suositella yoksi tai muutamaksi. (Arvostelussa kysytaan hotellin ravintolasta. Ei kaytetty, jos sita on olemassa lainkaan.)
Yöelämävinkki: The Wanch! Wanchain klassikko jatkuvasti illan mittaan vaihtuvine live-yhtyeineen. Mielenkiintoisia (harrastelija) sovituksia rock-historian parhaista biiseista.
Glecy R. Pariskunta Philippines, 11. helmikuuta 2015
good location. room has no heater.

good location. restaurants and shopping malls around the area
6,3
Nelly W. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 11. helmikuuta 2015
Near to sogo& timew square in causeway bay

Convenient to find food & walking distance to cause
7,3
Frank T. Pariskunta Malaysia, 9. helmikuuta 2015
Good choice hotel for Hong Kong standard

Great location. In between Wan Chai & Causeway Bay Mtr stations. Well kept standard for a 3star hotel
7
Checked into this hotel for a 4 nights stay while on biz and leisure in Hong Kong. Booked a triple bedroom and the room size is pretty decent for the price we paid. Conveniently located between wan chai and causeway bay mtr stations and is closer to cwb. Food outlets are plenty as you walk out of the hotel and even hv a convenient store just 2 doors away. Hotel reception is friendly and helpful when we enquire for info. pls be reminded to request for a frosted glass panel bathroom if privacy is the issue. we had a pleasant stay at the hotel. will come back to this place again for my next visit. all the family size bedrooms are located on lower floors but we don't mind as we can easily walk the stairs to ground level.
Andrew K. Pariskunta Singapore, 25. tammikuuta 2015
Value for money

location and price
7,7
Teng K. Yksin matkustava Singapore, 20. tammikuuta 2015
A nice and convenient place to stay

(1) Room was clean, confortable and quiet. (2) Good location. (3) Friendly Staff
7,7
for a double bad room with this standard I am very satisfied. I will stay there again if they have same offer next time I go H.K.
Lee C. Pariskunta Singapore, 18. tammikuuta 2015
Good location ! Simple Room

location, price and simple
6,3
Well, overall stay was okay. Location was good as it was about 10minutes walking distance from causeway bay MTR exit C, turn left and walk straight. Room size was spacious but we were given room, it was facing the elevator directly and there was construction noise starting from 8am onward. It was winter and we were given a small heater but it could cover only like a certain distance. Spacious room, but room were abit old. Basically, toiletries were given, large bathroom. It will be alright for a night stay but otherwise I would suggest you get a newly furnished bedroom although the size will smaller. Personally I would prefer something more modern. Bed were clean but hard with 2 thin pillows. For the price, it was acceptable.
Mark F. Yksin matkustava Australia, 17. tammikuuta 2015
Good location

Location, facilities, room cleaning
6,7
Well located, clean, good wifi and room / bathroom facilities. Fairly hard mattress in my twin single bed room. Room would be a squeeze with 2 people as no proper space for suitcases but it is HK island. Good room tidy up each day during my one week stay. Helpful staff. Good price for the area.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatWifi Boutique Hotel Hong Kong - VastaanottoWifi Boutique Hotel Hong Kong - VastaanottoWifi Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B07