Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

YK Patong Resort

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Uima-allas YK Patong Resort Phuket - Kuntosali YK Patong Resort Phuket - Kuntosali YK Patong Resort Phuket - Uima-allas YK Patong Resort Phuket - Uima-allas YK Patong Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet YK Patong Resort Phuket - Uima-allas YK Patong Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet YK Patong Resort Phuket - Pubi/Aula YK Patong Resort Phuket - Vastaanotto YK Patong Resort Phuket - Aula YK Patong Resort Phuket - Ravintola YK Patong Resort Phuket - Ravintola YK Patong Resort Phuket - Sisäänkäynti
YK Patong Resort Phuket - Hotellin sisätilat YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone YK Patong Resort Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 60
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä
200 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
5,9
Kaikki arvostelut (200)
Järjestä:
Joonas A. Pariskunta Finland, 4. kesäkuuta 2013
Hieman syrjäinen, halpa normaalitasoinen hotelli

huoneen koko, rauhallisuus, siisteys
6,7
Jossain vähän matkan päässä tehtiin remonttia tai jotain joten 9 aikaan aamulla alettiin paukuttamaan iskuporakoneella ja kuului erittäin selvästi huoneeseen. muuten aika rauhallinen paikka ja ystävällinen joskin huonosti englantia osaava henkilökunta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marko S. Pariskunta Finland, 10. helmikuuta 2011
lähellä kaikkea mutta kumminkin rauhallinen

huoneet tilavat
6
hotelli lähellä kaikkea muttei ihan säpinässä eli ei musat kuulu sisään.siistit ja tilavat huoneet,parveke suht pieni mutta riittävä.hotellin henkilökunta kyl oli aika haluttomia palvelemaan tai ees myymään mitään,istuskeli vaa ja ihmetteli mut ihan ok kummiski.aamupala aika vaatimaton mutta kyllä sillä päivän alotti,ei sitävarten kummiskaan kannata kelloa herättää laittaa:)
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas D. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 3. heinäkuuta 2015
..

location,pool,price
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Leon P. Pariskunta United Kingdom, 20. kesäkuuta 2015
Great stay

Huge bed and room, swimming pool, friendly staff
10
My girlfriend and I stayed here but as it was low season it rained a lot. It was so cheap to stay here and we found ourselves something to do every day besides of the weather. Lovely little pool as well. Bed was great and room itself was fantastic. Would definitely recommend.
Ilmoita tästä arvioinnista
Siu F. Pariskunta Hong Kong, 17. toukokuuta 2015
cheap good

cheap clean good hospitality
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Kostas I. Yksin matkustava Greece, 3. toukokuuta 2015
Gave me more than i wanted

Value for Money Room Comfort Cleanliness
10
I liked the pool the location the area has a night market. Walking to the beach it was 5 minutes for me, Bangla road is much much further.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ahmed A. Ryhmät France, 25. maaliskuuta 2015
air conditionnal no work in my room during 3 weeks

location, staff, price
7,7
Very good but 3 weeks whitout air conditionnal
Ilmoita tästä arvioinnista
Tassawar R. Yksin matkustava Pakistan, 14. maaliskuuta 2015
Below average

Location
4,3
To some extent its good
Ilmoita tästä arvioinnista
Mikko T. Yksin matkustava Finland, 11. maaliskuuta 2015
clean hotel

staff, clean, room size
5,3
little bit far from the beach
Ilmoita tästä arvioinnista
Mikko T. Yksin matkustava Finland, 10. maaliskuuta 2015
nice hotel

clean, location, staff
6
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

YK Patong Resort PhuketYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - Uima-allasYK Patong Resort Phuket - KuntosaliYK Patong Resort Phuket - KuntosaliYK Patong Resort Phuket - Uima-allasYK Patong Resort Phuket - Uima-allasYK Patong Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetYK Patong Resort Phuket - Uima-allasYK Patong Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetYK Patong Resort Phuket - Pubi/AulaYK Patong Resort Phuket - VastaanottoYK Patong Resort Phuket - AulaYK Patong Resort Phuket - RavintolaYK Patong Resort Phuket - RavintolaYK Patong Resort Phuket - SisäänkäyntiYK Patong Resort Phuket - Hotellin sisätilatYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - HotellihuoneYK Patong Resort Phuket - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01