tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

YMCA Salisbury Hotel

41 Salisbury Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Ympäristö YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Vastaanotto YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Uima-allas YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Uima-allas YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Ravintola YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Ravintola YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Juhlasali YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellihuone YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Sviitti YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Sviitti YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Sviitti YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellihuone YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 363
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 2626 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
9,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (2626)
Järjestä:
Juha T. Yksin matkustava Finland, 26. kesäkuuta 2014
Sadekuurot rajoittivat liikkumista, taksit edullis

sijainti, huone, ravintolat
8,3
Mira A. Pariskunta Finland, 6. syyskuuta 2013
Hyvä hinta-laatu suhde, hyvä sijainti.

Sijainti, hinta, huoneen koko.
7,7
Katriina K. Liikematkailija Finland, 18. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti ja palvelut

Loisto sijainti
9
helposti saavutettava limousinella kentältä. Voucher kannattaa olla printattuna, oli vaikeusia kirjautua sisään. Upgrading sviittiin oli mukavaa, siisti ja erinomainen näköala. Hyvä sänky ja mukava olohuone vaikkei ehtinyt siitä juuri nauttimaan. Runsas ja hyvä aamiainen, hedelmiä, munia, pekonia, kiinalaista, leipää ja ihan vaikka mitä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Kannattaa sijaintinsa vuoksi ehdottomasti valita jos aikoo ostoksille -ja ravintolat yms ovat myös lähellä. Pääsee myös nopeasti H0onk Kong islandille Star Ferryllä. Suosittelen!
Malgorzata K. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2010
globtroter

Hotel znajduje sie w doskonalym punkcie, w STS, tuz przy promenadzie i Cultural Center. Jest usytuowany bardzo blisko metra, wkolo jest masa knajpek , sklepow. Mieszkalam w suite (50 m kwadratowych!) z wielkim oknem wychodzacym na Victoria Harbour- piekny widok, rano budzily mnie milo promienie slonca. wyposazenie pokoju na +,pokoj czysty, lozko wygodnne, obsluga hotelu mila, pomocna. Czyli jak najlepsze wrazenie. Cena, biorac pod uwage usytuowanie i standart tez odpowiednia. Jesli ponownie przyjade do HK ( byl to moj drugi pobyt w tym miescie) to na pewno wybiore ten sam hotel.
9,3
W trakcie mojego pobytu byl przeprowadzany remont lobby, czyli po jego zakonczeniu, pierwszy kontakt z hotelem bedzie jeszcze sympatyczniejszy.
Vinkki: Jesli tylko mozesz, to koniecznie zamow suite z widokiem na Harbour. Taki pokoj trzeba zamowic odpowiednio wczesniej przed podroza.
Yu-Jie W. Pariskunta Taiwan, 22. elokuuta 2014
23453453425dfgsdfg

fdgsdfgsdfgsdfgsdfgsdf
6
gdsfgdsfgsdfgdsfgdsfgsd
Mihyang S. Yksin matkustava South Korea, 10. elokuuta 2014
nice

location, location, location
8,3
everything was ok.
Vijay B. Pariskunta India, 4. elokuuta 2014
Worth the money you paid

Good Location
7,7
it was worth money paid ,they upgraded the room to harbour facing .nice view and good location.
Allan O. Yksin matkustava Philippines, 26. heinäkuuta 2014
Renovations look good!

Location, location location
9,3
First stay after the renovations. The rooms look great but the comfort factor is still there. I guess my only gripe is the location of the mini bar in the Harborview room -- with it open, the only way to cross to the desk is to hop over the bed. Other than that, can't really complain.
Lany G. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 25. heinäkuuta 2014
Perfect location

Location, Facilities, Staff
8,3
It was one of my favourite hotel in honking! just few minutes walking to the one of Hongkong famous shopping centre, TSIM TSA TSUI! I can easily find anything i want at there. Great location and great service. Should be back here someday.
Hoyoon L. Pariskunta South Korea, 23. heinäkuuta 2014
not bad

night view, comfordable location
7,7
only one reason for staying this hotel is to view the symphony of Light in my hotel room. Although the room charge was more expensive than I expected, it deserved to pay it. in addtion, hotel is located near shopping area so my girlfriend was excited for 3 days every moment and every day...it means I had to have horrible time(i am a man). Anyway, i'd like to recommend this hotel for couple traveler like us.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

YMCA Salisbury Hotel Hong KongYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - YmpäristöYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - VastaanottoYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Uima-allasYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Uima-allasYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - RavintolaYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - RavintolaYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - JuhlasaliYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - HotellihuoneYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SviittiYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SviittiYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SviittiYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - HotellihuoneYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - YMCA Salisbury Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08