Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonesia

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2364 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2364)
Järjestä:
Petri E. Yksin matkustava Finland, 4. elokuuta 2013
Hotelli lähellä rantaa ja kauppoja

Sijainti, kohtuullinen hinta ja rauhallinen alue.
5,7
Annamari L. Yksin matkustava Finland, 8. kesäkuuta 2013
Muutama minuutti rannalle

Rannan läheisyys, siisti huone, ystävällinen henkilökunta.
7,7
Ari M. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
henkilökunta on aika ihmeellistä

Hyvä sijainti
5
varaamani huone tosi pieni (deluluxe), suorastaan onneton. metelin takia vaihdoin huonetta ensimmäisenä yönä .pari päivää meni hyvin , kunnes tultiin rannalta huoneeseen, respa soitti että tulee hakemaan huoneesta yhden pöydän toiseen huoneeseen. meinasi mennä vati nurin.
Siddhi M. Perhe isojen lasten kanssa India, 19. toukokuuta 2016
Good place in the heart of kuta
6
I expected a very basic hotel for the price we payed during the reservation...but to my surprise, it turned out to be far better than what i had expected...they upgraded our room and gave us 2 interconnected rooms...good facilities....just 5 mins walk to the beach and the shopping street
Ron W. Pariskunta Australia, 14. toukokuuta 2016
yulia
6,3
great place to go . central to everything and what is not close enough to walk there is an abundance of taxi's that go past the front. staff are friendly and helpful
Wiharja S. Ryhmät Indonesia, 5. toukokuuta 2016
Good
5,7
Lication location location
Jijo A. Pariskunta Singapore, 3. toukokuuta 2016
Nice place
5,3
Gud location..greeny. enjoyed my stay dre.
Richard R. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 24. huhtikuuta 2016
Great Hotel
5,3
Our family has stayed at the Yulia many times and will continue to do so. The staff are extremely friendly, happy to help with any questions and look after you very well. The rooms are clean and have enough room for our needs. We would recommend the Yulia as a great family or singles hotel. Great location and great staff. Rasmussen Family
Neeraj K. Pariskunta India, 22. huhtikuuta 2016
Excellent Location
6,7
Location is good, near to beach area and pub area. Worth of money.
Siti S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 18. huhtikuuta 2016
Good
5,3
My first choice whenever i go to Bali. Friendly staffs, good location, easy access to anywhere (food, shopping).
1-3/3 arvioinnista
Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/TerassiYulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/TerassiYulia Beach Inn Hotel Bali - PalvelutYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - KylpyhuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/TerassiYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/TerassiYulia Beach Inn Hotel Bali - Ruoka ja JuomatYulia Beach Inn Hotel Bali - PalvelutYulia Beach Inn Hotel Bali - PalvelutYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilatYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06