tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilat Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Yulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/Terassi Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kylpyhuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilat Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilat
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kylpyhuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kylpyhuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Piha Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellihuone
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 41

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 2107 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2107)
Järjestä:
Petri E. Yksin matkustava Finland, 4. elokuuta 2013
Hotelli lähellä rantaa ja kauppoja

Sijainti, kohtuullinen hinta ja rauhallinen alue.
5,7
Annamari L. Yksin matkustava Finland, 8. kesäkuuta 2013
Muutama minuutti rannalle

Rannan läheisyys, siisti huone, ystävällinen henkilökunta.
7,7
Ari M. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
henkilökunta on aika ihmeellistä

Hyvä sijainti
5
varaamani huone tosi pieni (deluluxe), suorastaan onneton. metelin takia vaihdoin huonetta ensimmäisenä yönä .pari päivää meni hyvin , kunnes tultiin rannalta huoneeseen, respa soitti että tulee hakemaan huoneesta yhden pöydän toiseen huoneeseen. meinasi mennä vati nurin.
Fayyaaz M. Pariskunta Bangladesh, 13. syyskuuta 2014
Nice hotel close to beach

location, food, pool
9,7
We stayed in this hotel for 3 nights and it was a pleasant stay. It was close to the beach. There were many good restaurants and shopping areas nearby. We would definitely stay here again.
John A. Pariskunta Australia, 7. syyskuuta 2014
Great Value

Location, friendly, cost
8,3
We have stayed many times here and have always enjoyed it.
Merrilyn M. Pariskunta Australia, 6. syyskuuta 2014
Location Location

Location,Quiet,Comfortable
8
Had a great stay at the Yulia. Rooms cleaned daily. Fresh towels. Very close to Kuta Square and Kuta Beach. Staff very friendly and happy to help. Will be staying again next year. Thanks Yulia.
Enrico S. Yksin matkustava Philippines, 6. syyskuuta 2014
My return to Yulia Beach Inn in Kuta, Bali

Location, Ambience, Efficient Staff
8,7
It was my second time to stay in the hotel. I was obviously satisfied the first time around so I made it a point to book there again when I came back to Bali.
Judson S. Yksin matkustava Australia, 2. syyskuuta 2014
Great find

Staff food location
8,7
Very enjoyable nothing was too much trouble for the staff. Excellent location. Lovely food catering well for vegetarians when asked. Would definitely go back
Shawn B. Yksin matkustava Malaysia, 2. syyskuuta 2014
Its the best place with affordable price

The food, the room and the location
10
Not my first time. Has and will always be my choice
Annamalai A. Yksin matkustava United States of America, 30. elokuuta 2014
A nice place to stay in Bali...

Location, Food, Friendly Staff
8,7
Very good experience.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilatYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - Parveke/TerassiYulia Beach Inn Hotel Bali - KylpyhuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilatYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotellin sisätilatYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - KylpyhuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - KylpyhuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - PihaYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - HotellihuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - KylpyhuoneYulia Beach Inn Hotel Bali - Uima-allas

Asiakasarvioita - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C05