או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, הונג קונג סנטרל/איזור שאונג ואן, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

60 West Hotel הונג קונג - לובי 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - לובי 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר כושר 60 West Hotel הונג קונג - חדר כושר 60 West Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה 60 West Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - לובי 60 West Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים
60 West Hotel הונג קונג - חדר ישיבות 60 West Hotel הונג קונג - סוויטה 60 West Hotel הונג קונג - חדר ישיבות 60 West Hotel הונג קונג - לובי 60 West Hotel הונג קונג - לובי 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - כניסה 60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה 60 West Hotel הונג קונג - מתקני המלון
האזור: הונג קונג סנטרל/איזור שאונג ואן מספר החדרים: 60

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.7

מ-3332 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
8.3
מיקום
7.7
תפקוד סגל העובדים
8.2
מצב/ניקיון בית המלון
8.1
נוחות ותנאי החדר
8.1
מזון/חדר אוכל
6.0
כל חוות הדעת (3332)
מיין לפי:
Yael G. זוגות Israel, 26 אפריל 2014
מצויין! להניח את הראש עם מקלחת טובה

מיטה נוחה! מים חמים! אינטרנט מהיר וקרוב להכל!
9.3
מלון מקסים! צוות שירותי ביותר, מלון נקי! מיטה נוחה!!! מים חמים וזרם נהדר במקלחת! כספת בכל חדר, היינו בירח דבש ופינקו אותנו לסוויטה בקומה העליונה. הכל היה בחדר. מאובזר ונוח ביותר. ממליצה בחום!!!
Roy C. Israel, 16 אוגוסט 2012
אין תחושת מלון אלה בית דירות

חדר ברמה מעולה
7.7
את מיקום הבית מלון לקח לנו למצוא שעה הגענו לאיזור והוא לא כ"כ נראה לעין. על בית המלון עצמו נקי ומסודר כולל שירות wi-fi בחדר ללא תשלום על האוכל במלון לא היה. האוכל בהונג קונג לא טעים בכלל החדר במלון היה איכותי מעוצב יפה וכיפי לשהייה בסה"כ מלון נחמד מתאים למשפחות וקבוצות מאורגנות
Wai M. אנשי עסקים Hong Kong, 17 פברואר 2015
room is big n tidy

convenient and tidy. i like its hv a mini pantry.
7.7
the room is big and no carpet. thats gd and tidy.
Kwok T. זוגות Hong Kong, 14 פברואר 2015
Make me feel bad

nice space , good color , just like a house
5.3
Not Good! make me feel dirty and bad. there still have not finish clean up.
Andrey S. מטיילים בודדים Russia, 13 פברואר 2015
Good

Comfort location, friendly stuff, comfort room
9.3
Everything was fine
Andrew S. מטיילים בודדים Australia, 09 פברואר 2015
Awesome!

Quick check-in / check-out, location, super comfortable
10
Love staying here...easy access to Central, great price, super comfy beds and always so easy at check-in / check-out.
Liesl C. מטיילים בודדים South Africa, 09 פברואר 2015
enjoyed my stay here

extremely friendly and helpful staff, was actually so close, little kitchenette
7
i don't know the ratings for 3/4 stars, but in my experience before the rooms are cheaper and because it has no restaurant that is what brings down the rating. But i found that the hotel close-by has a Starbucks on the ground level and a small restaurant on level 5. I had a small room, and it was sufficient for me - i LUVED the hot shower and the slippers were most welcome on the tiled floors. I luved the little kitchenette area, i was able to make my oatmeal and sandwiches. It was really most helpful. The reception staff are always friendly and curtious, helped me change a sim to my phone and inserted it, with load. if you want to catch a bus or taxi to Hongkong station you have to go to the opposite side of the road. the only thing i could ask the hotel to do 1 better is, when a guest is checking out (and needs to go to the other side of the road) to help them with their luggage, as when you arrive the taxi will drop you on the right side off-coarse. Or even when checking in, just to help you get into your room with all your luggage. Average Taxi charges to HK station or visa versa - the most i paid was HK$30 it was in 5pm traffic, the least i paid was minimum HK$22. it is a quick ride :D take 1 or 2 business/contact cards of the hotel so you can always show the taxi drivers. If you are coming in to check-in and don't have a business card yet - make sure you print the address of the hotel (with Chinese letting) i really enjoyed my experience here and will most certainly come back to stay here when I come with my family.
Dominic C. אנשי עסקים United Kingdom, 09 פברואר 2015
Great location

Location, close to local eateries and MTR
5.7
Good as always; good location and around to a food court or local cafe across the road.
Hyungyu P. זוגות South Korea, 08 פברואר 2015
Definitely re-visiting

Location, Clean, Well maintained room,
9.3
It is about 10 mins walk from Sheung Wan station / HK-MACAU Ferry Terminal. There is a tram station right across the street from the hotel(30m away) you can go to Central station as well. Since we had to move to Macau on 3rd day, I decided to stay at SeungWan Area instead of Tsim sa Tsui. Judging by it's exterior, the room must have been renovated not long ago, they made 2 beds together so it was huge, it has a big window although the view is just other buildings and the street. It is absolutely worth for the money I paid.
Boon K. זוגות Singapore, 06 פברואר 2015
Holidays

Good
8
Ok

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

60 West Hotel הונג קונג60 West Hotel הונג קונג - לובי60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - לובי60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר כושר60 West Hotel הונג קונג - חדר כושר60 West Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה60 West Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - לובי60 West Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים60 West Hotel הונג קונג - חדר ישיבות60 West Hotel הונג קונג - סוויטה60 West Hotel הונג קונג - חדר ישיבות60 West Hotel הונג קונג - לובי60 West Hotel הונג קונג - לובי60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - כניסה60 West Hotel הונג קונג - חדר שינה60 West Hotel הונג קונג - מתקני המלון


AS-AGWEB-3B07