בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, פאטונג, פוקט, תאילנד 83150 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוף Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפנים Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבחוץ Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוף Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר אמבטיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מתקנים לפעילות פנאי Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - סוויטה
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר אמבטיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפנים Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיה Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיה
האזור: פאטונג מספר החדרים: 150

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין
תמורה ביחס למחיר
8.5
מיקום
7.6
תפקוד סגל העובדים
8.9
מצב/ניקיון בית המלון
9.1
נוחות ותנאי החדר
9.2
מזון/חדר אוכל
8.3
כל חוות הדעת (1529)
מיין לפי:
Dafna B. זוגות Israel, 12 ספטמבר 2014
גן עדן מסתבר הוא בתאילנד ושמו אביסטה.

מלון מרשים, מדהים, יפייפה, בריכה מדהימה, חדרים ענקיים, חדר אמבטיה מושלם.
8.3
אחד המלונות המפוארים שם בפוקט. מלון מושלם מכל הבחינות, הדבר היחידי שבעייתי הוא המיקום וגם עם זה אפשר להסתדר כי המלון מציע שירותי הסעות חינם כל שעה עגולה בערך למרכז העיר וכמובן חזרה ככה שגם בעיה זו טופלה על ידם. מומלץ לאנשים שאוהבים לפנק את עצמם ברמה אחת מעל כולם.
Yaniv S. זוגות Israel, 10 אפריל 2014
מדהים, מפנק ואיכותי

שירות יוצא מהכלל, ניקיון מופתי, פאר ויוקרה במינימום כסף
10
נסענו לירח דבש אז באופן כללי בכל האיים התפנקנו עם מלונות אבל לא העלנו על דעתינו שתמורת 2300 שח לחמישה ימים כולל אארוחת בוקר אפשר למצוא בית מלון מפואר כמו זה. הכל במלון היה פשוט מושלם! ניקיון, שירות, אוכל פשוט מפואר. אמרנו שאנחנו בירח דבש אז שידרגו לנו את החדר לחדר עם גישה לבריכה שזה היה פשוט מושלם!! ע החיסרון היחיד שיכולנו להבחין בו הוא המחירים היקרים של המוצרים בתוך המלון למשל פחית קולה 130 בהט מחיר פי שניים מהארץ, מסאג' 18000 בהט שזה מטורף!! אז הצטיידנו באוכל מהסבן אילבן ובערב יצאנו לטייל במרכז אז אכלנו שם. בנוסף המלון מעט מרוחק מהמרכז של חיי הלילה אבל יש שאטלים שמסיעים ומחזירים כל שעתיים עד השעה 23:00. מי שנשאר מאור יותר יאלץ לחזור במונית. בשורה תחתונה מומלץ בחום כי זה מלון של פעם בחיים...
Yosi Z. זוגות Israel, 05 מרץ 2014
מלון מדהים חדרים נוחים מפנקים בריכות מעולות,

אוכל, חדרים , שירות
8.3
הכל באמת היה מושלם רק חבל שהמלון מבודד ורחוק מהמרכז ומאיזור הטיילת ומונית משם וחזרה יקרה מאד, בנוסף כל הדברים במלון יקרים מאד יחסית לתאילנד החל ממסג 2000 באט וגם האוכל ממש לא זול, בנוסף אמרו לנו שהמים בחדר חינם ומתברר שרק סוג מסויים יחייבו אותנו ב240 באט לבקבוק, בסך הכל מומלץ לזוגות שרוצים להתרחק מכל הבלגן של פוקט ולבלות את כל היום במלו ן
Afzal H. מטיילים בודדים Canada, 02 יולי 2015
Review

Room, staff, location
9.3
Great
Soh L. משפחות עם ילדים גדולים Singapore, 30 יוני 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. זוגות Portugal, 27 יוני 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah V. זוגות Canada, 26 יוני 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. זוגות Portugal, 25 יוני 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. זוגות India, 25 יוני 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco D. זוגות Portugal, 24 יוני 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקטAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבחוץAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר אמבטיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מתקנים לפעילות פנאיAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - סוויטהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר אמבטיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בר/טרקליןAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בר/טרקליןAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - סביבת בית המלוןAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - לוביAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - לוביAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - כניסהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מועדון לילדיםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבחוץAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - נוףAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - חדר שינהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - מסעדהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בריכת שחיהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - בית המלון מבפניםAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - תוכנית בנייהAvista Hideaway Resort & Spa Phuket פוקט - תוכנית בנייה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

HK-AGWEB-2F01