בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, באלי, אינדונזיה 80361 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ
Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים
האזור: Kuta / Tuban מספר החדרים: 20

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

נעים
תמורה ביחס למחיר
7.6
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
6.9
מצב/ניקיון בית המלון
6.9
נוחות ותנאי החדר
6.9
מזון/חדר אוכל
4.9
כל חוות הדעת (516)
מיין לפי:
Dorina J. זוגות Indonesia, 08 יוני 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5.7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. בקבוצות Singapore, 07 יוני 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7.3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. מטיילים בודדים Hungary, 27 מאי 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Travis R. זוגות United States of America, 15 מאי 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7.3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Icha I. מטיילים בודדים Indonesia, 20 אפריל 2015
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9.7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 18 אפריל 2015
value budget hotel

value staff location
6.3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 17 אפריל 2015
comfort and value

accessibility value staff
6.3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 16 אפריל 2015
good budget hotel

location staff value
6.3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 15 אפריל 2015
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 10 אפריל 2015
good location and value

location price staff
7.3
Good as always. See my previous on bemo corner

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Bemo Corner Guest House באליBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חוף ים


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

SG-AGWEB-6A04