או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, באלי, אינדונזיה 80361 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ
Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים
האזור: Kuta / Tuban מספר החדרים: 20

סקירות אחרונות של הלקוחות

איזה סוג של מטייל אתה

 

טוב מאוד

7.0

מ-451 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.6
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
6.9
מצב/ניקיון בית המלון
7.0
נוחות ותנאי החדר
7.0
מזון/חדר אוכל
4.9
כל הביקורות (451)
מיין לפי:
Rezal S. מטיילים בודדים Malaysia, 14 נובמבר 2014
need to service the ac

location, location,location
7.7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. מטיילים בודדים Malaysia, 04 ספטמבר 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6.7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 01 ספטמבר 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 30 אוגוסט 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. זוגות Singapore, 29 אוגוסט 2014
location

location money changer accessible
8.3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 28 אוגוסט 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 27 אוגוסט 2014
convenience location for value

all of the above and accessibility
6.3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. אנשי עסקים Indonesia, 21 אוגוסט 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 20 אוגוסט 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6.7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 18 אוגוסט 2014
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Bemo Corner Guest House באליBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חוף יםBemo Corner Guest House באלי - חוף יםBemo Corner Guest House באלי - חוף ים


AS-AGWEB-3C07