או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, באלי, אינדונזיה 80361 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ
Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים Bemo Corner Guest House באלי - חוף ים
האזור: Kuta / Tuban מספר החדרים: 20

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.0

מ-459 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.6
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
6.9
מצב/ניקיון בית המלון
7.0
נוחות ותנאי החדר
6.9
מזון/חדר אוכל
4.9
כל חוות הדעת (459)
מיין לפי:
Emma R. מטיילים בודדים Canada, 06 דצמבר 2014
Good location needs to be cleaned.

Location, clean bed.. I think
6
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!
Steven N. מטיילים בודדים Netherlands, 05 דצמבר 2014
Bemo corner guesthouse

Location is very good, very central. The bed is good. The AC works well
4.3
My stay was ok. You get what you pay. Cleaning is done badly, as you imidiately can see when entering the bathroom. The tv is nice, also a lot of channels. Furthermore the rooms are very noisy.
Sucipto A. זוגות Indonesia, 27 נובמבר 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Benjamin D. משפחות עם ילדים גדולים Malaysia, 21 נובמבר 2014
friendly and negotiable staff

location, tv and amazing building structure
7
The room was dirty, unprepared and dull looking. The electricity was out for several times at night. But the location is at the heart of kuta and you can walk along the shophouses to shop and thr beach is just 5 mins walk from the hotel.
Rezal S. מטיילים בודדים Malaysia, 14 נובמבר 2014
need to service the ac

location, location,location
7.7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. מטיילים בודדים Malaysia, 04 ספטמבר 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6.7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 01 ספטמבר 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 30 אוגוסט 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. זוגות Singapore, 29 אוגוסט 2014
location

location money changer accessible
8.3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 28 אוגוסט 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6.3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Bemo Corner Guest House באליBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חוף יםBemo Corner Guest House באלי - חוף יםBemo Corner Guest House באלי - חוף ים


AS-AGWEB-3B04