החשבון שלי (התחבר)

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, קוטה, באלי, אינדונזיה 80361 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - חדר שינה Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ Bemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלון Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפנים Bemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובות Bemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ
האזור: קוטה מספר החדרים: 20

סקירות אחרונות של הלקוחות

איזה סוג של מטייל אתה

 

טוב מאוד

7.0

מ-430 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.6
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
6.9
מצב/ניקיון בית המלון
7.0
נוחות ותנאי החדר
7.0
מזון/חדר אוכל
4.9
כל הביקורות (430)
מיין לפי:
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 15 יולי 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5.3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. בקבוצות Australia, 12 יולי 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6.3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. בקבוצות Australia, 12 יולי 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6.3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 11 יולי 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5.3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 10 יולי 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5.7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 09 יולי 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. מטיילים בודדים Australia, 08 יולי 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. זוגות Singapore, 22 אפריל 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7.3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. זוגות Singapore, 11 אפריל 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6.3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation
Maria L. בקבוצות Sweden, 03 אפריל 2014
Not that good

Location, stuff, cheap
5.7

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Bemo Corner Guest House באליBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - חדר שינהBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץBemo Corner Guest House באלי - סביבת בית המלוןBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבפניםBemo Corner Guest House באלי - אטרקציות קרובותBemo Corner Guest House באלי - בית המלון מבחוץ


AS-AGWEB-3A08