או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, יאו מא טאיי, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - חדר שינה Casa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Casa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Casa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Casa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Casa Hotel הונג קונג - כניסה Casa Hotel הונג קונג - קבלה Casa Hotel הונג קונג - קבלה Casa Hotel הונג קונג - קבלה Casa Hotel הונג קונג - לובי
Casa Hotel הונג קונג - לובי Casa Hotel הונג קונג - בית קפה Casa Hotel הונג קונג - בית קפה Casa Hotel הונג קונג - מסעדה Casa Hotel הונג קונג - מסעדה Casa Hotel הונג קונג - מסעדה Casa Hotel הונג קונג - בית קפה Casa Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Casa Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Casa Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Casa Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Casa Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים
האזור: יאו מא טאיי מספר החדרים: 162

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.2

מ-6514 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.0
מיקום
9.0
תפקוד סגל העובדים
6.8
מצב/ניקיון בית המלון
7.2
נוחות ותנאי החדר
7.0
מזון/חדר אוכל
6.4
כל חוות הדעת (6514)
מיין לפי:
Eli A. מטיילים בודדים Israel, 31 דצמבר 2013
הוא מלונה לכלבים ולא מלןו,לא מדברים שום שפה CASA

היום בו ברחתי ממנו
2
לא היו מוכנים להזמין לי מונית לצאת ממנו. כול הזמן אכלו בזמן מתן השירות לא היה ניר טואלט בשירותים כאמור זו מלונה ל לא מלון אם אתם ממשיכים למכור אותו אתם פושעים
Ilana B. Israel, 13 נובמבר 2010
חדר זוגי מאוד קטן ,חדר ל-3 מרווח מאוד.

המלון נמצא באמצע רח' נתן רוד מיקום מעולה מאחור המלון שוק הלילה קוי אוטובוס מול המלון וגם קו 21 המגיע לשדה התעופה בקיצור מלון חמוד מאוד ושרות אדיב
10
מיקום המלון מעולה במקום מרכזי יש ארוחת בוקר בתשלום המלון נמצא על רחוב מרכזי מתחת מלא חנויות וקוי אוטובוס לכל מקום . המלון קטן לא מפואר, עונה על הדרישות לתיירים היינו מרוצים מאוד .
Shopping Tip: הונקונג עשירה בשווקים יש את שוק הלילה שנמצא מאחורי מלון קאסה , מרחק 3 תחנות מהמלון נמצא שוק ליידי מרקט ובצד השני השוק של המקומיים . ליד הלייד מרקט נמצאים קניונים קטנים שנקראים הסבנטין שפתוח עד השעות המאוחרות ושם מאוד זול . שוק הסטנלי מרקט באי הונקונג יקר לעומת השווקים בעיר אבל שם הנוף מדהים .
Kokseng O. אנשי עסקים Malaysia, 22 ינואר 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7.3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Frederic C. זוגות Indonesia, 20 ינואר 2015
good place

good, good, good
7.3
Wiphusit A. זוגות Thailand, 20 ינואר 2015
Near subway and market

comfort staff
9
the hotel location is good. Close to subway. Behind hotel is a market. Lots of food!! The hotel overall is ok.
Olivia A. זוגות Indonesia, 19 ינואר 2015
Read my review , seriously

Location, great staff, perfect comfort in HK buzzle
9.3
At first we were skeptical when making reservation at Casa by reading other agoda reviews. Well guess what, Casa is amazing not only the great location (Yau Ma Tei MTR station - they put on all capital letters CASA at the exit direction info board, you will not get lost) . We arrived 11 am and the receptionist was so kind giving us the room (since there already available rooms at that time) and the check in process was quick ( prepare 300HKD as room deposit ). Elevator were okay, didnt take too long time to wait. Room was great for HK hotels , hot water worked fine, cozy bed and they give us also spare pillow & blanket. Hairdryer, adaptor, hot electric kettle were set and ready. Cable tv provides English channels. Many fastfood chains nearby. Bus stop right in front of hotel, including the bus to HKIA. Thanks, Casa.
Wong Y. זוגות Singapore, 19 ינואר 2015
review

the location.
4
great, just that the room and toilet is too small
Lee H. אנשי עסקים Malaysia, 17 ינואר 2015
good location

Food, room, location
7.7
good location and near taxi stand. direct bus from airport to hotel at only $33
C. זוגות Thailand, 17 ינואר 2015
Good location

Good location with important facilities and easy to get buses to elsewhere.
6
It was small as we thought.
Lee H. אנשי עסקים Malaysia, 16 ינואר 2015
clean

clean, good location
8
good

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Casa Hotel הונג קונגCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - חדר שינהCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץCasa Hotel הונג קונג - כניסהCasa Hotel הונג קונג - קבלהCasa Hotel הונג קונג - קבלהCasa Hotel הונג קונג - קבלהCasa Hotel הונג קונג - לוביCasa Hotel הונג קונג - לוביCasa Hotel הונג קונג - בית קפהCasa Hotel הונג קונג - בית קפהCasa Hotel הונג קונג - מסעדהCasa Hotel הונג קונג - מסעדהCasa Hotel הונג קונג - מסעדהCasa Hotel הונג קונג - בית קפהCasa Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםCasa Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםCasa Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםCasa Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהCasa Hotel הונג קונג - קבלהCasa Hotel הונג קונג - קבלהCasa Hotel הונג קונג - כניסהCasa Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים


AS-AGWEB-3C07