בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, קבו, הפיליפינים 6000 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר אמבטיה Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - בר/טרקלין Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - בר/טרקלין Cebu City Marriott Hotel קבו - בית קפה Cebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר ישיבות Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר ישיבות Cebu City Marriott Hotel קבו - אולם אירועים Cebu City Marriott Hotel קבו - מתקני המלון Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה Cebu City Marriott Hotel קבו - אולם אירועים Cebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה
Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה Cebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה Cebu City Marriott Hotel קבו - בריכת שחיה Cebu City Marriott Hotel קבו - נוף Cebu City Marriott Hotel קבו - לובי Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - מתקני המלון Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינה Cebu City Marriott Hotel קבו - קבלה Cebu City Marriott Hotel קבו - חדר כושר
האזור: IT Park מספר החדרים: 301

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין
תמורה ביחס למחיר
7.8
מיקום
9.2
תפקוד סגל העובדים
8.5
מצב/ניקיון בית המלון
8.5
נוחות ותנאי החדר
8.6
מזון/חדר אוכל
8.1
כל חוות הדעת (674)
מיין לפי:
Mark C. זוגות Australia, 10 אוגוסט 2015
you pay for the name

location..comfortable pillows...quiet
7.3
You definatly pay for the name...ive stayed in 3 stars that were much better...bed too soft...made my back ache for days
דווח על הביקורת הזאת
Chariya R. אנשי עסקים Thailand, 06 אוגוסט 2015
Good location

Close to shopping center , attentive staff and comfortable room
8.3
Marriott Cebu is located at the great location , waling distance to malls and restaurant
דווח על הביקורת הזאת
Donald U. זוגות Canada, 25 מאי 2015
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9.3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
דווח על הביקורת הזאת
Peter C. זוגות Australia, 15 מאי 2015
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9.3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
דווח על הביקורת הזאת
Chariya R. אנשי עסקים Thailand, 28 אפריל 2015
Good location

Good location , Great service , nice breakfast
9.3
I always stay here every time I go to Cebu because its located in a great location near shopping mall. However the room is a bit old but I think it is okay
דווח על הביקורת הזאת
Maria V. משפחות עם ילדים גדולים Indonesia, 08 אפריל 2015
Best location

Location
9.3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
דווח על הביקורת הזאת
Emma S. זוגות Philippines, 01 אפריל 2015
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9.7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
דווח על הביקורת הזאת
Michael J. זוגות Australia, 22 מרץ 2015
Deluxe room

Location, service, food
7.3
דווח על הביקורת הזאת
Tita L. זוגות United States of America, 20 מרץ 2015
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
דווח על הביקורת הזאת
Florence M. מטיילים בודדים Philippines, 18 מרץ 2015
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Cebu City Marriott Hotel קבוCebu City Marriott Hotel קבו - חדר אמבטיהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - בר/טרקליןCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - בר/טרקליןCebu City Marriott Hotel קבו - בית קפהCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר ישיבותCebu City Marriott Hotel קבו - חדר ישיבותCebu City Marriott Hotel קבו - אולם אירועיםCebu City Marriott Hotel קבו - מתקני המלוןCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדהCebu City Marriott Hotel קבו - אולם אירועיםCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדהCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדהCebu City Marriott Hotel קבו - בריכת שחיהCebu City Marriott Hotel קבו - נוףCebu City Marriott Hotel קבו - לוביCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - מתקני המלוןCebu City Marriott Hotel קבו - חדר שינהCebu City Marriott Hotel קבו - קבלהCebu City Marriott Hotel קבו - חדר כושרCebu City Marriott Hotel קבו - מסעדה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3C07