או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, בנגקוק, תאילנד 10100 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה
Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - ג’קוזי Chinatown Hotel בנגקוק - חדר אמבטיה Chinatown Hotel בנגקוק - בר/טרקלין Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה
האזור: China Town מספר החדרים: 75

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.2

מ-777 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.2
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
7.2
מצב/ניקיון בית המלון
6.8
נוחות ותנאי החדר
7.2
מזון/חדר אוכל
6.3
כל חוות הדעת (777)
מיין לפי:
Mohamed N. משפחות עם ילדים גדולים Maldives, 19 דצמבר 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.
Shin K. זוגות Singapore, 16 דצמבר 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5.7
Priscilla, S. זוגות Singapore, 14 דצמבר 2014
Not the type of hotel we would stay in future.

Nothing much except the location
5.3
We book a superior room and were given a smoking room that smell so bad, we couldn't breathe! We called the reception and insist on a non-smoking and was given. The reception staff were friendly and courteous. But what puts me off is how come the staff who carried our bags can question the reception on why we were given a better room and kept telling us that the room cost so much more than the superior room! I just want a non-smoking room!
Shin K. זוגות Singapore, 13 דצמבר 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5.7
Soh B. זוגות Malaysia, 12 דצמבר 2014
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5.7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. משפחות עם ילדים קטנים India, 29 נובמבר 2014
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. אנשי עסקים Singapore, 21 נובמבר 2014
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. אנשי עסקים Singapore, 20 נובמבר 2014
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. אנשי עסקים India, 20 נובמבר 2014
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7.7
Nothing that needs to be grudged about.
Yong H. בקבוצות Singapore, 19 נובמבר 2014
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
6

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Chinatown Hotel בנגקוקChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - ג’קוזיChinatown Hotel בנגקוק - חדר אמבטיהChinatown Hotel בנגקוק - בר/טרקליןChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - בית המלון מבפניםChinatown Hotel בנגקוק - ספאChinatown Hotel בנגקוק - בית המלון מבפניםChinatown Hotel בנגקוק - סביבת בית המלוןChinatown Hotel בנגקוק - סביבת בית המלוןChinatown Hotel בנגקוק - בית קפהChinatown Hotel בנגקוק - בית קפהChinatown Hotel בנגקוק - לוביChinatown Hotel בנגקוק - לוביChinatown Hotel בנגקוק - לובי


AS-AGWEB-3B07