או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, בנגקוק, תאילנד 10100 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה
Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה Chinatown Hotel בנגקוק - ג’קוזי Chinatown Hotel בנגקוק - חדר אמבטיה Chinatown Hotel בנגקוק - בר/טרקלין Chinatown Hotel בנגקוק - חדר שינה
האזור: China Town מספר החדרים: 75

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.2

מ-794 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.2
מיקום
8.3
תפקוד סגל העובדים
7.2
מצב/ניקיון בית המלון
6.8
נוחות ותנאי החדר
7.2
מזון/חדר אוכל
6.3
כל חוות הדעת (794)
מיין לפי:
Krittin A. משפחות עם ילדים גדולים Thailand, 25 ינואר 2015
Great location with good staff. But small rooms.

Great location at the entrance of china town. Well mannered staff. Clean room.
9.3
Yang C. זוגות Singapore, 22 ינואר 2015
Location at ChinaTown

Location at centre of Chinatown, Eateries and Value for Money
8
Location with numerous eateries, goldsmith shops and walking distance to Golden Buddha Temple and Hua Lumpong train Station. Value for money except mini fridge not working at all.
Duc T. אנשי עסקים Vietnam, 21 ינואר 2015
What a good hotel in Bangkok is!

Good hotel, idieal location, friendlt staffs
8.3
I really enjoy my staying in this hotel. I will come back whenever I go to Bangkok and introduce to my friends this hotel!
Lim Y. בקבוצות Singapore, 20 ינואר 2015
Great Location and great food street

Location, good food and close to market
9
The hotel staff are helpful and the location is great within chinatown. The room is clean and the service is good. The breakfast however have to have more variety.
James H. זוגות United States of America, 08 ינואר 2015
I see what I see and I feel what I feel

location, hot water boiler,
8
It wasn't bad it wasn't good just so so
Lee S. זוגות Singapore, 05 ינואר 2015
Excellent location. Close to food and shopping

Excellent location. Close to food and shopping. Excellent Service
8.7
This is my 2nd stay. Enjoyed myself greatly. Unfortunately the toilet had a perpetual sewage stink and the furnishing were kinda old.
Kwok C. משפחות עם ילדים גדולים Malaysia, 02 ינואר 2015
Location, location, location

Location, price and near to good food
8.3
It is nice hotel. The Deluxe room I stay in is nice and beautiful. The location of the hotel is in the middle of Yeowarat. you just walk out in the evening and all the good food are just a short walk away.
Kwok C. משפחות עם ילדים גדולים Malaysia, 02 ינואר 2015
Location

Location, good food nearby and reasonable good price hotel
8
Nice. The place have just been recently upgraded. The rooms are cleaner now.
Dino Z. משפחות עם ילדים גדולים United Kingdom, 01 ינואר 2015
Very good

Location, staff, coffee machine in bar area
8
Great location in the middle of Chinatown with easy access to transport links (only 10 min walk from main train station and MRT). Staff are always willing to help. Rooms are a little bit dated but have everything you need from hairdryer to coffee making facility. It is reasonably priced and prices are per room. Great thing about Chinatown is that every night food stalls mushroom up all over the place with huge variety of offerings.
Mohamed N. משפחות עם ילדים גדולים Maldives, 19 דצמבר 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Chinatown Hotel בנגקוקChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - ג’קוזיChinatown Hotel בנגקוק - חדר אמבטיהChinatown Hotel בנגקוק - בר/טרקליןChinatown Hotel בנגקוק - חדר שינהChinatown Hotel בנגקוק - בית המלון מבפניםChinatown Hotel בנגקוק - ספאChinatown Hotel בנגקוק - בית המלון מבפניםChinatown Hotel בנגקוק - סביבת בית המלוןChinatown Hotel בנגקוק - סביבת בית המלוןChinatown Hotel בנגקוק - בית קפהChinatown Hotel בנגקוק - בית קפהChinatown Hotel בנגקוק - לוביChinatown Hotel בנגקוק - לוביChinatown Hotel בנגקוק - לובי


AS-AGWEB-3A08