או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, האי מקטן, סבו, הפיליפינים 6015 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבחוץ EGI Resort and Hotel סבו - חוף ים EGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבחוץ EGI Resort and Hotel סבו - מתקני המלון EGI Resort and Hotel סבו - מסעדה EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - מתקני המלון EGI Resort and Hotel סבו - סביבת בית המלון EGI Resort and Hotel סבו - סביבת בית המלון EGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפנים EGI Resort and Hotel סבו - חדר שינה EGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפנים EGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפנים EGI Resort and Hotel סבו - נוף EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה
EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - נוף EGI Resort and Hotel סבו - מסעדה EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - לובי EGI Resort and Hotel סבו - חוף ים EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה EGI Resort and Hotel סבו - מסעדה EGI Resort and Hotel סבו - נוף EGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיה
האזור: האי מקטן מספר החדרים: 171

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

נעים

6.6

מ-413 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
6.4
מיקום
6.8
תפקוד סגל העובדים
7.0
מצב/ניקיון בית המלון
6.8
נוחות ותנאי החדר
7.0
מזון/חדר אוכל
5.8
כל חוות הדעת (413)
מיין לפי:
Robert J. זוגות Australia, 18 מאי 2015
Pleasant

Location , staff , close to airport
6.7
Rafal P. זוגות Poland, 16 מאי 2015
No WiFi. No ligt on roof swiming pool Bugs in room

price
4.7
Just ślepy and go away.
Rizalie A. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 10 מאי 2015
My children favorite resort hotel

Safe children swimming pool, best staff & very clean.
9.3
Peace of mind... Our 3rd time but still kids want to go back in EGI.
Hiroyuki N. זוגות Japan, 03 מאי 2015
Wonderful Hotel all of things

Genuine good staff and environment and expense
10
I want to take you to EGI
Marie-Claude B. זוגות Canada, 27 אפריל 2015
Great service and comfortable rooms

Service, comfort, outdoor pools
8
We stayed 3 nights at EGI Resort and had a great time over there. The hotel is in an overall good condition and our room was very comfortable and clean. The outdoor pool facilities are nice and we received an excellent service at this hotel.
Richard D. זוגות United States of America, 19 אפריל 2015
review. i enjoyed my stay and i recommend this

pool/staff/AC
8.3
I enjoyed my stay here and will stay here again soon
Leung T. משפחות עם ילדים קטנים Hong Kong, 28 פברואר 2015
Good

Gd place gd food good view
9
Delia S. משפחות עם ילדים גדולים Philippines, 23 פברואר 2015
pleasant stay

close to airport,easy access to get a taxi cab and very close to grocery store and shopping mall .
9
Very nice and the staff are very hospitable and accommodated.
Christopher M. זוגות United States of America, 22 פברואר 2015
egi resort review

price, pools, location relative to othe resorts
5.7
slight problem with bugs in original room. somewhat outdated rooms. pricey food items relative to quality. ultimately, great value when you take into account its proximity to other resorts with pay per head fees for daily use.
Stevan R. מטיילים בודדים United Kingdom, 22 פברואר 2015
Fantastic location for the sea

Beautiful views over the sea, Clean rooms good beds
7.7
I loved it here during the daytime, the view is beautiful overlooking the sea, if you are after a quiet holiday with nothing to do then you will be happy, however I was totally bored at the nightime with nothing happening at the resort and not much to do in the immediate area around the hotel. Apparently you needed a 25 minute taxi ride to find some entertainment, not sure what that actually meant because I couldn't be bothered with a mad 25 minute taxi ride every night. I also found the elevators to be very frustrating, they have 3 here but often only 1 worked, also the internet was very very bad ayt times with no wifi in the rooms at all

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

EGI Resort and Hotel סבוEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבחוץEGI Resort and Hotel סבו - חוף יםEGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבחוץEGI Resort and Hotel סבו - מתקני המלוןEGI Resort and Hotel סבו - מסעדהEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - מתקני המלוןEGI Resort and Hotel סבו - סביבת בית המלוןEGI Resort and Hotel סבו - סביבת בית המלוןEGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפניםEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפניםEGI Resort and Hotel סבו - בית המלון מבפניםEGI Resort and Hotel סבו - נוףEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - נוףEGI Resort and Hotel סבו - מסעדהEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - לוביEGI Resort and Hotel סבו - חוף יםEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - מסעדהEGI Resort and Hotel סבו - נוףEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - לוביEGI Resort and Hotel סבו - בריכת שחיהEGI Resort and Hotel סבו - מתקני המלוןEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - מרפסתEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר אמבטיהEGI Resort and Hotel סבו - חדר אמבטיהEGI Resort and Hotel סבו - חדר אמבטיהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר אמבטיהEGI Resort and Hotel סבו - חדר אמבטיהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינהEGI Resort and Hotel סבו - חדר שינה


AS-AGWEB-3A08