בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
מתי תרצו לשהות במלון זה?

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, ואן צ'אי, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - כניסה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לובי Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לובי Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - כניסה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לובי Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לובי Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לובי Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - בריכת שחיה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - בריכת שחיה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר כושר Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהלים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהלים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהלים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועים
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועים Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינה
האזור: ואן צ'אי מספר החדרים: 363

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב

7.5

מ-3097 סוקרים

2 חוות דעת בעברית

תמורה ביחס למחיר
7.4
מיקום
8.4
תפקוד סגל העובדים
7.3
מצב/ניקיון בית המלון
7.5
נוחות ותנאי החדר
7.4
מזון/חדר אוכל
6.8
כל חוות הדעת (3097)
מיין לפי:
Dalia A. מטיילים בודדים Israel, 13 אפריל 2015
מיקום טוב

קרוב לתערוכה, קרוב לרחובות הראשיים בהונגקונג, צמוד לשאטל לשדה התעופה
9
נחמד , חדר גדול ונקי, מיקום מצויין
דווח על הביקורת הזאת
Shachar A. Israel, 25 ספטמבר 2011
אדון

מלון נחמד ולא יותר
6
המלון ממוקם באזור טוב ומרכזי. החדרים קצת מיושנים ומריחים רע. החדר היה קטן מאד וצפוף מאד - בקושי היה מקום לפתוח את המזוודה. המקלחת הייתה קטנטנה ולא היה זרם מים. השירותים נסתמו פעמיים בזמן שהייתי שם, ומערכת האוורור לא טובה כך שהריח הרע נשאר בחדר לזמן רב. אין חלב במקרר, ושירות החדרים לא טוב. ארוחת הבוקר הייתה לא רעה, אך משום מה חייבו אותי למרות שהיא הייתה כלולה בהזמנה. רק בצ'ק אווט כהערתי להם על כך, הם התנצלו ותיקנו את החשבון. ביחס למחיר המלון בינוני מינוס.
דווח על הביקורת הזאת
Hei M. משפחות עם ילדים קטנים Hong Kong, 09 פברואר 2016
Ok

Breakfast
6.7
Ok
דווח על הביקורת הזאת
Thiam S. אנשי עסקים Singapore, 05 פברואר 2016
A Good Value Hotel Stay for Business and Leisure

Efficient check in/out, Free Upgrade for 1st time stay, Handy Smartphone use
7.7
Everything is in order and efficient except that the handy smartphone is not charged (0% Battery life)
דווח על הביקורת הזאת
Hsiting S. זוגות Taiwan, 01 פברואר 2016
nice place to stay

nice place to stay
8
דווח על הביקורת הזאת
Feng L. אנשי עסקים China, 28 ינואר 2016
feel good to stay here

location, location, nice food
8.7
stayed several times here, location, nice bar, great food around
דווח על הביקורת הזאת
Willis T. זוגות Hong Kong, 23 ינואר 2016
Classy Economy for Wanchai

Value for money, Stylish Renovation, Good Rooms
8.7
We got an upgrade to a lovely room, clean, well designed. Impressive entrance, very simple but stylish design. Bathrooms are nice. There's even a pool in season. A simple spa would be a good addition for winter to keep that 4 star repl Location is excellent for all the bars & restaurants. We paid HK$800 inc. breakfast. For HK, this is excellent value. I would drop the breakfast next time My only criticism is the breakfast & the breakfast room. The cafe is in a windowless, low-ceilinged basement ( that needs better wall art & lighting). Standard of food could be improved, eggs were cold. Nicer pastries would help I'm always being asked ( as an HK resident) for good hotels & I would certainly recommend this to friends
דווח על הביקורת הזאת
Lilac P. אנשי עסקים Hong Kong, 16 ינואר 2016
NOT the four stars hotel

lobby, location
4.7
I sorted the hotel by "four stars or over", and I have checked the pictures and summary of the hotel, it mentioned it has remodeling since 2010, and the picture of the lobby seems nice and "four stars". Therefore I have booked the hotel, when I check-in everything seems okay except the front desk are very slow and not able to handle the customer flow. I have requested a big bed and non-smoking room, because I have asthma; unfortunately they dont have available (I can accept and understand that it's not guaranteed). When I went into the room, I was so surprised, the room is small (expected in HK city area), smelly, old and dirty. It looks like 20 years ago hotel without re-modeling, I called the front desk and ask, they answer, the remodeling of hotel is only the lobby part, all the room is remind the same. Small room: I am 160cm height, and I can touch the ceiling by my hand without stepping on everything in the room. Dirty room: There is hair and dust everywhere, especially the toilet. The towels was so old (yellow color), the bath and sink are broken and leaking water. Smelly: they gave me the non-smoking floor, but the room is smelly (cigarette & humid smell from carpet) Slow service: I called to Front desk request changing room because of the condition, they dont have available, then I requested to clean the bathroom again (because it leaking water & human hair on the floor and towel), it took four hours to arrival the room cleaning, and he is just a young boy (not wearing hotel uniform), coming in with a bathroom towel and he just used the towel dried the leaking water part and said: that's what he can do... Frankly, I can accept if you told me in advice this is a 2-3 stars old hotel, then I will think about the money I pay and judge. But it mentioned it's "four stars" hotel, in fact, it really not.
דווח על הביקורת הזאת
Ting F. מטיילים בודדים United Kingdom, 16 ינואר 2016
Worth to Stay

Good Location, Nice Room, Good price
8
דווח על הביקורת הזאת
Nick H. אנשי עסקים United Kingdom, 10 ינואר 2016
Very good hotel

Location location location
8
Good as always
דווח על הביקורת הזאת
2 - 1 מתוך 2 חוות דעת
 

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונגEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - כניסהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לוביEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לוביEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - כניסהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לוביEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לוביEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - לוביEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - בריכת שחיהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - בריכת שחיהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר כושרEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהליםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהליםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - טרקלין מנהליםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועיםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועיםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועיםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - אולם אירועיםEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - מסעדהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר שינהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר אמבטיהEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבותEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai הונג קונג - חדר ישיבות


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3B01