בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Eurostars Berlin

Friedrichstr. 99, מיטה, ברלין, גרמניה 10117 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : Eurostars Berlin
Eurostars Berlin ברלין - חדר שינה Eurostars Berlin ברלין - סוויטה Eurostars Berlin ברלין - סביבת בית המלון Eurostars Berlin ברלין - בריכת שחיה Eurostars Berlin ברלין - בריכת שחיה Eurostars Berlin ברלין - בר/טרקלין Eurostars Berlin ברלין - בר/טרקלין Eurostars Berlin ברלין - קבלה Eurostars Berlin ברלין - מסעדה Eurostars Berlin ברלין - מסעדה Eurostars Berlin ברלין - חדר שינה Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ
Eurostars Berlin ברלין - קבלה Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבפנים Eurostars Berlin ברלין - לובי Eurostars Berlin ברלין - בר/טרקלין Eurostars Berlin ברלין - חדר ישיבות Eurostars Berlin ברלין - בר/טרקלין Eurostars Berlin ברלין - חדר שינה Eurostars Berlin ברלין - בריכת שחיה Eurostars Berlin ברלין - בריכת שחיה Eurostars Berlin ברלין - בריכת שחיה Eurostars Berlin ברלין - חדר כושר Eurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץ
האזור: מיטה מספר החדרים: 221

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין
תמורה ביחס למחיר
8.5
מיקום
9.2
תפקוד סגל העובדים
8.7
מצב/ניקיון בית המלון
9.0
נוחות ותנאי החדר
8.5
מזון/חדר אוכל
7.4
כל חוות הדעת (115)
מיין לפי:
Haim C. אנשי עסקים Israel, 16 מרץ 2014
חופשה נעימה ומעניינת

מיקום מרכזי, חדרים נוחים, שירות מצויין
8.7
החופשה הייתה מעניינת ביותר. התחבורה בעיר יעילה מאוד וניתן להגיע בקלות לכל האתרים. העיר משופעת באתרים מרתקים בכל תחומי ההתעניינות. בקירבת המלון ניתן למצוא מסעדות טובות ומקומות בילוי.
דווח על הביקורת הזאת
Limor A. זוגות Israel, 03 דצמבר 2013
מיקון המלון מעולה!!! 3 דק' הליכה מרכבת מרכזית

ארוחת בוקר מעולה, אינטרנט אלחוטי בחדרים, מיטה רחבה וטובה
9.7
דווח על הביקורת הזאת
Yogev G. זוגות Israel, 27 אוגוסט 2013
תמורה מלאה עבור הכסף!

במיקום מרכזי באמצע המיטה וצמוד לתחנת רכבת, חדר מאובזר בחדשנות ויופי עתידני, בריכה בקומה 8
10
צוות מצויין ואדיב , מלון בעיצוב חדשני ויפה, הבריכה מרגיעה יחד עם ההליכונים והסאונה , תמורה מלאה לכסף
דווח על הביקורת הזאת
Elias S. Israel, 17 אוקטובר 2012
מלון אירוסטאר, אחד המלונות היפים בברלין.

מיקום מרכזי ביותר.
10
מלון אירוסטאר, אחד המלונות היפים בברלין.מיקום מעולה במרכז העיר- מיטה. תחבורה נוחה מאוד בסביבתו. שירות אדיב. כל מרכזי הקניות במרחק הליכה קצר ביותר. חדרים מרווחים ונקיים מאוד. חדר אמבטיה מפואר מאוד ונקי
דווח על הביקורת הזאת
Itzhak F. Israel, 11 אוקטובר 2012
מיקום מצויין וחדרים טובים

המיקום מעולה, תמורה טובה למחיר
7
מיקום מעולה ברחוב המרכזי של ברלין המזרחית ליד תחנת הרכבת. הלובי והבר קצת מאכזבים למלון של 5 כוכבים. השירות של פקידי הקבלה גם לא עמד בסטנדרט של מלון 5 כוכבים- תקלה בטלפון בחדר לא טופלה במשך מספר ימים. החדר בסדר גמור אולם לא ניתן לפתוח חלון בגלל הרעש של הרכבת שעוברת בסמוך.חדר האמבטיה ברמה גבוהה. בשורה התחתונה- תמורה טובה למחיר.
דווח על הביקורת הזאת
Eli B. Israel, 17 ספטמבר 2012
מלון מדהים!!! מיקום מצויין

מיקום ושירות
8
המיקום היה מצויין קרוב מאוד לאי המוזיאונים ולכל האטרקציות. במלון יש חדר כושר. בריכה וסאונה איכותיות מאוד. הילדות התרגשו מאוד מהפסיליטיס. של המלון כולל הבר. מומלץ מאוד !!! האנטרנט חופשי בכל המלון במהירות מצויינת ובחינם. החניה חבל שגובים תשלום לאורחי המלון. דברים שאפשר לתקן קודם בהזמנה דרך אגודה לא הייתה אפשרות להזמין גם ארוחת בוקר. ולהזמין שם ארוחת בוקקר לא היה זול. תוספת של המע"מ לא מופיע בתחילת ההזמנה כמו בבוקינג. אלה מופיע בסוף וזה חבל.
דווח על הביקורת הזאת
Mrs.Hansa T. מטיילים בודדים Thailand, 20 אוגוסט 2015
ห้องพักกว้างสบาย อาหารเช้าสุดยอด

room facilities, staff very helpful and great breakfast
9.3
It was nice we enjoy Berlin as well as the hotel with comfortable beds and nice helpful staff to recommended where to go round.
דווח על הביקורת הזאת
Elice H. בקבוצות Sweden, 16 אוגוסט 2015
They don't know what service is

Location
6
Being a hospitality professional myself, I'm appalled by the lack of structure and service at this hotel. We were two friends traveling and I had specifically booked a twin room so that we wouldn't have to share a bed. We arrived late at night and the first thing we see in our room is ONE bed.I call down and informed them that they must have made a mistake and we need to change rooms. Instead of focus on finding us the right room, the receptionist was more worried about if we've used anything in the room yet, cause if we had, he wouldn't be able to change rooms. I informed him that we haven't (even though we've been waiting for 15 minutes at this point) but he didn't believe us and wanted to send his colleague up to check. But no one showed up. Instead they call us back 5 minutes later, telling us they didn't have a twin room available and we needed to wait until the morning to change rooms. At this point, it was already passed midnight and there was no point of arguing.The next morning we were woken up at 8.45 am by the housekeeper banging on our door several times. Since we were still sleeping due to our very late check in, we didn't answer the door. Instead she decided to walk straight on to our room while we were sleeping! Obviously she noticed that she'd made a mistake and immediately left. A few hours later I called down to see if our room change was ready, but the receptionist sounded really surprised over this news and had no information about the change. Luckily they had a room available we could move to BUT it was located on the third floor right above the reception.They promised me that the room were soundproof and we would not be able to hear the pianist playing music at 9 am in the morning. Of course, they were wrong and we were woken up every morning by the music from the lobby. There was no genuine apology, no service recovery actions taken.I would NEVER recommend this place to anyone.
דווח על הביקורת הזאת
Peter D. זוגות Australia, 14 אוגוסט 2015
Great location and handy car parking

Location, comfy bed and great staff
9.3
We enjoyed our stay in Berlin. The location of the hotel was good with convenient car parking. Our room was clean but felt the lift area looked a bit grubby and parts of the hallway etc a bit worn to be rated five star. That did not really matter as the room was great. Breakfast was good. An interesting thing with this hotel is that we looked into the lobby and did not have an external facing window.
דווח על הביקורת הזאת
Yvette S. זוגות Australia, 11 אוגוסט 2015
Excellent Service, Very Comfortable

Friendly Staff, Comfortable Rooms and Generous Breakfast
9
We loved our stay at the Eurostars Berlin. Our room was very comfortable, clean and a good size. We enjoyed a lavish breakfast in the hotel restaurant each morning (buffet style). The staff were very friendly and always helpful. The location is a bit tucked away and not scenic, but it is right next to a train station and a short walk from the main attractions. The hotel has a wonderful pool and fitness centre. Overall it was very good value.
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Eurostars Berlin ברליןEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - סוויטהEurostars Berlin ברלין - סביבת בית המלוןEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - בר/טרקליןEurostars Berlin ברלין - בר/טרקליןEurostars Berlin ברלין - קבלהEurostars Berlin ברלין - מסעדהEurostars Berlin ברלין - מסעדהEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - קבלהEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבפניםEurostars Berlin ברלין - לוביEurostars Berlin ברלין - בר/טרקליןEurostars Berlin ברלין - חדר ישיבותEurostars Berlin ברלין - בר/טרקליןEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - חדר כושרEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - חדר ישיבותEurostars Berlin ברלין - חדר כושרEurostars Berlin ברלין - קבלהEurostars Berlin ברלין - חדר ישיבותEurostars Berlin ברלין - ספורט ופעילויותEurostars Berlin ברלין - קבלהEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - חדר ישיבותEurostars Berlin ברלין - חדר אמבטיהEurostars Berlin ברלין - חדר ישיבותEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבחוץEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - מסעדהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - בית המלון מבפניםEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - בריכת שחיהEurostars Berlin ברלין - חדר שינהEurostars Berlin ברלין - חדר כושרEurostars Berlin ברלין - לוביEurostars Berlin ברלין - כניסה


AS-AGWEB-3B02