בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, קבו סיטי, Cebu City, הפיליפינים 6000 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - מסעדה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - לובי Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - לובי Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - מסעדה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר אמבטיה Express Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפנים Express Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפנים
Express Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפנים Express Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפנים Express Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפנים Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה Express Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה
האזור: קבו סיטי מספר החדרים: 84

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד
תמורה ביחס למחיר
7.4
מיקום
7.7
תפקוד סגל העובדים
7.1
מצב/ניקיון בית המלון
6.9
נוחות ותנאי החדר
6.7
מזון/חדר אוכל
6.0
כל חוות הדעת (523)
מיין לפי:
Galit A. מטיילים בודדים Israel, 02 אפריל 2014
מקום לישון לילה לפני או אחרי טיסה

שקט, אמין, מיקום טוב
8
בסדר גמור
דווח על הביקורת הזאת
Ryan F. זוגות Philippines, 20 יולי 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
דווח על הביקורת הזאת
Todd M. משפחות עם ילדים קטנים United States of America, 19 יולי 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
דווח על הביקורת הזאת
Emily B. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 18 יולי 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
דווח על הביקורת הזאת
Stephen L. מטיילים בודדים Australia, 16 יולי 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
דווח על הביקורת הזאת
Steven S. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 14 יוני 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
דווח על הביקורת הזאת
Tammarut S. אנשי עסקים Thailand, 28 מאי 2015
I will not com back this hotel again
3.3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
דווח על הביקורת הזאת
Rene V. מטיילים בודדים Philippines, 24 מאי 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6.3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
דווח על הביקורת הזאת
Yuh S. משפחות עם ילדים קטנים Malaysia, 19 מאי 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7.3
דווח על הביקורת הזאת
James V. זוגות Australia, 17 מאי 2015
Express Inn - Cebu
4.3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - מסעדהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - לוביExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - לוביExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - מסעדהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר אמבטיהExpress Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפניםExpress Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפניםExpress Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפניםExpress Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפניםExpress Inn - Cebu Cebu City - בית המלון מבפניםExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינהExpress Inn - Cebu Cebu City - חדר שינה

חוות דעת של לקוחות - Express Inn - Cebu, Cebu City

Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3C08