בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, סינגפור 228221 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Goodwood Park Hotel סינגפור - בית המלון מבחוץ Goodwood Park Hotel סינגפור - לובי Goodwood Park Hotel סינגפור - בריכת שחיה Goodwood Park Hotel סינגפור - בריכת שחיה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר כושר Goodwood Park Hotel סינגפור - מסעדה Goodwood Park Hotel סינגפור - מסעדה Goodwood Park Hotel סינגפור - מסעדה Goodwood Park Hotel סינגפור - מסעדה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבות Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבות Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבות Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה
Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיה Goodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה
האזור: Orchard מספר החדרים: 233

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין
תמורה ביחס למחיר
7.9
מיקום
8.9
תפקוד סגל העובדים
8.5
מצב/ניקיון בית המלון
8.6
נוחות ותנאי החדר
8.6
מזון/חדר אוכל
8.0
כל חוות הדעת (2433)
מיין לפי:
Ju L. זוגות Singapore, 02 אוגוסט 2015
Great stay!

The cleanliness of the room. Friendly staff. Good location
7.7
It was a lovely place. Overall really good experience except there were quite a number of guest smoking by the pool, which was not very pleasant, but none of the staff did anything about it.
דווח על הביקורת הזאת
Kathy L. זוגות Australia, 01 אוגוסט 2015
Old Charm

Room size, easy access
8.3
Our room was upgraded to pool-access suite which was a delight. The hotel is conveniently located. While it is nice and quiet, it is just 5 minutes walk to Orchard Road. We enjoyed our stay but more smile on the staffs' faces would certainly earn higher score for this review.
דווח על הביקורת הזאת
Michael E. אנשי עסקים United States of America, 31 יולי 2015
Review

Staff friendliness, knowing guest histories, atmosphere.
9.7
My last two stays have been excellent. I am in the hotel business, and the Goodwood Park is my favorite hotel in Singapore. I look forward to coming back.
דווח על הביקורת הזאת
Michael S. זוגות New Zealand, 31 יולי 2015
Just ok

Comfortable bed, clean hotel and friendly staff
6.3
This was our second stay at the hotel, most of the staff was friendly. We got a discount booking through Agoda so it was good value for money as far as Singapore goes but had we paid full price it would have been way to much. $33 for a hotdog and a Tiger beer on the room service menu. The room was nice and the bed was comfortable. If you want to walk anywhere, there is no walking path until you get off the property so you need to walk where the cars are driving in and out. The pools and hotel grounds are well maintained and clean. If you are looking for a more boutique feel then this hotel might suit you.
דווח על הביקורת הזאת
Yvette R. זוגות Australia, 28 יולי 2015
Review

Staff were very helpful and spoke English, great room, bed very comfortable and room clean
9.3
Extremely pleasant
דווח על הביקורת הזאת
Ian L. זוגות Singapore, 26 יולי 2015
amazing location at the heart of shopping district

location, service and pool
9.7
Quaint historical hotel in the heart of the shopping district. Love the secluded mayfair pool and late night room service menu. A wonderful exterior and iconic flight of stairs. Charming hotel and staff.
דווח על הביקורת הזאת
Wibisono Y. משפחות עם ילדים קטנים Indonesia, 25 יולי 2015
Stay at Goodwood for Family Vacation

Helpful staff, good swimming pool for children, nice ambience
8.7
The location is excellent. The room is okay; my child loves it
דווח על הביקורת הזאת
En E. משפחות עם ילדים קטנים Indonesia, 25 יולי 2015
old but excellent

location, service and value
9
דווח על הביקורת הזאת
En E. משפחות עם ילדים קטנים Indonesia, 25 יולי 2015
suitable for family

location, service, value
9
דווח על הביקורת הזאת
En E. משפחות עם ילדים קטנים Indonesia, 23 יולי 2015
I would definately come back

location, good service,value for money
9.3
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Goodwood Park Hotel סינגפורGoodwood Park Hotel סינגפור - בית המלון מבחוץGoodwood Park Hotel סינגפור - לוביGoodwood Park Hotel סינגפור - בריכת שחיהGoodwood Park Hotel סינגפור - בריכת שחיהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר כושרGoodwood Park Hotel סינגפור - מסעדהGoodwood Park Hotel סינגפור - מסעדהGoodwood Park Hotel סינגפור - מסעדהGoodwood Park Hotel סינגפור - מסעדהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבותGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבותGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר ישיבותGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר אמבטיהGoodwood Park Hotel סינגפור - חדר שינה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3A03