או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, פסאיי אירפורט אריה, מנילה, הפיליפינים (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Heritage Hotel מנילה - בית המלון מבחוץ Heritage Hotel מנילה - לובי Heritage Hotel מנילה - לובי Heritage Hotel מנילה - לובי Heritage Hotel מנילה - קבלה Heritage Hotel מנילה - בר/טרקלין Heritage Hotel מנילה - מזנון Heritage Hotel מנילה - מסעדה Heritage Hotel מנילה - בריכת שחיה Heritage Hotel מנילה - טרקלין מנהלים Heritage Hotel מנילה - אולם אירועים Heritage Hotel מנילה - אולם אירועים Heritage Hotel מנילה - אולם אירועים Heritage Hotel מנילה - נוף Heritage Hotel מנילה - מסעדה Heritage Hotel מנילה - חדר שינה
Heritage Hotel מנילה - חדר שינה Heritage Hotel מנילה - סוויטה Heritage Hotel מנילה - סוויטה Heritage Hotel מנילה - טרקלין מנהלים Heritage Hotel מנילה - טרקלין מנהלים Heritage Hotel מנילה - מסעדה Heritage Hotel מנילה - מסעדה Heritage Hotel מנילה - מסעדה Heritage Hotel מנילה - בריכת שחיה Heritage Hotel מנילה - חדר כושר Heritage Hotel מנילה - חדר כושר Heritage Hotel מנילה - חדר כושר
האזור: פסאיי אירפורט אריה מספר החדרים: 450

סקירות אחרונות של הלקוחות

איזה סוג של מטייל אתה

 

טוב מאוד

7.5

מ-5331 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.2
מיקום
8.1
תפקוד סגל העובדים
7.5
מצב/ניקיון בית המלון
7.4
נוחות ותנאי החדר
7.6
מזון/חדר אוכל
7.0
כל הביקורות (5331)
מיין לפי:
Meir R. משפחות עם ילדים קטנים Israel, 03 אפריל 2013
comfortable and useful

Location, price, breakfast
8.7
Meiting W. China, 04 פברואר 2013
ימיקום מצוין

יחס מקצועי
8.7
המלון במיקום מצוין מלון גדול עם שירות מיקצועי. קרוב לשדה התעופה. קרוב לעיר ונוח לנסוע לכל מקום במנילה
Uri S. Israel, 18 יוני 2012
מיקום טוב חדרים גדולים

אי אפשר להתרשם במיוחד מלילה 1
7.3
המיקום של המלון 5 דקות נסיעה מאסיה מולו10 דקות הליכה.קרוב לשוק שפתוח כמעט 24 שעות. יש במלון קזינו ולמרות שאני לא מחסידי הקזינו התאכזבתי מאוד. פקידי הקבלה היו אדיבים וגם הבל בוי דאגו למונית ורשמו לי את המספר על מקרה שתהיה בעיה. השרות חדרים בבוקר היה סביר ואפילו טוב
Omer B. Israel, 26 פברואר 2012
בית מלון מקסים ושירות אדיב

מיקום מעולה, קרוב מאוד לMOA (הקניון הגדול ביותר באסיה) ומרחק נסיעה קצר מאוד לטרמינל הבנילאומי
8.3
המיקום של המלון הוא מעולה, קרוב מאוד לmoa (הקניון הגדול ביותר באסיה) ומרחק נסיעה קצר מאוד לטרמינל הבנילאומי. יש במלון גם קזינו למעוניינים כמו כן יש גם ספא די טוב ( התשלום אליו הוא בנפרד) האוכל נהדר והשירות היה מעולה. החדרים ברמה גבוהה מאוד. יש הסעות הלוך וחזור לקניון למרות שלא צריך כי הוא ממש מרחק הליכה.
Avishai S. Israel, 03 דצמבר 2010
בית מלון טוב שירות טוב

שירות של הצוות
7
באפן כללי המלון טוב , הבעיה שהמלון גובה 600 פזות על השימוש באינטרנט, מבלי ליידע את האורח, לאחר ויכווים מצידי עם פקיד הקבלה לא חוייבתי
Hussain M. אנשי עסקים Malaysia, 19 אוגוסט 2014
SIMPLY NICE

FREE SHUTTLE TO MALL OF ASIA,SHOPPING,VALUE FOR MONEY
5.7
SIMPLY NICE
Susan L. משפחות עם ילדים גדולים United Kingdom, 17 אוגוסט 2014
airport hotel

clean comfortable bed, close to airport, good buffet breakfast
8.7
very good, efficient, clean bed, comfortable bed. only complaint is the bathroom was run down and not as clean.
Dheeraj S. אנשי עסקים India, 16 אוגוסט 2014
Love this place so much

Location, Food and Very Courteous Staff
10
It was so good that i didnt change my hotels when i had to check out but i extended it again. the location is to die for in Manila.
Gianni Z. מטיילים בודדים Italy, 15 אוגוסט 2014
Warning: local calls will cost US$ 2.10 per minute

value, location, internet
4.7
See also my previous review about various small problems. But what upset me most this time at check-out is a surprise USD$36+ bill for a 17' call I made from the room to a local cell phone number. I know better than to make calls through the hotel system, but my local cell phone was not working at that time. The male staff at check-out was very very rude, unhelpful and even refused to call the supervisor to deal with my complaints about excessive and unjustified telephone charges.
Madonna C. זוגות New Zealand, 15 אוגוסט 2014
Nice location

Location is near to the airport, restaurants and shopping mall (Mall of Asia), attentive staff and wide variety of breakfast food
7.7
We had a pleasant stay at the hotel. The location was great because it is close to the airport. There are restaurants around the hotel and it is also very close to the Mall of Asia. The staff were very helpful especially the I.T. personnel and the attendant who called a taxi for us. There is wide variety of food to choose from for breakfast. The room was a good standard-sized room. The only negative that I saw was that the curtain was a bit dirty as we can still see the stain on it and carpet was nearly worn out. But overall, we had a nice stay in the hotel.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Heritage Hotel מנילהHeritage Hotel מנילה - בית המלון מבחוץHeritage Hotel מנילה - לוביHeritage Hotel מנילה - לוביHeritage Hotel מנילה - לוביHeritage Hotel מנילה - קבלהHeritage Hotel מנילה - בר/טרקליןHeritage Hotel מנילה - מזנוןHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - בריכת שחיהHeritage Hotel מנילה - טרקלין מנהליםHeritage Hotel מנילה - אולם אירועיםHeritage Hotel מנילה - אולם אירועיםHeritage Hotel מנילה - אולם אירועיםHeritage Hotel מנילה - נוףHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - סוויטהHeritage Hotel מנילה - סוויטהHeritage Hotel מנילה - טרקלין מנהליםHeritage Hotel מנילה - טרקלין מנהליםHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - בריכת שחיהHeritage Hotel מנילה - חדר כושרHeritage Hotel מנילה - חדר כושרHeritage Hotel מנילה - חדר כושרHeritage Hotel מנילה - סביבת בית המלוןHeritage Hotel מנילה - סביבת בית המלוןHeritage Hotel מנילה - לוביHeritage Hotel מנילה - אולם אירועיםHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - מסעדהHeritage Hotel מנילה - מסלול גולףHeritage Hotel מנילה - טרקלין מנהליםHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - לוביHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - חדר שינהHeritage Hotel מנילה - קבלהHeritage Hotel מנילה - סוויטהHeritage Hotel מנילה - סוויטהHeritage Hotel מנילה - סוויטה

חוות דעת של לקוחות - Heritage Hotel, מנילה

AS-AGWEB-3C05