בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
מתי תרצו לשהות במלון זה?

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, ואן צ'אי, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - כניסה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה
Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Hong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים
האזור: ואן צ'אי מספר החדרים: 98

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

נעים

6.6

מ-1064 סוקרים

1 חוות דעת בעברית

תמורה ביחס למחיר
6.8
מיקום
7.6
תפקוד סגל העובדים
6.5
מצב/ניקיון בית המלון
6.5
נוחות ותנאי החדר
6.4
מזון/חדר אוכל
5.8
כל חוות הדעת (1064)
מיין לפי:
Husam Q. אנשי עסקים Israel, 15 נובמבר 2014
לא לאנשי עסקים

מיקום קרוב לתערוכה
5.3
מלון לצערים זול יחסית
דווח על הביקורת הזאת
Silvana N. זוגות Romania, 17 ינואר 2016
Great location and good value

location, location, location
7.7
The hotel served its purpose perfectly. We were in Hong Kong on an extended layover and wanted to be in the heart of the city - this is exactly what The Kings Hotel provides. A short walk from the MTR (either Wan Chai or Causway - it is between the two) and close to some great restaurants and pubs... I can't comment on the food or dining as we never ate there hence my "average' (3) rating. Many reviews of this hotel had complained about the hard beds - we love a hard bed so we were keen - but we found that the beds are super hard! But actually provided a good nights sleep!! so no problem there. The room is small but it does have a good shower and clean bathroom. This is a good base to tour the city from.
דווח על הביקורת הזאת
Waruna M. משפחות עם ילדים קטנים Australia, 15 ינואר 2016
Stay one night in Kings Hotel

Location, Value for money, Clean
7
We stayed one night in Kings Hotel last week. The hotel was ok for the price we paid. We had some trouble finding the reception when we arrived. You have to go via lift to get to the main hotel lobby. There was no sufficient notice. Our room was standard and nothing to complain. Staff is not that helpful at all. Hotel location was good.
דווח על הביקורת הזאת
Maneerat S. אנשי עסקים Thailand, 12 ינואר 2016
Toilet at the lobby is too dirty to welcome guest.

Location and not so far from the convention center
4.7
Good location
דווח על הביקורת הזאת
Rajarajan S. אנשי עסקים India, 10 ינואר 2016
Not bad

Not bad
6.7
Not bad. Over rated...
דווח על הביקורת הזאת
Nelson B. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 06 ינואר 2016
very unfriendly hotel staffs

the location
3.3
very bad.....! nobody greeted us when we checked in and when we checked out. Upon arrival at the lobby area, I have to ask all the 3 ladies sitting at the reception table who can I talk to regarding how to check in. Nobody even bother to say "good morning sir, may I help you". They just immediately ask me to give 500 HK Dollars for the deposit then gave me the key and that's it. No explanation on how to go to my room, if there's wifi connection etc. No complimentary water inside the room, room appearance look very nice in the photos but are actually old in reality. Nothing to watch in the television if you are non-chinese speaking person as most channels are local channels (in chinese). Finally on our check-out, after getting our hotel deposit, the receptionist didnt even say (thank you for coming) or any words that would make you feel trying to come back to their hotel.
דווח על הביקורת הזאת
Chi K. משפחות עם ילדים קטנים Hong Kong, 03 ינואר 2016
e

Modern Room, Large Toliet, Convinient locatiom
8
NIL
דווח על הביקורת הזאת
Gilmer G. משפחות עם ילדים קטנים Venezuela, 02 ינואר 2016
It won't be a second stay

Location, frequent cleaning.
5
Not good in my opinion inclusive been a budget hotel, comfort is an issue, mattress from bed are hard like a wood, you will feel your back as injured in the morning. Internet sucks, there were guest next rooms quite loudly parting during night times, we complaint and no one did a thing. There is not laundry available at the hotel, you need to find external laundry services. The staff at the lobby it is not much friendly, they don't speak much English. I believe the staff requires to understand how to deal with multiple culture visitor and guest. The best rate I can give is the location, it is close to the metro and many attractions in Hong Kong and Kowloon.
דווח על הביקורת הזאת
San M. בקבוצות United States of America, 01 ינואר 2016
Reasonable

Average
6.7
location is great but rooms below average
דווח על הביקורת הזאת
Kwok Y. מטיילים בודדים Brunei Darussalam, 27 דצמבר 2015
overprice

nothing much to said
4.7
room rate overprice / room need new fresh coat paint / wifi is so so.
דווח על הביקורת הזאת
חוות דעת אחת מתוך אחת
 

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Hong Kong Kings Hotel הונג קונגHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - כניסהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםHong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםHong Kong Kings Hotel הונג קונג - קבלהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - לוביHong Kong Kings Hotel הונג קונג - קבלהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - לוביHong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר שינהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - לוביHong Kong Kings Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהHong Kong Kings Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3C06