או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, פוקט, תאילנד (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - סביבת בית המלון Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - גינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - קבלה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ג’קוזי Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בית המלון מבפנים Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה
Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר אמבטיה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ג’קוזי Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מרפסת Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - נוף Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ספא Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ספא Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - סלון יופי Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מועדון לילדים Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - נוף Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיה Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיה
האזור: Karon מספר החדרים: 160

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין

8.2

מ-688 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
8.4
מיקום
7.9
תפקוד סגל העובדים
8.4
מצב/ניקיון בית המלון
8.5
נוחות ותנאי החדר
8.4
מזון/חדר אוכל
7.8
כל הביקורות (688)
מיין לפי:
Arnona K. זוגות Israel, 04 ינואר 2012
מלון לא מוצלח ולא נעים לשהות בו

מסריח באזורים רבים,חדרים סטנדרטיים למדי.
6.3
לצערינו הרגשנו מרומים. הזמנו חדר עם מבט לבריכה וקיבלנו חדר עם מבט לשביל שרות אחורי כל טענותינו נענו שלא בהבנה ושלא מתוך כוונה לפתור הבעיה רק לאחר ויכוח וחוסר שביעות רצון הוברנו לצוחרת תוך כדי בזבוז זמן יקר לחדר סביר חבל שהתאכזבנו ובעיקר אחרי עלות כה גבוהה דורשים החזר על הלילה הראשון
Hotel Feature Tip: הזהרו הבטחות המלון ותאור החדרים שקריים
Kfir E. זוגות Israel, 08 אוגוסט 2011
חרא של מיקום חרא של חדרים

כלום
2
רכשתי חבילה של 5 לילות במלון. כשהגעתי למלון כבר הבנתי כמה נדפקנו . המלון רחוק מכל מקום מעניין האתר ציין שבמלון יש אינטרנט וזה לא נכון רק באיזור מסויים של המלון יש אינטרנט חינם ורק לאורחים שרכשו סווטה. זה היה רק ההתחלה הגענו לדלפק ואומרים לנו שהם משדרגים לנו את החדר אמרנו סבבה לקחו אותנו לחדר ואנחנו מתחילים לעלות במדרגות 5 קומות בלי מעלית . אחרי שאנחנו מותשים מעלייה במדרגות מגיעים לחדר והחדר מסריח מאוד קטן ולא נקי. אחרי שהתלוננו ואמרנו שאנחנו לא רוצים לשהות במלון המלון אומר שהוא לא מוכן להחזיר את הכסף ל5 לילות . לא נשארתם הלך הכסף. ביקשנו לפחות לעבור לסוויטה ולשלם יותר ונענו. שילמנו עוד כסף כדי לעבור לאיזור הסויטות ששם יש בריכה פרטית אינטרנט וחדר יותר מרווח. אבל גם שם החדר היה ישן מאוד מלוכלך. איזור הבריכה מסריח מחרא כמו ליכנס למושב. לאחר שלנו לילה אחד במלון הלכנו לחפש מלון אחר ומצאנו. לסיכום המלון ישן , מסריח,ומרוחק.
Joseph T. משפחות עם ילדים קטנים Australia, 16 נובמבר 2014
A real quite family oriented resort

This was our third stay at Horizon Karon beach will not be our last we had told our family how wonderful it is there especially with our grandson having so many activities even the kid's cluand they
10
We loved it more than the previous times not because anything changed but because we had our daughter and family with a teenager and toddler and my mother in law the resort catered for every one one could go to town in a short walk or by courtesy took took and back calling the took took by pressing a button at the bottom , one could enjoy the pool and bar in the pool or the bar at the border town restaurant, enjoy a drink at the balcony, have room service, enjoy a buffet meal in the evening and enjoy music and cultural show, it is a real pleasure to talk to the friendly staff, they are truly wonderful can't do enough for you, the friendliest we have met, beautiful smiles that lift you up, they even remember your names, we recommend Horizon at Karon to everyone who want a quite relaxing holiday and Horizon at Patong with similar service but for those who want a more out there holiday close to all the main street attractions and beach, as couples we recommend Patong with family and children Karon, loved both, Joe and Rosie Tregambe
Glen M. זוגות Australia, 08 נובמבר 2014
good Quality, all round

Pool, breakfast variety and pool side villa
8.3
very pleasant stay. tuk tuk service was appreciated and 5 stars for service by all staff, from dining, to front desk, to room cleaners and concierge. privelidge business centre was excellent and convenient hours. Access to beach and facilities was also very handy. Enjoyed the stay.
Anthony V. זוגות Australia, 01 נובמבר 2014
A perfect place to stay

Pool, Friendly Staff, Room, Free Shuttle to Patong
8.7
My wife and I spent a week at the beautiful Horizon Karon Beach Resort & Spa. Was a fantastic place to stay. For people without kids, I do recommend spending the bit extra to stay in the Deluxe Club Wing as it well worth the extra expense
Kim G. משפחות עם ילדים גדולים United States of America, 27 אוקטובר 2014
Nice place but hot in room at night

They upgraded us to Privelage club so we had free wifi breakfast and happy hour
6.3
Barbara H. זוגות Australia, 26 אוקטובר 2014
Great hotel

Value for money, Priviledge club, all meals included
9.7
Stay was most enjoyable. Have only left a few days ago. Staff friendly, hotel well set out, room huge, all meals included in our rate. Pool was clean, we loved the Priviledge Wing. Good idea to have tuk tuks at the ready for trips down the steep driveway to the beach and back. Also the shuttle bus for going into Horizon Patong, not too sure about the safety of them up and down the hills on the journey, but fun.
Russell L. משפחות עם ילדים קטנים Malaysia, 24 אוקטובר 2014
Nice vacation trip

FOOD, ROOM, STAFF
9.7
Everthing's fine..i like the room condition
Jerome P. משפחות עם ילדים גדולים France, 22 אוקטובר 2014
Lovely stay

Adult only section, good breakfast choice, good amenities
8.3
We stayed in a Superior room in the adult only section of the hotel. The hotel buffet was quite good. The room was very good. A little minus on the relatively noisy air con and the poor view from the rooms in the back. Apart from that, service was good and friendly. Overall a good stay.
Jennifer M. מטיילים בודדים United States of America, 19 אוקטובר 2014
Short, nice stay

Staff, adult only pool, convenient transport up hill
7
The Horizon is a nice hotel and seems to have addressed some of the concerns in previous reviews. I stayed in the separate wing and was given a list of amenities unique to that wing. The room was clean, spacious, and quiet. I didn't love Karon beach. I found it to be dirty, grainy, and the surf to be very strong. However, the "boardwalk" just a short distance down the hotel hill is great for a long walk with a view of the sea. The hotel is at the southern end of the beach and the Northern end is a bit nicer. The hotel is at a good location to visit other shops and restaurants nearby too so you don't have to stay at the hotel. The food was ok. No complaints, but nothing to rave about either. I spent a couple of nights at various places throughout Phuket and the Horizon Karon was just fine for that purpose. I wouldn't want to stay here for an entire week however. There are private taxis at the base of the hotel that charge 1200 for trips anywhere. That seemed very expensive to me but the drivers were nice and safe. The area where the hotel is was quiet because it is somewhat removed from the street and beach noise, yet is still close enough to enjoy easily.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Horizon Karon Beach Resort & Spa פוקטHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - סביבת בית המלוןHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - גינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - קבלהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ג’קוזיHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בית המלון מבפניםHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר שינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר אמבטיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ג’קוזיHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מרפסתHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - נוףHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ספאHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - ספאHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - סלון יופיHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מועדון לילדיםHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - נוףHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בריכת שחיהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - טרקלין מנהליםHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר כושרHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - חדר כושרHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - בר/טרקליןHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מתקנים לפעילות פנאיHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - אוכל ומשקאותHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - גינהHorizon Karon Beach Resort & Spa פוקט - מסעדה


AS-AGWEB-3C04