או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, מרכז העיר מדאן, מדאן, אינדונזיה 20112 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan מדאן - בריכת שחיה Hotel Aryaduta Medan מדאן - בריכת שחיה Hotel Aryaduta Medan מדאן - קבלה Hotel Aryaduta Medan מדאן - לובי Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיה Hotel Aryaduta Medan מדאן - בר/טרקלין
Hotel Aryaduta Medan מדאן - בית קפה Hotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועים Hotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועים Hotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועים Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר ישיבות Hotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאות Hotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאות Hotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאות Hotel Aryaduta Medan מדאן - מתקני המלון Hotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינה Hotel Aryaduta Medan מדאן - בית המלון מבפנים
האזור: מרכז העיר מדאן מספר החדרים: 200

סקירות אחרונות של הלקוחות

איזה סוג של מטייל אתה

 

מצוין

8.1

מ-986 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
8.0
מיקום
8.2
תפקוד סגל העובדים
8.1
מצב/ניקיון בית המלון
8.2
נוחות ותנאי החדר
8.2
מזון/חדר אוכל
7.6
כל הביקורות (986)
מיין לפי:
Prem D. משפחות עם ילדים גדולים Singapore, 22 ספטמבר 2014
Why no papers in the morning

Size, pool view, cafe staff
7.3
Good but room service menu need some update when after 10-11pm Hope to see some improvements in those stated
Juliana J. אנשי עסקים Indonesia, 21 ספטמבר 2014
Nice , good staff hotel, clean , big room

Nice , friendly staff , clean
6
Nice , good , close to shopping , and big room ..
Muhamad S. אנשי עסקים Indonesia, 21 ספטמבר 2014
Really nice place

Pool, Room and Clean condition
9.7
Cozy place to stay
Wei P. משפחות עם ילדים גדולים Singapore, 20 ספטמבר 2014
My favourite hotel in Medan

Clean rooms, good breakfast and value for money!!!
7
Always meeting my high standards. I had my wedding there five years ago, and every year after we still go back to stay when i go back. Love the pool, clean rooms and very good rates. The staff also very well trained, polite and prompt. Management please take note. The last time i was staying there, i remember there was a local promotion going on and the breakfast was very disappointing. I think you ran out of milk and the staff just added water to dilute the milk, thats was not a right thing to do. Please look into it and keep up the good work. Will definitely stay there again....
Thomas C. אנשי עסקים Indonesia, 19 ספטמבר 2014
no hospitality I experience in this hotel

location very near to train station where you can go direct to airport
5
Sucipto A. זוגות Indonesia, 18 ספטמבר 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. אנשי עסקים Indonesia, 18 ספטמבר 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7.3
Yusri Y. משפחות עם ילדים קטנים Malaysia, 18 ספטמבר 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. אנשי עסקים Indonesia, 16 ספטמבר 2014
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6.7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Norsalenawaty M. זוגות Malaysia, 16 ספטמבר 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Hotel Aryaduta Medan מדאןHotel Aryaduta Medan מדאן - בריכת שחיהHotel Aryaduta Medan מדאן - בריכת שחיהHotel Aryaduta Medan מדאן - קבלהHotel Aryaduta Medan מדאן - לוביHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר אמבטיהHotel Aryaduta Medan מדאן - בר/טרקליןHotel Aryaduta Medan מדאן - בית קפהHotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועיםHotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועיםHotel Aryaduta Medan מדאן - אולם אירועיםHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר ישיבותHotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאותHotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאותHotel Aryaduta Medan מדאן - אוכל ומשקאותHotel Aryaduta Medan מדאן - מתקני המלוןHotel Aryaduta Medan מדאן - חדר שינהHotel Aryaduta Medan מדאן - בית המלון מבפנים


AS-AGWEB-3A06