או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, ואן צ'אי, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בית המלון מבפנים Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בית המלון מבפנים Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - לובי Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - מתקני המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בר/טרקלין Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - מתקני המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינה Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון
Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון
האזור: ואן צ'אי מספר החדרים: 80

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

נעים

6.9

מ-910 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
6.9
מיקום
8.0
תפקוד סגל העובדים
6.7
מצב/ניקיון בית המלון
7.5
נוחות ותנאי החדר
6.6
מזון/חדר אוכל
5.9
כל חוות הדעת (910)
מיין לפי:
Rommel O. אנשי עסקים Philippines, 12 אפריל 2015
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. אנשי עסקים Hong Kong, 12 אפריל 2015
the room are so small

the location are ok
4.7
fare price and fare room , don't expect anything
Khai T. אנשי עסקים Vietnam, 01 אפריל 2015
Room is too small

Nothing best in here
5.3
I book double bed but the give me twin bed with small space, i stay alone why i need twin bed?
Chee A. אנשי עסקים Malaysia, 26 מרץ 2015
small room, hotel central located

near subway, restaurant around, central located
6
didnt notice the size, didnt realise its very small, the bed is not tat clean, feel itchy, but location wise is good, near to times square, near to mrt, many restaurant around. but its cheap la, so worth it
Daniel G. מטיילים בודדים Ethiopia, 24 מרץ 2015
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Daniel G. מטיילים בודדים Ethiopia, 21 מרץ 2015
Fair

Location value for money
6.3
the rooms are extremely small for the value the location is good
Lydia L. מטיילים בודדים Australia, 10 מרץ 2015
Handy location but small room

Handy location to all amenities and transportation. Helpful staff. Overall is top of 3 stars hotel.
7.3
Enjoy the convenient of hotel location. Very close to public transport and different grades of restaurant. Only short distance from MTR.
Giang V. אנשי עסקים Vietnam, 09 מרץ 2015
Hotel Bonaparte By Rhombus

Closed to Expo, small cozy room
8
Closed to Expo, small cozy room
Siow L. אנשי עסקים Singapore, 08 מרץ 2015
Not too bad

Good location, clean and neat, mordern layout.
6.3
In general I think the hotel is ok, good location with a lot of eatery and walking distance to Time Square. But the rooms are a bit small but ok for us, because most of the time we were outside. Staff wasn't very friendly. I think they can improve in that aspect.
Chok L. מטיילים בודדים Malaysia, 08 מרץ 2015
overnight stay - OK and no complaint

location, last minute discounted price, overall OK
7
ovwrnight stay, ok and no complaint

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Hotel Bonaparte By Rhombus הונג קונגHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בית המלון מבפניםHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בית המלון מבפניםHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - לוביHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - מתקני המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - בר/טרקליןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - מתקני המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - חדר שינהHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלוןHotel Bonaparte By Rhombus הונג קונג - סביבת בית המלון


AS-AGWEB-3A07