בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
מתי תרצו לשהות במלון זה?

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, צים שא צוי, הונג קונג

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין

8.9

מ-2695 סוקרים

4 חוות דעת בעברית

תמורה ביחס למחיר
8.6
מיקום
8.2
תפקוד סגל העובדים
9.3
מצב/ניקיון בית המלון
9.5
נוחות ותנאי החדר
9.2
מזון/חדר אוכל
8.5
כל חוות הדעת (2695)
מיין לפי:
Assa A. משפחות עם ילדים קטנים Israel, 11 אוגוסט 2015
מושלם

נוף מהפנט לנמל; טלפון אישי נייד כולל אינטרנט ושיחות חינם; אוכל מעולה
10
החופשה היתה הנאה צרופה. השאטל של המלון היה יעיל ביותר. ארוחת הבוקר היתה חוויה. המלון היה מבריק וריחני. פשוט מושלם
Aharon M. Israel, 20 פברואר 2012
נית המלון היה מעולה עם שירות אדיב ומקצועי

נוחות, שירות מדהים, מודרני, אוכל טוב, שיורת הסעות העירה חינם,
9
המלון חדש ומודרני, השירות מעולה והחדרים נעימים ביותר. תוספות קטנות כמו מיניבר חינם, מים וכדומה רק משפרים את ההרגשה. בריכת שחיה וחדר כושר מדהימים. שירות הסעות החינם העירה משפרות את ההרגשה. בסך הכל חופשה מדמימה. ממליצים לקנות "וופל" מקומי בסימטא ליד - טעים, מתוק וחוויתי
Joseph S. Israel, 17 אוגוסט 2011
יוסי שניידר מושב שילת ישראל

מיקום טוב,מפנק,שרות מעולה ומחיר הוגן.
10
המלון חדש ונפתח לפני 3 חדשים, מרחק הליכה ממרכזי קניות, מהטיילת ומתחנת המטרו Hung Hom. המלון מעוצב להפליא, מפנק בכל וברמה גבוהה מאד, השרות מעולה,החדרים גדולים וכוללים הכל. המסעדות נותנות תמורה מלאה,הספא והבריכה ברמה גבוהה.בקיצור מומלץ מאד לכל מי שרוצה גם פינוק ואירוח מושלם במחיר סביר.אחזור לשם גם בנסיעה הבאה.
Jay D. זוגות United States of America, 26 מאי 2016
Great hotel with excellent service
6.3
The service level is top notch. And we found the freebies in the room quite thoughtful. I would definitely come back again.
Adrian B. זוגות Singapore, 22 מאי 2016
Shopping Trip
5.7
Very polite staff
Hyuna L. בקבוצות South Korea, 09 מאי 2016
It was amazing travel with hotel icon
6
I came back to my country yesterday. It was so wonderful travel because hotel icon. Especially, hotel mannager's attitude was very good.It was First time when I arrived , I was so nerverous in hong kong travel. But, kindness hotel people care about me last day. I appreciate, Thank you so much : )
Chin C. אנשי עסקים Malaysia, 03 מאי 2016
Good stay
5
Will be good if the poolside operating hours extended to 11pm.
Nicolas T. אנשי עסקים Australia, 29 אפריל 2016
Disappointing
2.3
Had to change my dates and the hotel was totally uncooperative
Susan T. זוגות Malaysia, 25 אפריל 2016
A hotel which goes the extra mile to make their gu
6
My husband and I were on a leisure trip to Hong Kong with my elderly parents and this hotel was just perfect for our 4 nights in this city. We picked Icon pretty much because of the rave reviews it got from its previous guests and now we can add our own reviews. We had a great stay at the Icon. It seemed to us, so much thought have been put into all the details that makes the guest feel welcome and at home. Handy the smart phone that came with every room was really 'handy' when we needed to call each other, or to the concierge, or to map out the next Eat venue. I enjoyed the daily Hong Kong TO DO 'articles' on Handy too. In the rooms, we loved the look, the feel, the design that went into it. The only design flaw could be that the bathroom can get really wet after each shower, so the bath mat is always soaking wet at the end of each night! We enjoyed the complimentary mini bar which could be stocked with contents tailored to your likes. We asked for more water, no soda and no juice. My husband enjoyed the two cans of beer they restocked the mini bar each day. And I enjoyed the mini packs of M&Ms. They were small luxuries we enjoyed at the end of each day... before getting ready to go out for dinner. The location of the hotel, we feel, is ideal for a visit to a busy metropolitan like Hong Kong. It is not smacked in the middle of crowds and peddlers of illegal & counterfeit goods, but just a bit away where if you wanted, you could walk 10-15 minutes and find yourself in front of the Peninsula Hotel. It seemed, for many guests, including ourselves, the frequent and free shuttle service between Icon and the Peninsular & Harbour City Mall is super convenient as it allows us the luxury of merging into the tourist 'mess' whenever we feel like it and yet it allows us to detach from 'the chaos' before it overwhelms us. We also enjoyed the bar on the 28th floor every night we were there appreciating the late happy hour drinks on the weekend nights. We dined twice at th
Vuong T. אנשי עסקים Australia, 24 אפריל 2016
Highly recommended
5.7
Great staff, large gym facilities with harbour view, food at the restaurants were very nice and highly recommend the Chinese restaurant Above and Beyond on the 28th floor
4 - 1 מתוך 4 חוות דעת
Hotel Icon הונג קונגHotel Icon הונג קונג - בית המלון מבחוץHotel Icon הונג קונג - חדר שינהHotel Icon הונג קונג - חדר אמבטיהHotel Icon הונג קונג - חדר שינהHotel Icon הונג קונג - סוויטהHotel Icon הונג קונג - סוויטהHotel Icon הונג קונג - סוויטהHotel Icon הונג קונג - לוביHotel Icon הונג קונג - חדר כושרHotel Icon הונג קונג - אולם אירועיםHotel Icon הונג קונג - בית המלון מבפניםHotel Icon הונג קונג - סוויטהHotel Icon הונג קונג - אולם אירועיםHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - ספאHotel Icon הונג קונג - ספאHotel Icon הונג קונג - מתקני המלוןHotel Icon הונג קונג - ספאHotel Icon הונג קונג - ספאHotel Icon הונג קונג - טרקלין מנהליםHotel Icon הונג קונג - טרקלין מנהליםHotel Icon הונג קונג - טרקלין מנהליםHotel Icon הונג קונג - טרקלין מנהליםHotel Icon הונג קונג - ספאHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מתקני המלוןHotel Icon הונג קונג - טרקלין מנהליםHotel Icon הונג קונג - חדר כושרHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - מסעדהHotel Icon הונג קונג - לובי


Agoda הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3A07