בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, קבו סיטי, Cebu City, הפיליפינים 6000 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר אמבטיה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר אמבטיה Hotel Pier Cuatro Cebu City - כניסה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - לובי Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - מסעדה Hotel Pier Cuatro Cebu City - אולם אירועים Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר ישיבות Hotel Pier Cuatro Cebu City - בית המלון מבחוץ Hotel Pier Cuatro Cebu City - אולם אירועים Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה
Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה Hotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה
האזור: קבו סיטי מספר החדרים: 82

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד
תמורה ביחס למחיר
7.9
מיקום
7.3
תפקוד סגל העובדים
7.2
מצב/ניקיון בית המלון
7.4
נוחות ותנאי החדר
7.7
מזון/חדר אוכל
7.0
כל חוות הדעת (837)
מיין לפי:
Assaf H. Israel, 09 ינואר 2013
בית מלון מקסים, אנשים מדהימים, שירות אדיב

שירות מעולה, חדרים נקיים ומסודרים
10
המלון שוכן כ-5 דקות הליכה מהחוף, מיקום המלון מעולה, החדרים במלון מרווחים ונקיים, בריכה נקיה,צוות המלון מדהים שנותן שירות מדהים , אנשים סובלניים שיעשו הכל בשביל לעזור לך בכל בעיה שיש לך. המלון ממש זול ביחס למה שמקבלים. אל תהססו זה המלון בשבילכם!!!
דווח על הביקורת הזאת
James L. מטיילים בודדים United States of America, 23 יולי 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
דווח על הביקורת הזאת
Robelyn C. אנשי עסקים Philippines, 18 יולי 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
דווח על הביקורת הזאת
Leong W. זוגות Malaysia, 14 יולי 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7.7
Good. Had a good stay.
דווח על הביקורת הזאת
Franziska H. זוגות Germany, 13 יולי 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
דווח על הביקורת הזאת
Steve M. זוגות United States of America, 17 יוני 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
דווח על הביקורת הזאת
Emilia B. מטיילים בודדים Philippines, 13 יוני 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
דווח על הביקורת הזאת
Manu G. זוגות Canada, 12 יוני 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
דווח על הביקורת הזאת
Min H. זוגות South Korea, 08 יוני 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
דווח על הביקורת הזאת
Maria R. זוגות Philippines, 05 יוני 2015
nice

clean, nice food, near at the port
7.7
it was good so far.. but the last time it was so noisy because of the fire alarm...!
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר אמבטיהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר אמבטיהHotel Pier Cuatro Cebu City - כניסהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - לוביHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - מסעדהHotel Pier Cuatro Cebu City - אולם אירועיםHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר ישיבותHotel Pier Cuatro Cebu City - בית המלון מבחוץHotel Pier Cuatro Cebu City - אולם אירועיםHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינהHotel Pier Cuatro Cebu City - חדר שינה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3B03