בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, מחוז מרכז ומערב, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Island Pacific Hotel הונג קונג - לובי Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - בר/טרקלין Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - אוכל ומשקאות Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר כושר Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר כושר Island Pacific Hotel הונג קונג - בריכת שחיה Island Pacific Hotel הונג קונג - בריכת שחיה Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקים Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר ישיבות
Island Pacific Hotel הונג קונג - אולם אירועים Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - מסעדה Island Pacific Hotel הונג קונג - נוף Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינה Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינה Island Pacific Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינה Island Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינה
האזור: מחוז מרכז ומערב מספר החדרים: 343

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד
תמורה ביחס למחיר
8.0
מיקום
7.3
תפקוד סגל העובדים
8.1
מצב/ניקיון בית המלון
8.2
נוחות ותנאי החדר
8.2
מזון/חדר אוכל
6.9
כל חוות הדעת (5709)
מיין לפי:
Stuart B. אנשי עסקים Australia, 01 אוגוסט 2015
Solid place to stay in HK

gym/pool, views, clean
7
דווח על הביקורת הזאת
Hawwa N. זוגות Maldives, 25 יולי 2015
Was a great stay

Staff friendliness. Hotel cleanliness. Staff helpfulness
8.7
דווח על הביקורת הזאת
Joan M. משפחות עם ילדים קטנים United States of America, 23 יולי 2015
efficient, value, transportation, good location

great value, great location, transportation
8
Very good
דווח על הביקורת הזאת
Kar W. מטיילים בודדים Malaysia, 16 יולי 2015
Comfortable room

Clean, comfortable, good Wifi
7.7
דווח על הביקורת הזאת
Durand S. זוגות United States of America, 15 יולי 2015
Good choice for 1st time in Hong Kong

room view, staff friendliness, room comfort and value
9.3
Chose this hotel based on positive reviews. Those reviews were accurate. Great value for the excellent room I received with harbor view. Excellent view of ICC light show each night. Quite room. Very comfortable and clean. Great buffet for breakfast and dinner. Friendly room service staff. Absolutely no complaints and a good choice for first time visitors with limited knowledge of Hong Kong.
דווח על הביקורת הזאת
Iren S. אנשי עסקים Russia, 11 יולי 2015
Great view

Great view, perfect placing
8.7
דווח על הביקורת הזאת
Sergey Z. זוגות Russia, 08 יולי 2015
Good hotel with nice place

Smoking rooms, shower and bath are diffrent and beautiful viw
9
We staed at 2 days. It's good hotel, very beautiful viw, nice stuff, big room.
דווח על הביקורת הזאת
Yu H. אנשי עסקים Hong Kong, 01 יולי 2015
Clean

Clean and tidy
8
דווח על הביקורת הזאת
Maria L. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 01 יולי 2015
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
דווח על הביקורת הזאת
Michelle T. אנשי עסקים Indonesia, 30 יוני 2015
Good location

Location
7.3
This is my 2nd stay here and I returned because for the price they charge, the location is great. It is walking distance to buses, to the train station and for those not using the complimentary shuttle buses to the airport station, you can also take an airport bus directly to and from the airport. The staff at the door or entrance is lovely. Smiling, friendly and helpful. The staff at reception is different, business-like, hardly smiles and looks bored with their job. They could not seem to find my previous records although I was a returning guest. The room is small, but clean. And for what I need it for, it is sufficient. Be sure to ask for rooms on the higher floor as the lower ones have less light, being blocked by all the adjacent buildings. I would not call it a four shat hotel, but then again, my standard for 4 stars, having travelled a lot and use them, is high. It is the higher end of a 3-star. The hotel is old and needs sprucing up. When they do that, they an classify themselves as 4 stars.
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Island Pacific Hotel הונג קונגIsland Pacific Hotel הונג קונג - לוביIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - בר/טרקליןIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - אוכל ומשקאותIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר כושרIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר כושרIsland Pacific Hotel הונג קונג - בריכת שחיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - בריכת שחיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מרכז עסקיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר ישיבותIsland Pacific Hotel הונג קונג - אולם אירועיםIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - מסעדהIsland Pacific Hotel הונג קונג - נוףIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - טרקלין מנהליםIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינהIsland Pacific Hotel הונג קונג - חדר שינה


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3B05