או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, מדאן פרג'ונגן, מדאן, אינדונזיה 20111 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

JW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץ JW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץ JW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץ JW Marriott Medan מדאן - חדר שינה JW Marriott Medan מדאן - אולם אירועים JW Marriott Medan מדאן - חדר שינה JW Marriott Medan מדאן - מסעדה JW Marriott Medan מדאן - כניסה JW Marriott Medan מדאן - ספא JW Marriott Medan מדאן - חדר כושר JW Marriott Medan מדאן - חדר שינה JW Marriott Medan מדאן - מסעדה JW Marriott Medan מדאן - אולם אירועים JW Marriott Medan מדאן - מסעדה JW Marriott Medan מדאן - טרקלין מנהלים JW Marriott Medan מדאן - טרקלין מנהלים
JW Marriott Medan מדאן - ספא JW Marriott Medan מדאן - ספא JW Marriott Medan מדאן - אולם אירועים JW Marriott Medan מדאן - אוכל ומשקאות JW Marriott Medan מדאן - חדר כושר JW Marriott Medan מדאן - אולם אירועים JW Marriott Medan מדאן - קבלה JW Marriott Medan מדאן - חדר ישיבות JW Marriott Medan מדאן - אולם אירועים JW Marriott Medan מדאן - כניסה JW Marriott Medan מדאן - ספא JW Marriott Medan מדאן - לובי
האזור: מדאן פרג'ונגן מספר החדרים: 280

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין

8.8

מ-1062 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
8.8
מיקום
8.5
תפקוד סגל העובדים
9.1
מצב/ניקיון בית המלון
9.2
נוחות ותנאי החדר
8.8
מזון/חדר אוכל
8.5
כל הביקורות (1062)
מיין לפי:
Juliany J. מטיילים בודדים Indonesia, 23 נובמבר 2014
Best hotel in town

cleanliness, comfortable, hospitality
9.3
Qing A. זוגות Singapore, 23 נובמבר 2014
A comfortable, luxurious stay!

Location, Cleanliness, Hospitality
10
My fiancee and I stayed for 1 night only, but wished we could have stayed longer! Check-in was a breeze as the hotel staff brought us to the room to show us around before checking in. The rooms were exceptionally large and very clean. The bed was very comfortable - perfect for us since we spent the whole day running around. All in all, a very pleasant stay and I would highly recommend this hotel to anyone going to Medan!
Suma T. אנשי עסקים Indonesia, 22 נובמבר 2014
Average 5 Star Hotel

location, clean and comfort
8.7
Room is spacious and excelent bathroom
Ho P. בקבוצות Malaysia, 02 נובמבר 2014
5 star hotel in medan

location, cleanliness, grand
8.3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Ho P. בקבוצות Malaysia, 02 נובמבר 2014
great 5 stars hotel

nice hotel
8.3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Jefri K. אנשי עסקים Indonesia, 02 נובמבר 2014
nice and comfort

clean, good hotel staff, near bussiness area
9.3
best place in town
Thi L. אנשי עסקים Vietnam, 01 נובמבר 2014
Great hotel

Great location, good Chinese restaurant, friendly staff
9.7
Comfortable, convenient.
Iswandi H. אנשי עסקים Indonesia, 25 אוקטובר 2014
Excellent

Room, the lounge and the bar
9.3
Excellent
Fransiska N. משפחות עם ילדים קטנים Indonesia, 19 אוקטובר 2014
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7.3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.
Andrew F. אנשי עסקים Australia, 15 אוקטובר 2014
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8.7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

JW Marriott Medan מדאןJW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץJW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץJW Marriott Medan מדאן - בית המלון מבחוץJW Marriott Medan מדאן - חדר שינהJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - חדר שינהJW Marriott Medan מדאן - מסעדהJW Marriott Medan מדאן - כניסהJW Marriott Medan מדאן - ספאJW Marriott Medan מדאן - חדר כושרJW Marriott Medan מדאן - חדר שינהJW Marriott Medan מדאן - מסעדהJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - מסעדהJW Marriott Medan מדאן - טרקלין מנהליםJW Marriott Medan מדאן - טרקלין מנהליםJW Marriott Medan מדאן - ספאJW Marriott Medan מדאן - ספאJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - אוכל ומשקאותJW Marriott Medan מדאן - חדר כושרJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - קבלהJW Marriott Medan מדאן - חדר ישיבותJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - כניסהJW Marriott Medan מדאן - ספאJW Marriott Medan מדאן - לוביJW Marriott Medan מדאן - לוביJW Marriott Medan מדאן - לוביJW Marriott Medan מדאן - אולם אירועיםJW Marriott Medan מדאן - ספא


AS-AGWEB-3B01