או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : New King's Hotel (New King's Hotel)
Kings De Nathan Hotel הונג קונג - לובי Kings De Nathan Hotel הונג קונג - לובי Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה
Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Kings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה
האזור: Yau Ma Tei מספר החדרים: 72

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.1

מ-3317 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.0
מיקום
8.7
תפקוד סגל העובדים
7.1
מצב/ניקיון בית המלון
7.1
נוחות ותנאי החדר
7.1
מזון/חדר אוכל
5.7
כל חוות הדעת (3317)
מיין לפי:
Aviva F. Israel, 14 מרץ 2012
חדר קטן , מעלית אחת -לוקח מעט יותר זמן .

מיקום מרכזי ונוח
4.7
המלון ממוקם ברחוב מרכזי נתן רוד, לא רחוק ממנו נמצא שוק ליידי מרקט, ושוק הלילה - טמפל גם הוא בטווח הליכה רגלית. אך למרות זאת המלון הינו קטן, הכניסה למלון הינה קטנה ,ולא הייתי קוראת לזה מלון אלא בנין דירות עם כניסת קבלת אורחים,המחיר לכשעצמו אינו זול יחסית למה שמקבלים-מיטה נקיה ומקלחת חמה. לעומת זאת בתוספת של כ-200- ש''ח מקבלים חדר מפואר יותר במלון מפואר בעל דירוג הרבה יותר גבוה.
עצות לנסיעה/טיול: השווקים הינם נהדרים-שוק הליידי מרקט וסביבותיההאזור שוקק חיים עד לשעות מאוחרות ונעים מאד להסתובב בין הדוכנים , חובה להתמקח על המחיר . שוק הלילה - טמפל מרקט.
Korawit S. זוגות Thailand, 16 מאי 2015
Good location

near MTR Yau Ma Tei exit C. Many restaurant around the hotel. There are night market back of the hotel.
7
good location
Stanley T. זוגות Philippines, 12 מאי 2015
stay at kings de nathan

very helpful staff.
7.3
Edmund F. אנשי עסקים Malaysia, 12 מאי 2015
3 Stars experience

Location , food stalls nearby & convenient shops
4.7
Eric W. בקבוצות Singapore, 11 מאי 2015
good location and clean but small room

good location, clean and friendly staff
7.7
I enjoy my stay with my family.
Chang P. משפחות עם ילדים גדולים Malaysia, 10 מאי 2015
Repeat

Clean, Comfortable, Convenice
6.7
Walking distance to MRT station. Hotel is clean, looks grand outside, staff is helpful. Surround with local delicacies restaurant.Easy access.
Linyinh S. בקבוצות United States of America, 10 מאי 2015
Okay

Close to MTR, Clean, Cheap
6
Jeff C. זוגות Australia, 02 מאי 2015
A bit dissapointed

Customer service and location
7.3
A bit dissapointed with this hotel. Customer service and location were fantastic. However the room itself was a bit of a let down. They did not have have proper blankets and used two bed sheets folded together as a bed sheet. The sheets come off during the night leaving the inside exposed, which was very unpleasant. Another problem is that they only have one elevator and it is very slow having to cater all its guests. Expect to wait for a few minutes until it comes. Also, inside the lift theres a steralised piece of plastic cover over the buttons that stated (steralised every hour). I purposely put a finger print on the cover to see if it really gets replaced or gets "steralised", two days after I left the finger print and it was still there... dont like the dishonesty, if you don't do it then take off the statement
Show Y. משפחות עם ילדים גדולים Malaysia, 01 מאי 2015
Overall is ok, no complaints.

Biggest room and toilet compare with other hotel and bed was comfortable
7
Overall is ok, just the check in time is fixed. Even that know the room are available but they keep told us need wait untill 2pm. We're midnight flight and reached HK around 6am, the 8 hours waiting time really to long and tired.
Carmen W. זוגות Canada, 27 אפריל 2015
Horrible hotel!! Nightmare

Staffs are friendly & helpful. Convenient location close to train station
4
It was a horrible horrible almost terrified experience. If I can I would give negative ratings on the cleaniness: I wouldn't dare to walk on my barefoot, sit on the toilet seat, use their towels... Not that I have a choice i really don't feel comfortable to sleep on their bed. The air co machine was broken with a drink straw sticking out, their is stain mark on the pillow, a hair underneath our blanket, food crumps on the floor... Not to mention the traffic noise & the smell from the washroom. And you can't wash your face without bumping your head against the wall as the sink is so narrow. the walls are so good luck if you wish for a peaceful night with a loud neighbour. Wi-fi extremely bad: poor reception, even if you are connected you will be kicked off every other couple minutes. I spend more than 13 minutes to watch a 3.5 minute video clip. The hotel is re-modern from some crappy old building. My guess is they try to do everything with cosmetic make over and leave all fixtures as-is but it obviously failed because it is still very crappy. Good thing is the staffs are nice & friendly, other than that i have nothing to give good feedback on this hotel. STAY AWAY FROM IT

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Kings De Nathan Hotel הונג קונגKings De Nathan Hotel הונג קונג - לוביKings De Nathan Hotel הונג קונג - לוביKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר שינהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהKings De Nathan Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה


AS-AGWEB-3A02